Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Cziterssstffo na boardach !!! ??? !!! :(
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
-=|KFOR|=-AK_47
Training (Enforcer)

Angry Cziterssstffo na boardach !!! ??? !!! :(

jestem zszokowany tym ze na boardzie cspl mozna dostac adresy stron z najnowszymi czitami !!!!!

CZEMU NIKT PRZED WEJSCIEM POSTA NA BOARD NIE SPRAWDZA CO W NIM JEST ZAPISANE !!!! ??? !!!!

WIEC WEDLUG MNIE SZUKAJCIE PANOWIE WINY MIEDZY SOBA A NIE WSROD GRACZY (CHODZI O DZIALACZY BOARDOOOWW).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2001 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -=|KFOR|=-AK_47 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -=|KFOR|=-AK_47 Znajdź więcej post'ów przez  -=|KFOR|=-AK_47 Dodaj -=|KFOR|=-AK_47 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -=|KFOR|=-AK_47 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

A jak to nazywasz dzialacze boardowi to nie gracze ??
btw. to niejaki klan S.T.A.R.S posodzil nas ( SUN ) o czity po wspolnym treningu , boze co za kolesie widac ze jeszcze nie obyci w swiecie CSa.

Old Post 20-11-2001 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

a tacy z Was wymiatacze ?

Old Post 20-11-2001 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Smirnoff nie widziales cale SUN czituje , Baron chcial przestac i wylecial lolek zartuje ! Ale o jakich postach mowa , bo nic takiego nie widzialem ????

MSN [email protected]

Old Post 20-11-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

o jakich ?...mi tam ><///>

Old Post 20-11-2001 20:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Re: Cziterssstffo na boardach !!! ??? !!! :(

quote:
Napisane oryginalnie przez -=|KFOR|=-AK_47
jestem zszokowany tym ze na boardzie cspl mozna dostac adresy stron z najnowszymi czitami !!!!!

bzdura

quote:

CZEMU NIKT PRZED WEJSCIEM POSTA NA BOARD NIE SPRAWDZA CO W NIM JEST ZAPISANE !!!! ??? !!!!

jeszcze wieksza bzdura

Old Post 21-11-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Fakt tez nic nie widzialem takiego ! A jak mozna sprawdzac przed umieszczeniem , jak sa umieszczane na biezaco ! LOL No i koniec tematu !

MSN [email protected]

Old Post 21-11-2001 13:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Pwnie chodzi mu o to, ze jakis koles na boardzie cs.pl pod nickiem cziter albo jakos tak podawal jakies linki i zachecal do czitowania, ale nawet nie wiem czy to byly prawdziwelinki do czitow czy tylko sciema, zeby lamki sie cieszyly

Old Post 21-11-2001 15:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n00d3x
qqryq!

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Smirnoff nie widziales cale SUN czituje , Baron chcial przestac i wylecial lolek zartuje ! Ale o jakich postach mowa , bo nic takiego nie widzialem ????

To mial byc zart?
Bo mnie to nie bawi.

Old Post 21-11-2001 20:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n00d3x Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n00d3x Znajdź więcej post'ów przez  n00d3x Dodaj n00d3x do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n00d3x prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Talking hyhyhyhyhy

n00d3x, LOL

Powiem tak. Jestem tak wybitnym graczem LOL na polskiej scenie CSa (hyhyhyhyh podoba mi sie określenie: polska scena ) LOL, że jest rzeczą niemożliwą żeby jakikolwiek uczciwy gracz mnie zabił , przeto powiadam, roi się tu od cziterów, czyhają za każdym rogiem, strzeżcie się LOL.

Co do linków z czitami, takimi sprawmi powinien się zajmować moderator ale jeżeli board jest mocno rozbudowany i cały czas pojawiają się nowe posty to ciężko jest wszystko upilnować, tak mi się wydaje.

Old Post 22-11-2001 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez n00d3x

To mial byc zart?
Bo mnie to nie bawi.

Hmm no sorry , ale czemu ? Przeciez wszedzie byly i wogle ! Ale nie chcialem zadnego prawdziwego czitera urazic !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 15:11
blinq.kt
Combat (Death Knight)

Mam nadzieje ze na ten board sie reklama czitow nie pojawi.

Old Post 22-11-2001 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil blinq.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do blinq.kt Znajdź więcej post'ów przez  blinq.kt Dodaj blinq.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać blinq.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

No nie wiem Blinq jak chcesz to mozesz tu wstawic cosik !

MSN [email protected]

Old Post 22-11-2001 18:23
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Kitab przestań ciągle i wszedzie swoje posty wstawiać !!

Old Post 22-11-2001 22:11
Coen Hunter
Wolny Strzelec

To ja tu odkrylem prawdziwe walory boarda , udzielma sie , a ty mi z takim postem wyskakujesz ! O zesz ty @$@% ! Ja ci zaraz @#% !

MSN [email protected]

Old Post 23-11-2001 12:22
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
Kitab przestań ciągle i wszedzie swoje posty wstawiać !!

Wlasnie

Old Post 29-11-2001 11:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:29.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions