Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Restart
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sxl
Want some?

Restart

Panowie, sprawa zaczyna dotykac calego boarda FPP, wszedzie robi sie syf. Forum zaczyna powoli wygladac jak zwykly chat, tylko z pingiem 30 minut. Ja zawsze myslalem o takich miejscach bardzo powaznie, ze to jest miejsce gdzie mozna porozmawiac tylko i wylacznie na poziomie, ze ludzie traktuja to jak bal u prezydenta, tzn bez przesadnych jaj i rozpusty. Tymczasem przegladnijcie topici i zobaczcie jakie odpowiedzi tam sa, thank you very much, same usmieszki, 2 wyrazy w calym postcie...

Ja proponuje restartowac forum. prostym sposobem delete wszystkie topici po czym wszyscy robimy sie powaznie. Nie mam moderatora, jednak wszelkie przesady zamierzam wysylac do MajeSa, tylko tak zrobimy kulturke.

Aha, jezeli jestescie przychylni, szczegolnie MajeS, to dam pare uwag przed restartem.

1. Topici zakladamy o powaznych rzeczach, a nie mam problem z tym i tym. DO tego stworzymy na poczatku samym topic PROBLEMY, tam bedziemy dawac jakies bledy PR 1.31, lagozy itp. Inny topic np KLANOWKI, i tam o klanowkach, a z kolei inny SERVERY, tam o servach. Bez tego co chwile powstaja tematy identyczne do poprzednich juz zamknietych.
2. Dajmy konkretne odpowiedzi, tylko gdy naprawde mamy cos do powiedzenia. A nie gdy chcemy napisac Hehehe, dobre! lub Dziekuje Ci!. Takie cos jest niepotrzebne, to nie chat.
3. Starajmy sie przynajmniej na boardzie nie uzywac wulgaryzmow.

Temat ten poruszony zostal na forum Q3A, dlatego wspominam. Tyle ze tam wiecej ludu, u nas latwiej zrobic restart i trzymac porzadek.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-01-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: Restart

w celu dazenia do popularyzacji UT w Polsce mysle, ze ten pomysl nie jest dobry ...
- po pierwsze w forum znajduje sie wiele tematow, pytan na ktore poczatkujacy gracz moze znalezc odpowiedz bedac po raz pierwszy na forum ;P
- po drugie mysle ze restart trzeba zrobic ... ale kazdy powinien go zrobic w swojej glowie nie na forum
- po trzecie potrzebny jest moderator antychatowy ;P forum ktory sie nim konkretnie zajmie i kasowal bedzie wszelki spam
- po czwarte temat ten zapoczatkowalem patrz SPAM SPAM SPAM, na ktorym to ty sam dawales zdawkowe absolutnie nie dotyczace tematu posty
- po piate SXL zacznij od siebie i nie od jutra tylko od zaraz ....
- po szoste takze ty .... ktory czytasz ten post
- "po siodme" pozdrawaiam wszystkich ;P
- "po osme" [AS]ik wrote ;P

Old Post 10-01-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Restart

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
w celu dazenia do popularyzacji UT w Polsce mysle, ze ten pomysl nie jest dobry ...
- po pierwsze w forum znajduje sie wiele tematow, pytan na ktore poczatkujacy gracz moze znalezc odpowiedz bedac po raz pierwszy na forum
- po drugie mysle ze restart trzeba zrobic ... ale kazdy powinien go zrobic w swojej glowie nie na forum
- po trzecie potrzebny jest moderator antychatowy forum ktory sie nim konkretnie zajmie i kasowal bedzie wszelki spam
- po czwarte temat ten zapoczatkowalem patrz SPAM SPAM SPAM, na ktorym to ty sam dawales zdawkowe absolutnie nie dotyczace tematu posty
- po piate SXL zacznij od siebie i nie od jutra tylko od zaraz ....
- po szoste takze ty .... ktory czytasz ten post
- "po siodme" pozdrawaiam wszystkich
- "po osme" [AS]ik wrote

50% nowych graczy UT zalogowanych na forum nie szuka odpowiedzi w tematach tylko zaklada swoje nowe...
Staram sie nie pisac odpowiedzi jednozdaniowych i robie co moge, a to ze czasami napisze gdzies troche nie na temat nie jest wg mnie takie az zle poniewaz to lepsze niz zakladanie nowgo topicu dla 5 odpowiedzi...

sxl always for YOU

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-01-2002 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sxl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sxl Znajdź więcej post'ów przez  sxl Dodaj sxl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sxl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

Re: Re: Re: Restart

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez sxl
[B]

>50% nowych graczy UT zalogowanych na forum nie szuka odpowiedzi w tematach tylko zaklada swoje nowe...

