Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Poszukiwany, Poszukiwana
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Wania
-w-

Poszukiwany, Poszukiwana

Proponuje zamieszczac tutaj sprawy dotyczace ... lamuchow ktorych spotkaliscie na serverach, ich wonid .. etc ..

Do zalozenia tego tematu zmusil mnie fakt, iz podczas dzisiejszej porannej CSowej rozgrzewki.. spotkalem KOGOS o nicku "czarnulka" .. ta OSOBA podczas gry, zaczela do mnie strzelac (SPECJALNIE) .. a ze nie lbie takich sytuacji, a nerwy mi puscily... zaczalem strzelac dotej osoby, tak aby pozostawic jej okolo 10 hp .. czarnulka odwieczyla mi sie .. TK przy kazdej nastepnej rundzie .... przerywajac od czasu do czasu stekiem wyzwisk kierowanych do mojej osoby .. dolaczyl sie do niej niejaki [k27]DANGER, ktory prawdopodobnie z desperacji iz powiedzialem mu, ze NIE rekrutujemy do GRU, chcial sie na mnie zemscic .... rownierz uzywajac siarczystych bluzgow ..
A ,ze nie przepadam za wyzwiskami etc... sam zaczalem bluzgac na serverze (nienawidze tego .. ale jak ktos przesadzi .. wrrrrr)..
W TYM MOMENCIE ... GDY ZACZELA SIE ROZMOWA O BANANOWANIU, czarnulka przyznala sie do swojego nicku, oraz zaczela mnie przepraszac ... nick autentyczny to armen (CZY JAKOS TAK .. ) kojarzycie go ?! czy tez nie ? JAK TAK.. to prosze o kontakt do tej osoby ! Z GORY DZIEKUJE ..

czarnulka ->940359
[k27]DANGER ->1015867

Bynajmniej nie domagam sie banow, dla tych osob .. chociarz chcialbym spotkac sie z nimi z osobna w 4 oczka .. i zamienic kilka argumentow (moj glowny to 2 tonfy), aaaa ostrzegam grajacych CSmaniakow na serverach .. jezeli spotkacie kogos o takich nickach .. UWAZAJCIE .. bo to typowyy przyklad LAM, z ktorymi gra traci przyjemnosc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-11-2001 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Re: Poszukiwany, Poszukiwana

(sork 2 klikniecia myszka)

Old Post 13-11-2001 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

hmmm to dobry pomysl z tym topicem ale mam jeszcze sprawe!!
albo to ty albo ktos sie podszywal pod twojego nicka gral jako Wania nie pamietam na jakim servie moze ktos z boardowcow byl wtedy na tym servie i to pamieta?

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 13-11-2001 21:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

(sorks za ta piekna polszczyzne )

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 13-11-2001 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Partyzant Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Partyzant Znajdź więcej post'ów przez  Partyzant Dodaj Partyzant do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Partyzant prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
hmmm to dobry pomysl z tym topicem ale mam jeszcze sprawe!!
albo to ty albo ktos sie podszywal pod twojego nicka gral jako Wania nie pamietam na jakim servie moze ktos z boardowcow byl wtedy na tym servie i to pamieta?

Raz juz dostal ban... jak go po raz drugi spotkam to .. argh
dzieks za info ..

Old Post 13-11-2001 21:40
DeStRuCt0r
Guest

kilim

Old Post 13-11-2001 21:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Kilim all Slowly...

Popieram wlasnie o czyms takim myslalem, ale moze wreszcie zrobic jakas inicjatywe wspolna pt:"my fajni, rowniejsi gracze robimy liste shiterow" Zrobic jakas mala www, albo podlaczyc pod serwis jakis z lista takich osobnikow, zgloszenia poparte skrinem wonida i skrinem z akcji. Ci admini ktorzy toleruja zleja, ci ktorzy tepia idiotyzm i chamstwo - beda miec podstawy do banow. Moze sie oczysci atmosfera choc troche. Chyba warto?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 14-11-2001 02:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Partyzant
Partyzancik

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide
Kilim all Slowly...

Popieram wlasnie o czyms takim myslalem, ale moze wreszcie zrobic jakas inicjatywe wspolna pt:"my fajni, rowniejsi gracze robimy liste shiterow" Zrobic jakas mala www, albo podlaczyc pod serwis jakis z lista takich osobnikow, zgloszenia poparte skrinem wonida i skrinem z akcji. Ci admini ktorzy toleruja zleja, ci ktorzy tepia idiotyzm i chamstwo - beda miec podstawy do banow. Moze sie oczysci atmosfera choc troche. Chyba warto?

to co pisze sie tyczy wlasciwie dwoch tem. (Ankieta FPP Board i tego). a wiec mozna dolaczyc do tego servisu link do strony z shiterami!!! "kazdy" dolaczal by jakis dowod i wyslal maila do np. FPP TEAM z osoba ktora mu nie pasi!!!

WOW ale myslimy

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 14-11-2001 11:56
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Exclamation

Dobry pomsyl ale moze niewypalic bo powiedzmy o osobie XXX (nie XvX ) on looknie na ten board i zobaczy i beda kloooooootnie ....eh... no nie wiem ale mam nastepnego lamera ale jeszcze sie zastanawiam czy wygadac jego nick
Byl to kiedys pox qmpel ale jusz nie jest

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 14-11-2001 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- ScorPion
Dobry pomsyl ale moze niewypalic bo powiedzmy o osobie XXX (nie XvX ) on looknie na ten board i zobaczy i beda kloooooootnie ....eh... no nie wiem ale mam nastepnego lamera ale jeszcze sie zastanawiam czy wygadac jego nick
Byl to kiedys pox qmpel ale jusz nie jest

Jak sie zrobi www do tego chocby pod FPP etc, mi obojetnie gdzie, to nie bedzie klotni bo:

a) bedzie to na www
b) nadsylacz/donisiciel/kablator (kiddin) bedzie tez anonimowy.
c)nicki moga zmieniac ale wonidu nie

thats all.

PS: mow mow opowiem sasiadom

Old Post 14-11-2001 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez DarkXenocide

Jak sie zrobi www do tego chocby pod FPP etc, mi obojetnie gdzie, to nie bedzie klotni bo:

a) bedzie to na www
b) nadsylacz/donisiciel/kablator (kiddin) bedzie tez anonimowy.
c)nicki moga zmieniac ale wonidu nie

thats all.

PS: mow mow opowiem sasiadom

si senior, ciekaw jestem komu bedzie sie chcialo to www, robic

Old Post 15-11-2001 09:31
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

własnie, www my ass

pozdro.

Old Post 15-11-2001 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

wlasnie dzisiaj rano jakas pala niemyta sobie szalala na null2 i mase tk robila!!!!

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 15-11-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

i jego wonid

btw. moze mi ktos napisac jak sie robi zeby obrazek sie odrazu wyswietlal w poscie???

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 15-11-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]climhazzard
in the flesh

Jeez, ale macie problemy - chyba gracie za krótko w tą grę...

Bo takie wypadki zdarzają się ciągle, lamoof jest mnoostfo. I najlepiej ich olac bo i tak nic im nie zrobicie...

A co nie podoba sie, ze was zabija bo wam staty psuja?

Old Post 15-11-2001 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]climhazzard Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]climhazzard Znajdź więcej post'ów przez  [STER]climhazzard Dodaj [STER]climhazzard do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]climhazzard prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [STER]climhazzard
...
A co nie podoba sie, ze was zabija bo wam staty psuja? [/B]

Nie chodzi tu o zadne statsy. Jak chce sobie np NORMALNIE pograc i wqurzam sie jak kazdy inny gdy napotkam na TK. Statsy tu nie maja nic do rzeczy. Po pierwsze trace czas przez takie cos. Po drugie psuje zabawe...trace kase na bronie. I to ma byc fajne ? Nie widzisz zadnych problemow climm ?

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 15-11-2001 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

miałes pecha lOOkas, swoją drogą to dziwne, że go automat nie wywalił po 3 TK, coś słabo ustawiony ten null2

Takie lamki sie zdażają i nie ma co z tego robić afery, najwyżej zmień serwer albo pobluzgaj sobie na niego ( co raczej niewiele daje), no chyba że jest admin, to bana for life

Old Post 15-11-2001 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

wlasnie jeshcze wieksza poraszka byla bo wtedy na nullu2 nie bylo tk punish i koles co runde tak nawalal!!!! aaa i jeshcze gadka ze to niechcacy!!! lol

Old Post 15-11-2001 15:02
DarkXenocide
Prezes Poison

Podsumuje:

Staty mam w sprawdzcie sobie jakie mam heeh. Poniewaz gram kiedy mi sie kce obojetnie jak mi idzie to gra a nie olimpiada.
Wiec TK mi przeszkadzaja... bo nie mozna normalnie grac co logiczne dla kazdego (prawie jak widac).
Robienie WWW to 10min dziennie, podsumujesz zgloszenia wrzucasz automaty ktore robia ci ladnie jpg ze skrinow w 2 wymairach (preview i normal ze skrinow), reszte wklejasz sobie na sofcik od www i pach autoupload i tyle do szablonow etc. Fakt meczarnia Lepiej marnowac czas piszac posty o tym hyh
Bedzie poparcie najlepiej serwisu - moze FPP? i tak tam skrobie juz. To moge robic www, wole poswiecic na to czas za cene bawnowania debili , bo oni mnie kosztuja sporo nerwow w grze.

Pozdrowienia

Old Post 15-11-2001 17:12
Partyzant
Partyzancik

nie wiem o co wam chodiz z tymi statami... niedawno mowiliscie statsy sux a wiec???

MoJa DoMoWa PaGiNa

Old Post 15-11-2001 18:19
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez Partyzant
nie wiem o co wam chodiz z tymi statami... niedawno mowiliscie statsy sux a wiec???

A ktos pisal czy statsy sa fajne ?
Staty ja sprawdzam (raz w tygodniu moze) ale tylko dlatego abym widzial z czego wiecej zabijam AK czy M4 patrze 3 sie musze poprawic a czym juz lepiej nie mam chodzic bo kazdego kosze

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 15-11-2001 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
kilim

a ja ci wlasnie mialem mowic zebys ty go nie kilim

Old Post 15-11-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Talking

DIoda
Ocena : N/A
grrr..... chcialem ci stawic wzor ale nie to nie

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 15-11-2001 19:13
DIoDA
Combat (Death Knight)

quote:

A ktos pisal czy statsy sa fajne ?
Staty ja sprawdzam (raz w tygodniu moze) ale tylko dlatego abym widzial z czego wiecej zabijam AK czy M4 patrze 3 sie musze poprawic a czym juz lepiej nie mam chodzic bo kazdego kosze

eeeeeeee wale staty... i wale ludzi co mysla ze ktos zle gra, jak mu zle idzie 1 raz...ja np dzis gralem z pingiem wahajacym sie od 200(wtedy bylo super) do 700(no nie wiem w co z takim pingiem mozna trafic) takze graczu....jak oceniasz kogos to patrz na jego ping...a najlepiej jak jest to "say stats" i tam jest tez loss i choke. bo to tez zajebiscie ***owe parametry. walic statsy, zacznijmy wszyscy grac dla przyjemnosci, nie dla wygranej....ciekawiej bedzie

Old Post 15-11-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DIoDA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DIoDA Znajdź więcej post'ów przez  DIoDA Dodaj DIoDA do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP] DIoDA

eeeeeeee wale staty... i wale ludzi co mysla ze ktos zle gra, jak mu zle idzie 1 raz...ja np dzis gralem z pingiem wahajacym sie od 200(wtedy bylo super) do 700(no nie wiem w co z takim pingiem mozna trafic) takze graczu....jak oceniasz kogos to patrz na jego ping...a najlepiej jak jest to "say stats" i tam jest tez loss i choke. bo to tez zajebiscie ***owe parametry. walic statsy, zacznijmy wszyscy grac dla przyjemnosci, nie dla wygranej....ciekawiej bedzie

Ja na takim pingu bym wcale nie gral w koncu kazdy chce sie pokazywac z najlepszej strony
To ja bym mial xsywe -[KT]- ScorPion (lags)
I HATE LAGS

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 15-11-2001 20:06
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

Ja na takim pingu bym wcale nie gral w koncu kazdy chce sie pokazywac z najlepszej strony
To ja bym mial xsywe -[KT]- ScorPion (lags)
I HATE LAGS

To ja chyba bede mial bindy:

[POISON]DarkXeno(pijany)
[POISON]DarkXeno(nie chce mi sie)
[POISON]DarkXeno(bawie sie)
[POISON]DarkXeno(jestem spiacy)
[POISON]DarkXeno(jestem totalnie pijany)
[POISON]DarkXeno(gadam z kumplem i gram)
[POISON]DarkXeno(nie mam dzwieku)
[POISON]DarkXeno(mam lagi)
[POISON]DarkXeno(testuje nowy cfg)
[POISON]DarkXeno(gram na zmiane z qmplem)
[POISON]DarkXeno(jem obiad grajac)
etc etc hehz

Old Post 16-11-2001 17:54
nemesis.kt

Tera znow cos na teamt

Chodzi tu o naszego bylego czlonka Neo (nie ten z specnaz)
Potym jak zostal wyrzucony z klanu byl starasznie wqr... jasne kazdy to rozumie. Po paru dniach napisal maila ze przeprasza za bluzgi jakie w nasza strone zucal itd. Wszsytko ok. Niestety dzis go chyba *****ło na maxa iz (znal haslo na BOARD itd) zmazal nam nasz CALY BOARD !!! CO ZA LAMUS !!!
(Na boardzie znajdowalo sie bardzo duzo NIE zbendnych rzeczy - takytki ...) Na szczescie haslo na stronke mialem zmienione bo napewno to samo by sie z nia stalo.

Ludzie, Admini, Clan liderzy jezeli spotkacie tego czlowieka na serwerze to banujcie. Liderzy jezeli ten lamus bedzie chcial do waszego klanu, powiedzcie : NIE !!! Ludzie niszczcie lameradie !

Old Post 16-11-2001 19:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Kawal gnoja fakt to jeszcze ladnie powiedziane *nie bede klal mama mi nie pozwala* powiniem byc zabanowany od morza po gory , za bluzgi i akcje na boardzie nie wspomne,,, jesli to tak wygladalo jak piszesz Wierze ci Nemesis ale wiesz generalnie trzeba sluchac obu stron przed scieciem delikwenta

Pozdro

Old Post 16-11-2001 19:55
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Neo jeszcze straszy ludzi ze ich pozabija... on 13 chlopaczek z 140cm wzrostu i 50kg wagi

Old Post 16-11-2001 20:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt

quote:
Napisane oryginalnie przez BlinQ!
Neo jeszcze straszy ludzi ze ich pozabija... on 13 chlopaczek z 140cm wzrostu i 50kg wagi

O boze ! ... skad wiesz jak wygladam ?
Neo SUX0rZ !

Old Post 16-11-2001 20:19
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:39.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions