Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Combat Rtcw Mp
Co bardziej preferujesz:
You do not have permission to vote on this poll.
MP 40 "Shmeisser" *jakos tak* Daddy Choice 11 42.31%
Thopson US submachine gun 15 57.69%
W sumie: 26 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Combat Rtcw Mp

Zakladam nowy topik zebysmy po innych nie pisali. Niech bedzie miejscem dyskusji o broni, graniu i profesjach.

Co do medykow etc. to ten bajer z podnoszeniem jest jednym wielkim bugiem. Wstajesz z full NRG barem : mozesz rozdac full ammo... wystrzelic 100 air strikes.... all ammo z panzera w kilkadziesiat sekund. Mam nadzieje ze wszystkie liczace sie klany zawra porozumienie niepisane , o nie wykorzyzystwywaniu tego BUGa. Bo to jest lamerstwo z premedytacja to uzywac, np w grach klanowych etc.

Co do reszty MP to qrdemmm ludzie nie blokujcie.... starajcie sie tez patrzec gdzie ktos leci i nie rzucac granatow byle gdzie... air strike coz czasem nie widzi sie np na depot co jest na dole i sie rzuca na wyczucie , bywa, ale generalnie tez myslec,,, myslec... myslec.

Dzis wysadzilem 1 goscia to sie strasznie przejal

Co do broni ja osobiscie ostatnio preferuje MP40 i Venoma. Stad tez mala ankietka.

Aaa i dopisze jeszcze to:

Dzis gralismy na depot i na dole jako alies lecimy w 5 , wyskakuje koles,,, 1... nas 5 wystrzelalo cale ammo, gosc paru zabil, medycy podniesli to z nozami w koncu hehe.... kolesia sie nic nie imalo nawet moj air strike pod "ryj" dostal i nic... wiec mamy pierwszego na 100% cheatera, pare osob to widzialo, bo jak mowilem 5 nas bylo tam.... no wiec.. zaczyna sie syf...

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Edytowane przez DarkXenocide dnia 10-12-2001 o godz. 04:20

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-12-2001 02:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

Re: Combat Rtcw Mp

1. poniewarz gram medem : Thomson Rula

2. przejalem sie bo nie pierwszy raz stalem sie Twoja ofiara grajac po tej samej stronie a pozatym razem ze mna tym nalotem zdjales 3 inne osoby ze swojego teamu

3. ee no to chyba admini moga dawac bany nie?

Old Post 10-12-2001 04:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Talking Good |dea

Stary ty mie zle zrozumiales zacytuje jeszce raz.."Jeśli macie coś do powiedzenia i związane z Mp to już taki topik istnieje i tam proszę kontynuować wasze rozważania.... " Juz takowy topick powstal z tym ze to sa porady do Mp dla poczatkujacych i takie tam a nie jakies tam rozwazania graczy...ja juz takowy topik zrobilem ale wpadl zoltab czy Fric i mnie opier_dolil ze niepotzrebnie ten topik zrobilem....wiec poprosilem operatora czy jak mu tam zeby go usuna
nie wiem co bedzie w twoim przypadku...ale ja sie ciesze ze ten topik powstal bo bedzie o czym pisac...

Old Post 10-12-2001 04:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

To nie jest topik z poradami dla newbies tylko ogolny o tym co w MP sie dzieje aktualnie.

Shiro ja widzialem ze tylko ciebie zabilem :> i zes sie wydarl . I o co? Alieny szturmowaly dalem air na dol, nie moge zajrzec w kazdy kat wybacz. Ja sie nie wsciekam o airy, na wojnie tak bywa Chyba ze ktos widzac wlasnych graczy rzuca im pod nogi etc. Moim zdaniem tragizujesz. Ja sie irytuje jak x raz wchodze na granat czyjs, np wybiega na depot ze schodow.... a co dopiero tam wlecielismy w 3... i pishe w prawym rogu gdzie jestesmy, po 2 nie zginelismy- nie bylo komunikatu znaczy ze tam bronimy, a jakis kolo rzuca tam granaty non top, norma... Tak samo flamery juz miechem rzucilem... prawie nigdy nie klne... grajac, w CS gram troche czasu i mi sie nie zdarzylo np ani razu. Jednak jak widze kolesia z flamerem palacego pol teamu... po raz enty mam ochote go rozwalic normalnie...

PS: Shiro reklamacje do Luftwaffe : [email protected]

Old Post 10-12-2001 05:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zaitsev
Zajec

Lightbulb ....

..."Moze nie rozumiesz jaki sens ma gra jak sie musisz drzec bo team na assault ma 8LT i 2S np. albo 1 medyka ktory bog wie gdzie jest"... napisales to w innym topiku wiec wycielem to zeby tam nie robic bajzlu
No wiec stary nie nie rozumiem bo takiego czegos jeszcze nie mialem i nie chce miec...ale ja nieraz jak jestem 1 medykiem na caly tim to nie wiem gdzie kuzwa biec bo zewszat tylko krzycza ze potzrebuja medyka a jak juz takowego goscia widzisz ze wola do ciebie i strzykawy mu tzreba to wciska limbo mod....no i wes ich zrozum?Trudno trzeba byc wyrozumialem dla innych ale cierpliwosc czasem mi sie konczy...

Old Post 10-12-2001 06:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zaitsev Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zaitsev Znajdź więcej post'ów przez  Zaitsev Dodaj Zaitsev do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zaitsev prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
myslec.
Dzis gralismy na depot i na dole jako alies lecimy w 5 , wyskakuje koles,,, 1... nas 5 wystrzelalo cale ammo, gosc paru zabil, medycy podniesli to z nozami w koncu hehe.... kolesia sie nic nie imalo nawet moj air strike pod "ryj" dostal i nic... wiec mamy pierwszego na 100% cheatera, pare osob to widzialo, bo jak mowilem 5 nas bylo tam.... no wiec.. zaczyna sie syf...

Qrcze robi sie nie fajnie ... Mam nadzieje, ze nie wyjdzie taka kicha jak w CSie ... Uhh zeby kazdy widzial IP tego goscia, ale w sumie jak zapamietaliscie xywe typa to mozna sie zgloscic do Byrego zeby looknal w logi pod jakim IP ladowal sie ten lamuch i zbanowac go na jakis czas. Jesli sie powtorzy to niech szuka innego servera ... Tacy genialni gracze moga popsuc cala runde ...

www.bkrieg.prv.pl
[BK] BlitzKrieg, IRCnet #wolfpl

Old Post 10-12-2001 09:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

eh to jeszcze ja - strasznie cierpie na base jak gram jako axis i 2 juz jest rozwalona, alianci dobieraja sie do 1 i dre ryja 'need backup' oczywiscie przybiega 1 albo 2 osoby i dostajemy od przewazajacych sil przeciwnika a reszta walczy sobie gdzies przy rozwalonej juz 2 albo na dole bawi sie MG42, wiec mam taki apel - jak ktos sie drze ze 'need backup' to nie dlatego ze mu sie nudzi i chcial cos powiedziec, na assault znowu niektorzy ludzie grajac po stronie allies tez zapominaja ze celem jest obrona comm tower i lece ostro az do spawnu axis, rozumiem doskonale rush na flage, ale na cholere leciec im az do bazy, podczas gdy axis smigaja dolem do comm tower..... ludzie pamietajcie o objectives na mapach, naprawde ciagly rush nie jest potrzebny....

Old Post 10-12-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Zaitsev: szczegolnie jak jedyny medyk patrzy na ciebie baranim wzrokiem jak latasz za nim z 10HP, albo mija cie wijacego sie w konwulsjac...

Cheater: hehe gdybym znal nicka to by byla inna spiewka, ale pod celownikiem mi sie nie wyswietlaja nicki wroga tylko moich, wiec nie wiem kto to byl...

kag: Szczegolnie ze zdobycie flagi axis i trzymanie ich respawn zone to pewny sposob na zwyciestwo... i tu podziekowania dla komandosow ktorzy wleza na wierze i nie otwieraja drzwi bo i po co... jak ja widze ze ktos tam wejdzie to licze ze otwiera.... i nie ide juz do gory, a koles albo sobie strzela, albo skacze na dol i ginie.
No i ty masz kolo mnie byc a nie sobie na comm tower widoki oglac :> mnie tam zawsze sniper jakis ubija bo nasi nie wiem co robia, nie lubie tam siedziec.

Generalnie do medykow: wy macie leczyc i podnosic pozniej walczyc od tego jestescie...! Moze ktos gral ze mna na depot, jak lubicie punkty to tez moze argument leczcie, wiec jak ktos ze mna gral to albo widzial mnie ze strzykawka latajacego non stop or apteczkami do ludzi, czasem ubilem zlosliwego aliena ktory sie zapomnial, i tak gra medyk. Pod ostrzalem wroga dzielnie ze strzykawka w lapie gotow pomoc, pozniej walczyc. Sa sytuacje gdzie trzeba postrzelac, oslonic sie, co nie znaczy ze leciec za gosciem i zabic, wystarczy ze facet zacznie reload to juz siup i podnosimy naszego.

Old Post 10-12-2001 11:42
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]kag
eh to jeszcze ja - strasznie cierpie na base jak gram jako axis i 2 juz jest rozwalona, alianci dobieraja sie do 1 i dre ryja 'need backup' oczywiscie przybiega 1 albo 2 osoby i dostajemy od przewazajacych sil przeciwnika a reszta walczy sobie gdzies przy rozwalonej juz 2 albo na dole bawi sie MG42, wiec mam taki apel - jak ktos sie drze ze 'need backup' to nie dlatego ze mu sie nudzi i chcial cos powiedziec, na assault znowu niektorzy ludzie grajac po stronie allies tez zapominaja ze celem jest obrona comm tower i lece ostro az do spawnu axis, rozumiem doskonale rush na flage, ale na cholere leciec im az do bazy, podczas gdy axis smigaja dolem do comm tower..... ludzie pamietajcie o objectives na mapach, naprawde ciagly rush nie jest potrzebny....

Masz troche racji ale pamietaj ze trzeba byc wyrozumialym bo :

1) Duzo osob to newbies ktorzy nie znaja mapy a tym bardziej nie odcyfruja gdzie sie znajdujesz .

2)Jak jestes zwiazany walka to nie mozesz ot tak zucic to w diably bo dostaniesz serie po plecach i sie skonczy twoj backup

3)Gdy gra powyzej 20 osob to nie nalezy sie zbytnio opierac na bindach bo w potoku setek informacji malo kto zwroci uwage na jakies backup .

Old Post 10-12-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

Jako ze te wszystkie zazalenia i tak nie trafiaja do tych co powinni bo lamusy nie czytaja boarda pomine to milczeniem, przytakne i uznam to za gadanie do sciany.
A co do topica to uzywam MP40 bo ma wieksza szybkostrzelnosc i pojemnosc magazynka i fajniej wyglada Thompson jakos mi nie lezy, cos mi sie z niego sztywno strzela.
Pozdry
P.S. Polecam zabawe ze Stenem, bardzo szkoli aima, jest ekstremalnie celny (maly rozrzut) a narzekanie ze sie przegrzewa olac - i tak okres kiedy sie chlodzi spedzamy za jakas oslona przeladowywujac magazynek. Stena w wolfie traktuje troche jak raila w queju - bron ktora nam cwiczy celnosc przydajaca sie w kazdej sytuacji.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 10-12-2001 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

Xeno: zgadzam sie ze zdobycie i trzymanie flagi jest bdb - ale glownie na samym poczatku, chodzi o to zeby ich nie puscic dalej i trzymac tam gdzie nie maja innej drogi jak dzis na assault - i tu sie zgadzam na calej rozciaglosci, chodzilo mi o sytuacje gdy axis szturmuja juz na comm tower gdzie broni sie 1-2 osoby i nikt nie chce przyjsc z pomoca....

i druga sprawa - medyk ma leczyc i machac strzykawa to jasne, ja lece z moja igla gdzie trzeba - 1 warunek jesli widze ze bieg do lezacego skoncy sie moim 100% zgonem przes wskrzeszeniem denata to staram sie najpierw troche postrzelac [jesli wiem ze temamember upadl przed chwila i zaraz mi nie zniknie] i wskrzeszam wtedy - bo inaczej to 1 lezy ja lece pomoc i po chwili lezymy obaj , wszystko to kwestia oceny sytuacji i grania zgodnie z klasa postaci

Old Post 10-12-2001 14:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

MP40 jest tez celne. Oczywiscie nie jak Sten, nim mozna na duze odleglosci sciagac ludzi jak kaczki fakt. Niestety przegrzewanie sie, jest jego gigantyczna wada.... bardzo szybko sie grzeje. Nie jest jak mowi BlitzKrieg bronia na kazda okazje wrecz przeciwnie. 2-3 przeciwnikow na raz, albo jeden po drugim np. waski korytarz i juz cie nie ma. (pomijam ze mozesz granaty rzucac itp- mowimy o karabinkach naszych). Jak sam napisales trzeba byc bardzo celnym, to co to za sens skoro ktos jest bardzooo celny, to lepiej wziasc MP40/Thompson nie grzejace sie i walace caly mag. Jesli ktos zabija Stenem np 2 kolesi to MP40 zabije 4 Gralem z nim jest dobry 1on1, jesli trafisz, albo jak koles wpada na ciebie klata na klate to bye bye oraz na duze odleglosci. W reszcie sytuacji sux.

Aim to cwiczy Mauser bez optyka

Old Post 10-12-2001 14:17
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

quote:
MP40 jest tez celne. Oczywiscie nie jak Sten, nim mozna na duze odleglosci sciagac ludzi jak kaczki fakt. Niestety przegrzewanie sie, jest jego gigantyczna wada.... bardzo szybko sie grzeje. Nie jest jak mowi BlitzKrieg bronia na kazda okazje wrecz przeciwnie. 2-3 przeciwnikow na raz, albo jeden po drugim np. waski korytarz i juz cie nie ma. (pomijam ze mozesz granaty rzucac itp- mowimy o karabinkach naszych). Jak sam napisales trzeba byc bardzo celnym, to co to za sens skoro ktos jest bardzooo celny, to lepiej wziasc MP40/Thompson nie grzejace sie i walace caly mag. Jesli ktos zabija Stenem np 2 kolesi to MP40 zabije 4 Gralem z nim jest dobry 1on1, jesli trafisz, albo jak koles wpada na ciebie klata na klate to bye bye oraz na duze odleglosci. W reszcie sytuacji sux.

Aim to cwiczy Mauser bez optyka

Nie pisalem ze sten jest dobry na kazda okazje tylko ze celnosc jaka sobie dzieki niemu wycwiczysz jest pozyteczna w kazdej sytuacji. Zastosowanie stena jest niestety niskie, tzn. praktycznie tylko na dlugi/sredni (nigdy na bliski) dystans. Ale tak jak mowilem - sten jest dobry jako cwiczenie aima, w praktyce natomiast ma srednie zastosowanie. Z ciekawostek - singla przeszedlem grajac w 85% tylko stenem.
A co do mausera to moze nie wyczulem zartu ale zakladam ze mowiles powaznie. Mam rade, stan sobie 5 m. od sciany i bez optyki strzel w nia. Zobacz jaki bezsensowny ma rozrzut ta bron. Nie wiem jakbys chcial nia celnosc cwiczyc.
Pozdry

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 10-12-2001 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Bo to byl zart tak jak w CS awm taka ultra snipa 1 shot w korpus- dead. to samo ma bez optyki

A ze stenem zle zrozumialem

Old Post 10-12-2001 16:16
[SO]R4DOS
Training (Enforcer)

First Person Perspective więcej granatów dla medyków!!!

medyk powinnien posiadać 3 granaty, a nie jeden, którego musisz szanować i użyć w wyjatkowej sytuacji. (więcej od trzech robi z niego soldier'a).
Inżynier powinnien mieć tez dymny tak jak porucznik, bo jak podkłada dynamit to go nie widać dobrze i go wróg tak szybko nie strąci.

[SO]R4DOS

(IRC #so)

Old Post 11-12-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SO]R4DOS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SO]R4DOS Znajdź więcej post'ów przez  [SO]R4DOS Dodaj [SO]R4DOS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SO]R4DOS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Wlasnie to czego mi brakuje bardzo w RTCW to granaty dymne takie prawdziwe do zaslony, takie ladne mieli w kompani braci

Widze thopson ruluje w ankiecie ja ostatnio uzywam mp40.

Old Post 11-12-2001 17:41
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Co do medykow etc. to ten bajer z podnoszeniem jest jednym wielkim bugiem. Wstajesz z full NRG barem : mozesz rozdac full ammo... wystrzelic 100 air strikes.... all ammo z panzera w kilkadziesiat sekund. Mam nadzieje ze wszystkie liczace sie klany zawra porozumienie niepisane , o nie wykorzyzystwywaniu tego BUGa. Bo to jest lamerstwo z premedytacja to uzywac, np w grach klanowych etc.

mozna wiedziec o co chodzi? jakie 100 air strikes? kurde o jaki bug chodzi?

Old Post 11-12-2001 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [BSM]Chrumkules

mozna wiedziec o co chodzi? jakie 100 air strikes? kurde o jaki bug chodzi?

Nie wiem jak (czy) czytales wszystkie posty z tego topika ale tam wszystko bylo ladnie i czytelnie napisane
ale zawsze mozna powtorzyc chodzi o takiego buga, ze jak grasz np Lieutem i powiedzmy wyrzucisz 4 paczuszki z ammo (wiecej juz nie mozesz), zostaniesz przez kogos zabity.....podbiegnie szybciutko medyk wbije w ciebie szczykawe i wstaniesz to znowu mozesz wywalic 4 ammo.....a normalnie jak byc cie nie zabili musial bys jakis czas na nowe paczuszki z ammo czekac
to samo z airem, u inzyniera z dynamitem, a u solideta z kazuczka........

a co do tego ze w grach klanowych powinno sie ustalic, ze nie mozna leczyc lezacego kolesia to nawet nie glupia mysl ale raczej sie nie przyjmie, zawsze ktos kogos odruchowo postawi na nogi a poza tym wszedzie na serwach gra sie tak samo i ciezko sie bedzie przezucic

pozdr.

Old Post 11-12-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]CAIN
a co do tego ze w grach klanowych powinno sie ustalic, ze nie mozna leczyc lezacego kolesia to nawet nie glupia mysl ale raczej sie nie przyjmie, zawsze ktos kogos odruchowo postawi na nogi a poza tym wszedzie na serwach gra sie tak samo i ciezko sie bedzie przezucic

pozdr.

Moze wogole grac bez medykow ?

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 11-12-2001 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Zoltan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Zoltan Znajdź więcej post'ów przez  Zoltan Dodaj Zoltan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Zoltan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

No wlasnie co to za mysl ??? Od takich hardocorowych jazd sa Max_Lives a nie sztuczne usmiercanie przez niemoznosc leczenia , wystarczy ze 50% graczy naciska spacje odruchowo choc do respawna jeszcze 20 sekund .

Old Post 11-12-2001 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ja tam jak widze cien szansy ze odsiecz przyjdzie i mnie postawi na nogi to nawet ze 40sek sobie leze i sie rozgladam - a tak poza tym to wg mnie dobry pomysl z ta strzykawka - zawsze mozesz dobic zeby miec pewnosc! Wogole jest ok - lepiej sam bym tego nie wymyslil

Old Post 11-12-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

quote:

Polska zawsze byla do tylu tym razem mozna powiedziec ze na szczescie . Ale serio to jest wlasnie ciemna strona medalu jesli chodzi o servery z wylaczonym PURE . Bo chyba wlasnie o to chodzilo ( cos jak CLOSED na battle.necie ) iz cheaterstwo jest bardzo malo prawdopodobne na takich servach . Ostatnio jakies tekstury zacinaly mi edytor wiec je wywalilem z PAK0 ( czyli nie mp_pak ) a i tak server toadie nie chcial wejsc -> Podmienianie pakow to robota nie dla lamera-cheatera ( kto by dawal 300 MB cheaty do sciagniecia ) Natomiast na ByRy mozesz spokojnie wesjsc z powiedzmy : Cheater.Pak w ktorym podmienione sa odpowiednie parametry i zmienne . Taka jest cena wolnosci

Old Post 11-12-2001 19:59
Zoltan
Warrior (Scrag)

Re: Re: Combat Rtcw Mp

quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
Natomiast na ByRy mozesz spokojnie wesjsc z powiedzmy : Cheater.Pak w ktorym podmienione sa odpowiednie parametry i zmienne . Taka jest cena wolnosci

Zmienne w configu servera ... czy jak ?? Hmm nie wiem jak mozna czitowac niesmiertelnosc za pomoca tych pierdulek zawartych w pakach ...

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 11-12-2001 20:12
Chrumkules
Watch your back!

czyli nie ominie nas fala cheaterow? w CS byly tez takie akcje albo w Q3?????

Old Post 11-12-2001 21:03
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:

pozdr.

Nie zrozumiales mnie , leczyc jak najbardziej all normalnie, ale nie robic jazdy w stylu SPECJALNIE ZABIJAC panzera czy LT i podnosic , o takie leczenie mi chodzi.

Old Post 11-12-2001 21:36
Zaitsev
Zajec

Talking Good |dea

Wczoraj to znaczy dzis o 6.00 doslismy z kumplem (Bitter z BK)do wniosku ze dobrym pomyslem jest stosowanie takiej fajnej "taktyki" albo i mozna to nazwac "zasady" ktora juz sie sprawdzila przez niego
To znaczy: za spamowanie(ze nic nie widac zadnych napisof) MEDIC!!! AMMO!!! do tekiego klijeta sie podbiega i kula w leb.
Za zucanie idjotycznych pytan w stylu "o co chodzi jakoby na tej mapie?!" to samo kula w leb i odpowiedz "O TO!"
A jak kolo cie 2(albo i wiecej) x z zedu potraktuje cie olowiem z twojego timu to samo kula w leb....
Moze sie wtedy czegos naucza
Moze to i jest zla metoda( o tak juz widze te negatywne wypowiedzi) a se piszcie..bo ja juz mam dosyc tych wszytkich skertnialych ludzi na mapach ktozy biegaja jak barany( o oni ida razem to ja tez z nimi pujde) a potem dostajesz serje w plery od takiego klijeta bo nie trafil we wroga tylko w ciebie, albo czekania jak koles przezuci wszytkie bronie i wkoncu trafi mu sie pak z ammo albo z apteka i ci dopiero da(jak masz szczescie to cie calkowicie uleczy, a jak nie to ci zuci jeden ochlap i spierdziala nie mowiac "Sorry" to znaczy ze juz wiecej nie mam )

Edytowane przez Zaitsev dnia 11-12-2001 o godz. 22:47

Old Post 11-12-2001 21:56
Cain
Warrior (Scrag)

quote:

Nie zrozumiales mnie , leczyc jak najbardziej all normalnie, ale nie robic jazdy w stylu SPECJALNIE ZABIJAC panzera czy LT i podnosic , o takie leczenie mi chodzi.

ahaaaa to wszystko jasne musze przyznac ze nie spotkalem sie ze spacjalnym zabijaniem swoich...ale jeszcze wszystko przedemna

Old Post 11-12-2001 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cain Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cain Znajdź więcej post'ów przez  Cain Dodaj Cain do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cain prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Zoltan
Warrior (Scrag)

quote:

ahaaaa to wszystko jasne musze przyznac ze nie spotkalem sie ze spacjalnym zabijaniem swoich...ale jeszcze wszystko przedemna

Hehehe pewnie czesc forumiczow pamieta legendarnego "She" i jego akcje TK . Koles byl nieprzecietny po prostu ale trzeba podkreslic, ze zycie tez mial trudne gdyz byl szczegolnie tepionym burakiem na serverze. Nawet Badidea nagral popisowe demko w glownej roli z She. Czasami to demko sobie odpalam "just 4 fun" zeby pogladac mistrza TK .

www.bkrieg.prv.pl

Old Post 11-12-2001 22:49
C4|Shiro
Crane

Re: Good |dea

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
[...]
To znaczy: za spamowanie(ze nic nie widac zadnych napisof) MEDIC!!! AMMO!!! do tekiego klijeta sie podbiega i kula w leb.
Za zucanie idjotycznych pytan w stylu "o co chodzi jakoby na tej mapie?!" to samo kula w leb i odpowiedz "O TO!"
A jak kolo cie 2(albo i wiecej) x z zedu potraktuje cie olowiem z twojego timu to samo kula w leb....[...]
Moze sie wtedy czegos naucza

[...]a jak nie to ci zuci jeden ochlap i spierdziala nie mowiac "Sorry" to znaczy ze juz wiecej nie mam )[...]

hmm...co do zasad jestem za

a co do mowienia sorry...hmm...to chyba zalezy kto...jezeli nie powie mi "sorry" ktos kto wiem ze jest dobry...no to chyba logiczne ze nie ma engbar

Old Post 12-12-2001 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cain
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Zoltan

Hehehe pewnie czesc forumiczow pamieta legendarnego "She" i jego akcje TK . Koles byl nieprzecietny po prostu ale trzeba podkreslic, ze zycie tez mial trudne gdyz byl szczegolnie tepionym burakiem na serverze. Nawet Badidea nagral popisowe demko w glownej roli z She. Czasami to demko sobie odpalam "just 4 fun" zeby pogladac mistrza TK .

mozna prosic o demko ? tez chce zobaczyc

[email protected]

pozdr.

Old Post 12-12-2001 10:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:59.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions