Denerwujaca sprawa !!
Chodzi mi o pewna dziwna sprawe ktora mnie irytuje a mianowicie grajac na serwerze L337_&_HS zaobserwowalem ze niektorzy admini sa ze tak powiem hmmm....stuknieci !!!!!
Grajac jako terrorysta z kijowym skladem probowalem ratowac sytuacje i nie raszowac bo bym odrazu zginol , wiec wycofalem sie z kilkoma ziomalami do tylu na ten placyk obok zejscia w dol i zaczolem obserwowac wyjscia w wiadomym celu , po zabiciu kilku CT na ekranie pojawil sie napis od admina Radzilka z klanu HS cyt." TERRO ***** MACIE ATAKOWAC" ja olalem to bo gram po swojemu .Za chwile pojawil sie napis "RUSZAC DUPY ALBO BANY BEDE ROZDAWAL" , oki jeszcze spokojny olalem sprawe.
W nastepnej rundzie zakupilem AWM i zaczolem obserwowac przejscie pod mostkiem , tam ubilem z 3 kolesi w tym tez admina Radzilka i ku mojemu zdziwieniu zostalem usmiercony!!!.
Ja rozumiem ze terro maja atakowac na DE_DUST ale ja sie nie bede pchal po to aby zginac odrazu jak tylko wejde w tunel (bo to jest nielogiczne) , gram po swojemu i zaden *******ony admin nie bedzie mi dyktowal stylu gry !!! To jest CS tu mozna sie wycofac czy nawet przykampic , w tej grze sie mysli i jak tobie sie ***** Radzilek nie podoba to zacznij grac w Quake III lub RTCW tam sie tylko atakuje!!!.Ktos umiescil w tej grze snajperki po to zeby z nich korzystac i to jest moja sprawa gdzie ja z nia stoje i kogo zabije , a jak jestes taki dobry to sie wychyl i mnie zabij a nie zabijaj za pomoca admina !!!.Wiec apeluje do wszystkich glownych adminow o zabranie praw dostepu takim wlasnie osobom jak -|HS|-Radzilek bo to co niektorzy admini robia na L337 i nie tylko to sie w pale nie miesci !!!.
Aha Radzilek jak Ci ulzy to mozesz mnie zbanowac wali mnie to
znajde sobie inny serwer do grania ale uswiadczy mnie to w przekonaniu jakim palantem jestes !!!.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|