- naprawde ??? ja zawsze staralem sie najpierw zytac, a czego nie znalazle pytalem, a to lamy no patrz ;PPPP

>Staram sie nie pisac odpowiedzi jednozdaniowych i robie co moge, a to ze czasami napisze gdzies troche nie na temat nie jest wg mnie takie az zle poniewaz to lepsze niz zakladanie nowgo topicu dla 5 odpowiedzi...

- sam sobie zaprzeczasz, ;P to po co robic restart jak czasami gdzies tam kazdy z uzytkownikow forum umiesci jakiegos tam posta gdzies tam ..... wrocimy do punktu wyjscia, smieci w kazdym temacie -> wiec po co restart???

forum to ograniczona demokracja przy dzialajacym moderatorze, kazdy uzytkownik ma prawo do zadawania pytan i to robi .... jesli chociaz jedna osoba mu odpowie i to na temat mysle ze temat mozna uznac za udany i zamkniety ;P

nie mogacy sie powstrzymac od zlosliwosc [AS]ik ;P

Old Post 10-01-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Apsik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Apsik Znajdź więcej post'ów przez  Apsik Dodaj Apsik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Apsik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sxl
Want some?

Re: Re: Re: Re: Restart

quote:
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez sxl
[B]

>50% nowych graczy UT zalogowanych na forum nie szuka odpowiedzi w tematach tylko zaklada swoje nowe...

- naprawde ??? ja zawsze staralem sie najpierw zytac, a czego nie znalazle pytalem, a to lamy no patrz PPP

>Staram sie nie pisac odpowiedzi jednozdaniowych i robie co moge, a to ze czasami napisze gdzies troche nie na temat nie jest wg mnie takie az zle poniewaz to lepsze niz zakladanie nowgo topicu dla 5 odpowiedzi...

- sam sobie zaprzeczasz, to po co robic restart jak czasami gdzies tam kazdy z uzytkownikow forum umiesci jakiegos tam posta gdzies tam ..... wrocimy do punktu wyjscia, smieci w kazdym temacie -> wiec po co restart???

forum to ograniczona demokracja przy dzialajacym moderatorze, kazdy uzytkownik ma prawo do zadawania pytan i to robi .... jesli chociaz jedna osoba mu odpowie i to na temat mysle ze temat mozna uznac za udany i zamkniety

nie mogacy sie powstrzymac od zlosliwosc [AS]ik

Tymczasem mi przede wszystkim chodzi o wypowiedzi 1 zdaniowe.
Ale nie wazne, widze ze nic z tego.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Old Post 10-01-2002 15:56
[FPP]MajeS
Guest

- usuniecie wszystkich topicow nie wchodzi w gre...
- porzadek mozecie sobie robic sami i to od zaraz - ale obejdzie si eimo bez kasowania tematow...

Old Post 10-01-2002 16:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
- usuniecie wszystkich topicow nie wchodzi w gre...
- porzadek mozecie sobie robic sami i to od zaraz - ale obejdzie si eimo bez kasowania tematow...

z calym szacunkiem ale ciezko bedzie bez moderownia zrobic cokolwiek ... SXL nie zniehcecaj sie przeciez to tylko moj poglad a forum wlasnie sluzy do ich wyrazania poczekaj na opinie innych .... ne chodzi tylko o ten temat MAJES jush powiedzial swoje ....

pocieszajacy [AS]ik

Old Post 10-01-2002 16:18
[FPP]MajeS
Guest

jakto bez moderatora? no ja tu jestem moderatorem chyba nie?

Old Post 10-01-2002 16:27
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Apsik
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
jakto bez moderatora? no ja tu jestem moderatorem chyba nie?

chorera to moderuj chlopie moderuj, masz kupe roboty, wszelkie posty ze zdawkowymi informacjami nie na temat, kierowane do jednej tylko osoby ... kasuj kasuj ... mnie tez skasuj stad bo spam robie albo i nie bo na temat restartu forum ;P

zastanawiajacy sie [AS]ik

Old Post 10-01-2002 16:46
GuriaS
Breathe

quote:

chorera to moderuj chlopie moderuj, masz kupe roboty, wszelkie posty ze zdawkowymi informacjami nie na temat, kierowane do jednej tylko osoby ... kasuj kasuj ... mnie tez skasuj stad bo spam robie albo i nie bo na temat restartu forum

zastanawiajacy sie [AS]ik

tesh uważam że restart nie ma sensu...skasowanie nic ni da bo i tak będą isali i tak, ale jak kto pisze posty do JEDNEJ ospby rzeczywiście powinny być kasowane... ja tesh czasami (często?) pisze krótkie (bardzo? ), i do kogoś posty, ale staram sie tego nie robic... kasowane powinny byc posty tylko NABIJACZY, a jak ktos specjalnie nabija, to jak jush ma 99, to skasowac licznik i przestanie bo mu sie odechce

Old Post 10-01-2002 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions