Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Help!!! :D
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Exclamation Help!!! :D

Kto zna dm4?
Zartuje of coz. Przejdzmy do sedna sprawy/problemu. Zapewne wiecie gdzie na dm4 jest "platforma" ze spawara i armorem (a kto nie wie ). Otoz (ale sztywne slowo nie? ) szukam osoby ktora moglaby wejsc ze mna na jeden z serverow (hi rxr) i pokazac mi pewien trick:
platforma z LG i ARMOREM ---> platforma z niczym (ta naprzeciwko co jest jak sie stanie przodem do wejscia po MH)
Mam nadzieje ze wszyscy skumali o co chodzi. Jak tak to:
NAUCZCIE MNIE TEGO!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-01-2002 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

Prawde powiedziawszy ja nie wiem o co chodzi
ripit pliz

Old Post 07-01-2002 22:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Re: .

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Prawde powiedziawszy ja nie wiem o co chodzi
ripit pliz

Oki, tlumacze jeszcze raz.
Albo nie, zrobie screen'a i zamieszcze

Old Post 07-01-2002 22:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

1. Tak sie chyba nie da doskoczyc (ja przynjamniej nie umiem). Widziales na jakims demku jak komus sie udaje?
2. Zmien se configa bo Twoj na scrrenie wyglada okronie bron Ci pol ekranu zajmuje

Old Post 07-01-2002 22:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Re: .

quote:
1. Tak sie chyba nie da doskoczyc (ja przynjamniej nie umiem). Widziales na jakims demku jak komus sie udaje?
2. Zmien se configa bo Twoj na scrrenie wyglada okronie bron Ci pol ekranu zajmuje

O nie! Uwielbiam widok broni . Ale to sie DA zrobic widzialem na filmie fde.avi i fde2-hq.avi.

Old Post 08-01-2002 00:25
tec.monti
Skilled (Knight)

da sie ale ja niestety tego nigdy nierobilem i ci niepokarze wiem ze avenger to robi

Btw. na tym bordzie sa niekumaci im trza na obrazkach wszystko pokazywac

bez obrazy

Old Post 08-01-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Post .

O co Ci znowu tym razem Monti chodzi? Nie rozumualem dolodnie o co chodzi wiec sie spytalem czy to jest grzech?
A ty Spider po co zakladasz tego topica tu skoro zalozyles go juz na boardzie gracza?

Old Post 08-01-2002 14:16
tec.monti
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.monti

Btw. na tym bordzie sa niekumaci im trza na obrazkach wszystko pokazywac

bez obrazy

widzisz te usmieszki na koncu

Old Post 08-01-2002 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.monti Znajdź więcej post'ów przez  tec.monti Dodaj tec.monti do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Talking Re: .

quote:
A ty Spider po co zakladasz tego topica tu skoro zalozyles go juz na boardzie gracza?

Zeby jak najszybciej dostac odpowiedz (co dwa board'y to nie jeden )

Old Post 08-01-2002 15:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:38.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions