Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > JA cheaterem????????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Question JA cheaterem????????

Gram se na topgunie i jeden z graczy moowi ze czituje...
ja sie pytam : a dlaczego tak sądzisz??????
on moowi ze jestem a licie cziteroow na stronce
http://topgun.counter-strike.pl/CheaterList.txt
to ja ide i patrze..... rzeczywicie jestem na liscie... :o
no i patrze o co chodzi a tu co takiego....:
Wed Nov 28 13:54:07 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat bot_fov from HLH.
Wed Nov 28 13:55:15 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat concussion from HLH.
Wed Nov 28 13:56:26 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 13:57:34 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:02:58 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:07:43 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat antipunchscale from HLH.
Wed Nov 28 14:08:23 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:13:03 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:15:31 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:29:53 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:32:54 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.

i trohe dalej :
Sat Dec 1 15:34:45 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Sat Dec 1 15:34:57 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat bot from HLH.
Sat Dec 1 15:41:39 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Sat Dec 1 16:18:25 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.

i co to znaczy.... co to za czit????
bo ja nie wiem.... nigdy nie citowałem i nie proobowałem......
jeli mam cd-keya od qmpla to moze on czitował???
ale z tego co wiem to on kiedys tylko wrzucił gl_max_size ale nie wiedzial ze to jest uznane za czit......
wic qra o co tu chodzi???????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-12-2001 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

Angry

wiekszosc od jakiegos czasu narzeka na ten server
jesli nie czitujesz to olej ten server
on jest po******
jak na U Gorala bana za czit nie dostales
to czyba nie czitujesz (ale tez nie jestem pewien)
jedyny sposob to osrac ten server

GG 1667903

Old Post 28-12-2001 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!
wiekszosc od jakiegos czasu narzeka na ten server
jesli nie czitujesz to olej ten server
on jest po******
jak na U Gorala bana za czit nie dostales
to czyba nie czitujesz (ale tez nie jestem pewien)
jedyny sposob to osrac ten server

eee tam mi sie fajnie gra.... a co do tego gocia co mi moowił ze czituje to nie zadem admin... no w sumie miał prawo mi zwroocić uwage skoro jestem na liscie.... tylko qra z jakiego powodu...
co to za czit???

Old Post 28-12-2001 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

chlopie.. a wiesz, że subz3ro tesh byl na liscie??? no wlasnie.. w jego przypadku ktos sie za niego podał.. jesli Cie nie zbanowali i nie kicknęli, to sie nie przejmuj..

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 28-12-2001 13:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JaZZmAtAzz
i love lud3ka i the!

ozygaj to

Old Post 28-12-2001 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JaZZmAtAzz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JaZZmAtAzz Znajdź więcej post'ów przez  JaZZmAtAzz Dodaj JaZZmAtAzz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać JaZZmAtAzz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
chlopie.. a wiesz, że subz3ro tesh byl na liscie??? no wlasnie.. w jego przypadku ktos sie za niego podał.. jesli Cie nie zbanowali i nie kicknęli, to sie nie przejmuj..

no niby tak... ale jak mam sie nie przejmować jak tylko walne se jakieś headshoty czy po prostu dobrze mi idzie to zaraz mi moowią (pishą) ze jestem cziterem...... ale qrde w sumie gram w CS'a od bardzo awna i chyba mam prawo zeby mi dobrze szło i walić headshoty!!!!!!
a ten server uwazam ze ma najwyzszy poziom z tyh na ktoorych grałem i to jeszcze bardziej podniosło moje umiejętnośći......

Old Post 28-12-2001 14:06
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

no i to chodzi!
na TOPGUNIE graja ciekawi ludzie z e-luxa i nie tylko...
maja duze umiejetnosci (prawie takie jak moje), ale to nie zmienia faktu ze admini tam sa "inni"

Old Post 28-12-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Wink

nie przejmuj sie lamusami

Email: [email protected]

Old Post 28-12-2001 16:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blackpussy
Skilled (Knight)

Ludzie Zobaczcie : Wed Nov 28 13:54:07 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat bot_fov from HLH.
Wed Nov 28 13:55:15 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat concussion from HLH.
Wed Nov 28 13:56:26 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 13:57:34 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:02:58 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:07:43 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as probable due to cheat antipunchscale from HLH.
Wed Nov 28 14:08:23 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:13:03 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:15:31 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:29:53 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
Wed Nov 28 14:32:54 2001 Name: [CiemnaSzyna]ALIENEK from WONID: 732128 listed as suspicious due to cheat bot from HLH.
I dalej ALIENEK bedziesz zalewal ze nie wiesz co to Hl Hack ?? **** ty cfaniak niezly jestes ale nawet z czitem ro******em cie

Old Post 28-12-2001 17:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blackpussy Znajdź więcej post'ów przez  Blackpussy Dodaj Blackpussy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blackpussy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

cieciu!!!! po co to dajesz??? ja juz dałem.....
z tego co wiem (sie dowiedziałem przed chwilą) to nie ma tam nic z detected.....wiec znaczy ze nie wykrył( mozliwe ze źle zrozumiałm ale skoro nie ma tam detected to znaczy ze nie wykryło czita)......

Old Post 28-12-2001 17:20
FrugO
====<#~~

quote:
Napisane oryginalnie przez Blackpussy
I dalej ALIENEK bedziesz zalewal ze nie wiesz co to Hl Hack ?? **** ty cfaniak niezly jestes ale nawet z czitem ro******em cie

widze, ze nic sie nie zmienilo - dalej jestes idiotą

Old Post 28-12-2001 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez FrugO

widze, ze nic sie nie zmienilo - dalej jestes idiotą

z tym jednym FrugO moge sie z toba zgodzic!

Old Post 28-12-2001 18:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

Ja *******e przestancie gadac o tym juz qwa!!!

Old Post 28-12-2001 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

a dlaczego?

Old Post 28-12-2001 19:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

one more time .celebrate.im stop pa

Old Post 28-12-2001 19:23
Blackpussy
Skilled (Knight)

Angry

Frugo mozesz mnie nie obrazac publicznie lamusie ??
Obudz sie czlowieku ty tu nie jestes zadnym Bogiem ****.
Myslisz ze wolno ci wszytkich obrazac ?? I specjalnie pisze ci z malej litery bo nie uwazam cie za kogos kogo mozna nazwac normalnie...
I nie pozwalaj sobie za wiele bo nie rzadzisz tu dzieki Bogu...

Old Post 28-12-2001 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blackpussy Znajdź więcej post'ów przez  Blackpussy Dodaj Blackpussy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Blackpussy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

Talking To chodz do nas na server

U nas będzie spox nikt ci nie powie że jesteś cziterem

Old Post 28-12-2001 20:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: To chodz do nas na server

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

hyh..nie ma to TRAPPERQ jak mala reklama

Old Post 28-12-2001 20:30
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:

heh lol zalosny jestes, sam wyskoczyles do Alienka i masz pretensje ze bluzgaja na ciebie...

Old Post 28-12-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: To chodz do nas na server

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER

e jaka nazwa jakiś adresik??? ip ???
ale narazie ide se pograć na jakieś ruskie serwery mam ip....

BTW nikt mi jednak nie wytłumaczył o co chodzi z tymi czitami....!

Old Post 28-12-2001 20:59
MaslaV
koduję bezwzrokowo

jak sie pomodlisz to ci bozia powie

Old Post 28-12-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

quote:

moge, ale sie prosisz
quote:
Obudz sie czlowieku ty tu nie jestes zadnym Bogiem ****.

nie mowie tak
quote:
Myslisz ze wolno ci wszytkich obrazac ??

wcale tak nie mysle
quote:
I specjalnie pisze ci z malej litery bo nie uwazam cie za kogos kogo mozna nazwac normalnie...

OH! uraziles moja czula dusze!
quote:
I nie pozwalaj sobie za wiele bo nie rzadzisz tu dzieki Bogu...

to swietnie, ze udzielasz mi rad

a teraz powaznie: sluchaj "czarna cipko" - jestes gamoniem i nic tego nie zmieni
zobacz sobie swoja ocene - to chyba o czyms swiadczy

Old Post 28-12-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

LUDZIE!!!
mi nie zależy zebycie na siebie bluzgali i wogle tylko o co chodzi z tymi textami ze niby cziuje !!!!!!

Old Post 28-12-2001 22:31
FrugO
====<#~~

nie czitujesz - to sa niedoskonalosci zabezpieczen

dobra - EOT - wyjezdzam rano na tydzien - zycze Wam szczesliwego nowego i zajebistej zabawy w sylwestra

Old Post 28-12-2001 23:22
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:

dobra - EOT - wyjezdzam rano na tydzien - zycze Wam szczesliwego nowego i zajebistej zabawy w sylwestra

dziekuje Ci bardzo
i nawzajem

Old Post 28-12-2001 23:41
STORA
Training (Enforcer)

ha3m przegladalem liste cziterow i niestety natknoklem sie tam na subzero oczywiscie nie uwazam go za czitera. Jest to spoko gosc ale chodzi o to ze duzo znanych ludzi tam jest i podejzewam ze to wina tego nowego przogramu anty czitowego (palladin) on wprowadz za duzo zamieszania.

Old Post 28-12-2001 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil STORA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do STORA Znajdź więcej post'ów przez  STORA Dodaj STORA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać STORA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez STORA
ha3m przegladalem liste cziterow i niestety natknoklem sie tam na subzero oczywiscie nie uwazam go za czitera. Jest to spoko gosc ale chodzi o to ze duzo znanych ludzi tam jest i podejzewam ze to wina tego nowego przogramu anty czitowego (palladin) on wprowadz za duzo zamieszania.

chcialbym wspomniec ze paladin przez jedno L!

Old Post 29-12-2001 00:06
AlieneK
KOSZ

quote:

OK.... thx......
Blackpussy no i co....???????? nie czituje

Old Post 29-12-2001 10:36
MaslaV
koduję bezwzrokowo

tja akurat

Old Post 29-12-2001 12:41
AlieneK
KOSZ

odezwał sie....
MaslaV............ lolq kiedy bedziez mial nowego kompa..???
BTW masz ze mnom w generała pograć

Old Post 29-12-2001 12:54
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:39.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions