Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Ktos to widzial???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cougar
Elite (Fiend)

Ktos to widzial???

Chyba we wtorek na byry kolo 23 na mapie beach dozlo do ciekawej sytuacji..niedaleko respawna aliantow przy bunkrze jakis L chcial podarowac komus amunicje i przez pomylke dal mu...granat rozpryskowy to jeszcze nic...granat wyladowal na glowie nieswiadomwgo S oi tam jzu pozostal. jakie musialo byc jego zdziwienie kiedy wszyscy zaczeli od niego uciekac, ciekawe tez co powiedzial kiedy o rozwalilo, on nawet nie mogl wiedziec ze biega z granatem na lbie.

CZY KTOS MA TO ZAPISANE JAKO SCREEN??? ja nie zdazylem...bardzo by chcial to zamiescic na stronie wiec pytam

Be Ready To Be POISONED

RTCW Team http://poison.rtcw.pl

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-12-2001 08:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cougar Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cougar Znajdź więcej post'ów przez  Cougar Dodaj Cougar do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cougar prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

LOL!

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 20-12-2001 09:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Widziałem identyczna sytuację , grałem ze znajomym na byry i jemu też granat wylądował na głowie, nieświadomy zginą po chwili a ja miałem niezły ubaw.

Old Post 20-12-2001 10:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xceed
prodigY

Ta sprawa nadaje się do Archiwum X

Na głowie ? Nieeee ... tego odcinka X-Files to ja jeszcze nie widziałem

Old Post 20-12-2001 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

jak cos to ja sie zglaszam na ochotnika ! polozycie mi na glowie granacik dymny, pobiegam troche i pykniecie screena

Old Post 20-12-2001 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

ciekawe co by byłoo jak się komuś broń upuści na głowe. Wyobraźcie sobie gościa z rakietnicą na głowie

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 21-12-2001 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

taaa...ja tam wole jak kolo ma rakiete na glowie...ktora kawalek przeleciala wczesniej tak serio...takich akcji jest wiele ja nagrywam demoka i wylapuje takie...np jak kolo polozyl dynzmit przy spawnie allies na plazy...i w trakcie respawnu jak alieni byli niesmiertelni wyjebal...akorat patrzylem z pod moru ... **** grupa aliantow leci na wysokoci 15 metrow...laduje i biegnie dalej

Old Post 21-12-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Talking

A widzieliscie akcje jak na Assault ODJEZDZA brama???
Zrobilem skrina i powinien byc na http://rtcw.fpp.pl w POTD niebawem.
Brama odjezdzala rownolegle do swojej plazczyzny bardzo powoli w kierunku bazy allies az sie w koncu zatrzymala przy drutach kolczastych i zaczela powoli wracac na miejsce
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 21-12-2001 13:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro
taaa...ja tam wole jak kolo ma rakiete na glowie...ktora kawalek przeleciala wczesniej tak serio...takich akcji jest wiele ja nagrywam demoka i wylapuje takie...np jak kolo polozyl dynzmit przy spawnie allies na plazy...i w trakcie respawnu jak alieni byli niesmiertelni wyjebal...akorat patrzylem z pod moru ... **** grupa aliantow leci na wysokoci 15 metrow...laduje i biegnie dalej

to ja bym poprosil to demko na maila

ostatnio grajac na assault po stronie allies bieglem sobie spokojnie na srodeczek, kiedy juz bylem kolo bramy nagle z nad niej wylecial axis, lecial wysoooko, az spadl prosto na mnie
nie jestem pewien ale to chyba byla jakas nowa jednosta axisow---> kamikadze czy cos takiego

Old Post 21-12-2001 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN

to ja bym poprosil to demko na maila

ostatnio grajac na assault po stronie allies bieglem sobie spokojnie na srodeczek, kiedy juz bylem kolo bramy nagle z nad niej wylecial axis, lecial wysoooko, az spadl prosto na mnie
nie jestem pewien ale to chyba byla jakas nowa jednosta axisow---> kamikadze czy cos takiego

chetnie ale to demko z calonocnej sesji...zajmuje okolo 30mega

Old Post 21-12-2001 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

Granat na głowie???
eeee.....to jeszcze nic!
Kiedyś "ożyłem" na czerepie jakiegoś biedaka!!!
Nikt z nas nie mógł się ruszyć, ja zahaczałem łbem o sufit, a on nogami o podłogę
mam fotke:

Old Post 22-12-2001 17:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

Fajna fotka tylko troche mala ://

Old Post 22-12-2001 20:18
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

quote:
Fajna fotka tylko troche mala ://

Gdybym walnoł 1000X1000 pix to by admin BOARDu mnie zabił
ale masz
FOTO

Old Post 22-12-2001 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [WP]SS-MAN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [WP]SS-MAN Znajdź więcej post'ów przez  [WP]SS-MAN Dodaj [WP]SS-MAN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [WP]SS-MAN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [WP]SS-MAN

Gdybym walnoł 1000X1000 pix to by admin BOARDu mnie zabił
ale masz
FOTO

wlasnie o linka mi chodzilo thx
bo dawanie fotki takich malych rozmiarow mija sie z celem bo i tak nic na niej nie widac

Old Post 22-12-2001 21:58
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

quote:

wlasnie o linka mi chodzilo thx
bo dawanie fotki takich malych rozmiarow mija sie z celem bo i tak nic na niej nie widac

prosze

Old Post 23-12-2001 00:16
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Re: Ktos to widzial???

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Cougar

CZY KTOS MA TO ZAPISANE JAKO SCREEN??? ja nie zdazylem...bardzo by chcial to zamiescic na stronie wiec pytam

Coś takiego heheheh..........
FOTO

Old Post 25-12-2001 18:41
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]R4DOS
ciekawe co by byłoo jak się komuś broń upuści na głowe. Wyobraźcie sobie gościa z rakietnicą na głowie

Od takiego to nikt by nie uciekał

Old Post 25-12-2001 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[WP]SS-MAN
Combat (Death Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

Od takiego to nikt by nie uciekał

Gdyby miał włączony miotacz???
Albo dynamit???

Old Post 25-12-2001 22:37
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Włączony to inna sprawa

Dynamit na głowie lul

Old Post 26-12-2001 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions