Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
hammerek
Training (Enforcer)

Unhappy Problem

Mam problem, który pojawił sie u mnie kilka dni temu... Otóż często nie łączy mnie z serwerami... Pokazuje się "Build 1600 server..." i nagle "Disconnected". Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem???

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-06-2001 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hammerek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hammerek Znajdź więcej post'ów przez  hammerek Dodaj hammerek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hammerek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

Unhappy !!!!!!!!!!!!!!!

Hej ludzie mam ten sam problem naprawde moze ktos wie jak go rozwiazac!

What is the death percentage here?

One per person

Old Post 15-06-2001 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Ja nie wiem ale ktos cos pisal ze ta nowa wersja tzn. ta ze sklepu ma jakies problemy z logowaniem (trwa ok 5 min)

Old Post 16-06-2001 00:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

Nie. To jest wersja sciagnieta, i nie trwa to dlugo, lecz wywala (disconnect) i pisze ze nie mogl dokonczyc laczenia sie (czuy jakos tak). Nie jest to wersja komercyjna!

Chociaz mam zainstalowana wersje komercyjna, ale z niej nie kozystam.

One per person

Old Post 16-06-2001 00:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Johnny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Johnny Znajdź więcej post'ów przez  Johnny Dodaj Johnny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Johnny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

Question ???

Pogadaj z adminem moze porty blokuje, sam nie wiem :/

A robiles reinstal CS'a??

Old Post 16-06-2001 00:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deen Znajdź więcej post'ów przez  deen Dodaj deen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

Dobra rada .. zrob sobie reinstalke CSa,
BTW moze ktos CI zwedzil cd-keya ??

Old Post 16-06-2001 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Johnny
Mad Guy

nic nie pomaga. cd-keya nikt mi nie zwedzil, bo tfc dziala kiedy cs nie dziala. Ty wystepuje tylko w cs. Ludzie naprawde pomocy! U nas w miescie padly wszystkie gralinie (wszstkie 2) i nie mam jak w cs'a grac!!!

One per person

Old Post 16-06-2001 11:33
deen
Man of the Moon

hmmm glupia rada:

wyslij mail'a z pytaniem dlaczego twoj pirat nie chce chodzic
nie laczy sie....

Old Post 16-06-2001 11:46
Johnny
Mad Guy

MAM ORGINAL DO CHOLERY JASNEJ!!!

a pozatym cos sie ruszylo. Pokombinowalem troche z predkosciami polaczenia i (przy innej niz mam) server zalapal i w 3 przypadkach na 5 laczy sie bez problemu, na calkiem niskich lagach. Zaloze sie ze ten problem najczesciej wystepuje przy polaczeniach modemowych (TPSA)

One per person

Old Post 16-06-2001 13:10
deen
Man of the Moon

to w czym problem wyslij mail'a i dostaniesz odpowiedz, co nie tak jest z twoim CS'em

jak mash oryginal to tym bardziej pisz

Old Post 16-06-2001 14:48
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

Wydaje mi sie ze to wina polaczenia z serwerem, a nie csa.
Jesli masz wolne polaczenie z siecia to czasem cie nie polaczy.
Ja mialem ten poblem jak mailme 64 ramu, ale teraz juz mam troszke wiecej i jest git!

Old Post 16-06-2001 15:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==
Wydaje mi sie ze to wina polaczenia z serwerem, a nie csa.
Jesli masz wolne polaczenie z siecia to czasem cie nie polaczy.
Ja mialem ten poblem jak mailme 64 ramu, ale teraz juz mam troszke wiecej i jest git!

hehe wiecej ?? tzn ile 65, 66 ???

lol

Old Post 16-06-2001 20:24
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

hehe wiecej ?? tzn ile 65, 66 ???

lol

nie wqrwiaj mnie! Pokaz mi sklep gdzie mozna kupic 1 ramu?

Old Post 17-06-2001 08:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hammerek
Training (Enforcer)

Ja też rozwiązałem swój problem - musiałem dodać trochę pamięci. )) Bo mam geforcea i na 128 ramach nie chciało się łączyć ale po dodaniu jeszcze kości 256 już działa !!!

Old Post 17-06-2001 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil hammerek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do hammerek Znajdź więcej post'ów przez  hammerek Dodaj hammerek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać hammerek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

quote:
Napisane oryginalnie przez [C4]==DeStRuCt0r==

nie wqrwiaj mnie! Pokaz mi sklep gdzie mozna kupic 1 ramu?

u ruskich wszystko kupish a jak jestes z wawki to wpadnij na stadion.

Old Post 18-06-2001 00:08
[C4]==DeStRuCt0r==
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

u ruskich wszystko kupish a jak jestes z wawki to wpadnij na stadion.

Znam ochroniarza ze stadionu i w zyciu nie zgadniecie ile dostaje na reke!

Old Post 18-06-2001 08:04
MaThcaD
Training (Enforcer)

No ile

No ile 1000.000000?

Old Post 18-06-2001 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaThcaD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaThcaD Znajdź więcej post'ów przez  MaThcaD Dodaj MaThcaD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaThcaD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deen
Man of the Moon

2x na stojaka ??

*JOKE*

heh zartowalem

Old Post 18-06-2001 10:07
deen
Man of the Moon

blahhh a ja %$&#$&$ nie bede mial CS'a przez najblizszy miesiac
admin poblokowal porty i powiedzial ze musi cos kupic i dlatego mam takie ograniczenia

kurna wakacje a ja nie bede gral w cs'a

jasny ch*j !!

zly deenq ---> <--- admin

Old Post 18-06-2001 10:11
deen
Man of the Moon

nic q3, q2, cs wszystko poblokowane ale jakios to bedzie chyba bede robil www jakas o cs'ie
bo mi sie nudzi...

Old Post 18-06-2001 10:14
S!ckboY
Skilled (Knight)

Unhappy

Mam problem z graniem na Voodoo 3 w opengl bo nieistotne czy dam minidrv czy default to po zaladowanioo mapy ladooje w windzie
Oczywiscie na sofcie i dajrekcie moge grac
wtf ?

Old Post 22-06-2001 12:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S!ckboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S!ckboY Znajdź więcej post'ów przez  S!ckboY Dodaj S!ckboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S!ckboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

masz co takiego jak glsetup ?

Old Post 22-06-2001 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S!ckboY
Skilled (Knight)

Nie mam
Przynajmniej wiem jooz o co chodzi
thx
btw. nie wiedzialem ze grasz w CS'a
Troche sie podoocze i dolacze do sceny

Old Post 22-06-2001 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S!ckboY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S!ckboY Znajdź więcej post'ów przez  S!ckboY Dodaj S!ckboY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S!ckboY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

ja nie gram.. ja wymiatam

heh nie wiem czy glsetup pomoze.. ale mozna sprobowac... zajmuje 50 mb....
poszukaj na www.internauci.pl

Old Post 22-06-2001 16:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:07.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions