Restart
Panowie, sprawa zaczyna dotykac calego boarda FPP, wszedzie robi sie syf. Forum zaczyna powoli wygladac jak zwykly chat, tylko z pingiem 30 minut. Ja zawsze myslalem o takich miejscach bardzo powaznie, ze to jest miejsce gdzie mozna porozmawiac tylko i wylacznie na poziomie, ze ludzie traktuja to jak bal u prezydenta, tzn bez przesadnych jaj i rozpusty. Tymczasem przegladnijcie topici i zobaczcie jakie odpowiedzi tam sa, thank you very much, same usmieszki, 2 wyrazy w calym postcie...
Ja proponuje restartowac forum. prostym sposobem delete wszystkie topici po czym wszyscy robimy sie powaznie. Nie mam moderatora, jednak wszelkie przesady zamierzam wysylac do MajeSa, tylko tak zrobimy kulturke.
Aha, jezeli jestescie przychylni, szczegolnie MajeS, to dam pare uwag przed restartem.
1. Topici zakladamy o powaznych rzeczach, a nie mam problem z tym i tym. DO tego stworzymy na poczatku samym topic PROBLEMY, tam bedziemy dawac jakies bledy PR 1.31, lagozy itp. Inny topic np KLANOWKI, i tam o klanowkach, a z kolei inny SERVERY, tam o servach. Bez tego co chwile powstaja tematy identyczne do poprzednich juz zamknietych.
2. Dajmy konkretne odpowiedzi, tylko gdy naprawde mamy cos do powiedzenia. A nie gdy chcemy napisac Hehehe, dobre! lub Dziekuje Ci!. Takie cos jest niepotrzebne, to nie chat.
3. Starajmy sie przynajmniej na boardzie nie uzywac wulgaryzmow.
Temat ten poruszony zostal na forum Q3A, dlatego wspominam. Tyle ze tam wiecej ludu, u nas latwiej zrobic restart i trzymac porzadek.
mail - [email protected]
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|