Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > admini [TopGun] sux
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

admini [TopGun] sux

dzis gralem sobie na topganie na de_dust byem w terro...
na poczatku wszytko bylo ok terro robilismy rashe ale cos nam z nie wychodzily i rozwalali nas szybko granatami, wiec satla taktyka camp przed wejsciem. O ile wiem to na kazdym serv jak ejst de_dust to terro campia przed wejsciem, a cos sie nei spodobalo adminowali to zaczol jakies magiczne komendy wpisywac ze np. nie moglismy sie ruszyc i takie tam a potem odgrazal sie ze bany dostaniemy. ja wyrazilem swa opinie na ten temat i dosatlem kick i jakos serv topgun kojarzy mis ie z lamerskimi adminami...

A mzoe i wy mieliscie jakies dziwne doswiadczenia z admianmi serv [TopGun]

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-01-2002 09:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Iii tam duzo juz bylo wiadomosci na temat topguna

Jak sie niepodoba to niegraj tam..... jest juz bardzo duzo serverow do Cs-a

Pozdrawiam

.::::M:e:m:b:e:r:::o:f:::a:r:s:z:y:w:a:::w:u:n:a:s:t:k:a:::::.

Old Post 17-01-2002 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez [P12]Ciapa
Iii tam duzo juz bylo wiadomosci na temat topguna

Jak sie niepodoba to niegraj tam..... jest juz bardzo duzo serverow do Cs-a

Pozdrawiam

ja tam nie gram juz dawno
szkoda wszyscy z p12 powinni byc ciapowaci (ciapciaq) heheehheheeh

GG 1667903

Old Post 17-01-2002 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

mi tam brakuje paladina na topgunie

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 17-01-2002 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Talking Sygnaturka ciapy :D

hehe

Old Post 17-01-2002 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR
mi tam brakuje paladina na topgunie

To prawda, bo roi sie tam od cziterufff, ze az gloffka boli )

Old Post 17-01-2002 14:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Alercik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Alercik Znajdź więcej post'ów przez  Alercik Dodaj Alercik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Alercik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Alercik

To prawda, bo roi sie tam od cziterufff, ze az gloffka boli )

jak ci sie nie podoba to tam nie graj!!!

ale Beaker zapamietaj raz na zawsze, TOPGUN jest inny niz wszystkie servy! tam sie nie kampi, kiedys tez twierdzilem ze jest SUKSSSS, bo byla identyczna sytuacja, tez mnie kickneli, ale teraz tam wlazlem i chcialem porushowac! i to byl klimat! rush terro calym TEAMEM poprostu zajebioza, a jak ktos nie chcial rushowac to szybko opuszczal server i jego miejsce zastepowal ktos bardziej kompetentny

Old Post 17-01-2002 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

Czy ja powiedzialem frajerze ze mi sie tam nie podoba ????? Ty uwaznie sluchaj a potem mow co masz do powiedzenia !!!

Old Post 17-01-2002 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Alercik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Alercik Znajdź więcej post'ów przez  Alercik Dodaj Alercik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Alercik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ten sposoob na wywalanie kampoow jest dobry....topgun jest ql i wogle...... na innych serwach to se tylko moge pomarzyc o rushach....
TOPGUN wqrza mnie z kilku powodoow:
zawsze jest peły i trudno sie dostac
i qrde kiepsko mi idzie.......na innych serwach wymiatam, ale na topgunie to qrde nigdy mi nie idzie...
i qrde duzy ping ostatnio powyzej 200
i to ze jest Pb , bo wiekszosc serwoow ma paladina i musze sie ciongle przelączać.....

Old Post 17-01-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

ja jzu nei uzywam PB i mnie nei kopie na serv... wiec nei wiem po co on wogule ejst?

Old Post 17-01-2002 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
ja jzu nei uzywam PB i mnie nei kopie na serv... wiec nei wiem po co on wogule ejst?

Po prosu ludzie poszalaeli na punkcie cziterstfa )))

Old Post 17-01-2002 17:30
Mad_Dud
Training (Enforcer)

moc

ja tak sobie gram na Topgunie i tez mi slabo idzie :<
ale to dlatego ze grami wieczorkami... a ftedy tam sie elita zbiera... Wlasnie o tej poze to zdecydowanie najlepszy serv polski ^_^
a ja tam w duppe niezle obrywam
ale przynajmniej sie uczye co nie?

Old Post 17-01-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mad_Dud Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mad_Dud Znajdź więcej post'ów przez  Mad_Dud Dodaj Mad_Dud do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mad_Dud prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

Re: moc

quote:
Napisane oryginalnie przez Mad_Dud
ja tak sobie gram na Topgunie i tez mi slabo idzie :<
ale to dlatego ze grami wieczorkami... a ftedy tam sie elita zbiera... Wlasnie o tej poze to zdecydowanie najlepszy serv polski ^_^
a ja tam w duppe niezle obrywam
ale przynajmniej sie uczye co nie?

TAAAAAAAAA

Old Post 17-01-2002 17:41
DeStRuCt0r
Guest

Ostatnio tam gralem i nawet nikt mi bana nie dal Ani nawet kicka DZiwne nie?

Old Post 17-01-2002 19:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major76
Skilled (Knight)

po :
1. na topgunie jest najwyzszy poziom w polsce , oczywiscie moim zdaniem ale kto tam gral ten wie o co mi chodzi
2. podobno oprocz PB GooS ma tez inne programy antycziterkie ktorymi sie nie chwali { PODOBNO] ale faktem jest ze kiedy on jest tam adminem bany leca za cziterstwo okolo 10 na nocke ale cziterzy szybko koncza swoj zywot
3. bardzo dobrze ze sa kikowani kamperzy team killerzy i inne chamy przynajmniej jest tam porzadek.
4. klimat na nocki jest za przeproszeniem nie do wyjebania naprawde az milo pograc
5. admini juz nie sa tacy jak kiedys, moj brat pojechal admina nozem i nie dostal bana !!!!! i byl w takim szoku ze nie gral z jedna runde bo na tego bana czekal.
6. jak komus nie pasi moze grac na innym serwerze jest ich w polsce kolo 100

Old Post 17-01-2002 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major76 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major76 Znajdź więcej post'ów przez  Major76 Dodaj Major76 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major76 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

Skomentuje tylko poziom gry , uwazam ze zdecydowanie wyzszy jest na CS ( Cyber Strefie ) , tam dopiero graja !

Najczesciej to oczewscie CSiki z lanowym pingiem , do tego Sphere bardzo czesto , oraz SPECNAZ ( taa wiem powiecie ze to juz nie taka klasa , ale pograjcie sobie z Neo ) !

Jak trzeba robic rusha to prawie zawsze jest , wystarczy tylko dac haslo przez mike'a ! A nie ma do tego zadnego przymusu , banow itd. itp. !

No i oczewiscie jest paladyn a nie przestarzaly ( i nie kickujacy ) PB !

Co do adminow to wiekszosc jest wporzadku , ale zdarzaja sie wyjatki !

No i ja mam tam ping 40-80 na SDI , a gdzie indziej to w najlpeszym wypadku 60-100 ( a najczesciej 80-110 ) !

Uwazam ze to najlepszy serwer w Polsce , ale nie znaczy to , ze wszysycy tak mysla !

MSN [email protected]

Old Post 17-01-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

wlasnie chcialem powiedziec o Cyber Strefie, tylko ze ja tam gram razcej rzadko ze wzgledu na to ze czesto nie ma miejsca, a takto lubie sobie pograc i ciekawymi ludzmi, podobnie jak na TOPGUNIE, a co do poziomu serva to nie chce sie wypowiadac za bardzo, bo kazdy ocenia sam!

Old Post 17-01-2002 20:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

CS mozna uznac za najlepsiejszy serverek Po prostu klimacik i gracze na nim sa najlepsi!
Pozdro dla graczy servera CS !

Old Post 17-01-2002 20:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
The!
Nv| member

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
Skomentuje tylko poziom gry , uwazam ze zdecydowanie wyzszy jest na CS ( Cyber Strefie ) , tam dopiero graja !

Najczesciej to oczewscie CSiki z lanowym pingiem , do tego Sphere bardzo czesto , oraz SPECNAZ ( taa wiem powiecie ze to juz nie taka klasa , ale pograjcie sobie z Neo ) !

Jak trzeba robic rusha to prawie zawsze jest , wystarczy tylko dac haslo przez mike'a ! A nie ma do tego zadnego przymusu , banow itd. itp. !

No i ja mam tam ping 40-80 na SDI , a gdzie indziej to w najlpeszym wypadku 60-100 ( a najczesciej 80-110 ) !

Uwazam ze to najlepszy serwer w Polsce , ale nie znaczy to , ze wszysycy tak mysla !

ale admini są bardzo srodzy

Email: [email protected]

Old Post 17-01-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil The! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do The! Znajdź więcej post'ów przez  The! Dodaj The! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać The! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez The!

ale admini są bardzo srodzy

Ja tam na CS spotkalem sie tylko z zyczliwoscia i pozytywnymi wibracajami ludzie sa tam spox

Old Post 17-01-2002 22:33
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab

nie powiem gra sie tam dobrze
gra tam czasem ktos z [S] glownie splash bo ma admina
slizgi narzekajom ze ich kickujom ale mam dziwnego farta i mnie jeszcze z tamtad nie kickneli
moze dlatego ze jestem inny ?????

aha i czasem wejdz a ffa tam czasem gra dobra ekipa

GG 1667903

Old Post 17-01-2002 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[P12]Ciapa
Smierdzacy Frag to Ya

Re: Sygnaturka ciapy :D

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

hehe

Płose sie nie cepiac...

Zartuje... oczywiscie podpisik byl specjalnie i udal sie w 100%

Zaix : jakto tacy jak ja ciapowaci .. ? kucze pieczone jakby bylo duzo Ciapkow to bylbym jak inni ... czyli niebylbym inny

Old Post 17-01-2002 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [P12]Ciapa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [P12]Ciapa Znajdź więcej post'ów przez  [P12]Ciapa Dodaj [P12]Ciapa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [P12]Ciapa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrugO
====<#~~

Re: admini [TopGun] sux

quote:
na de_dust byem w terro...
camp przed wejsciem

boze... a ty umiesz grac?
tez bym cie kiknal

Old Post 18-01-2002 08:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrugO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FrugO Znajdź więcej post'ów przez  FrugO Dodaj FrugO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrugO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Alercik
Fraaaaag, or die !

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
CS mozna uznac za najlepsiejszy serverek Po prostu klimacik i gracze na nim sa najlepsi!
Pozdro dla graczy servera CS !

Bardzo dzieqje za pozdrofienia ..

Wracajac do tematu to CS jest wypasionym serverkiem i fszyutskim polecam na nim grac (Coz mala reklama ?? nieeee to TYLKO zacheta )

Old Post 18-01-2002 09:10
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez Alercik

Bardzo dzieqje za pozdrofienia ..

Wracajac do tematu to CS jest wypasionym serverkiem i fszyutskim polecam na nim grac (Coz mala reklama ?? nieeee to TYLKO zacheta )

ja tam poza CS lubie grac na wlasnym servie (oczywiscie jesli trapper go postawi i nie popsuje :)
gra tam ostatnio nie tylko full
ale tez czasem kilka dobrych osob
no i oczywiscie ping 10
aha i jest to server dla statsiarzy (dzieki OP )

GG 1667903

Old Post 18-01-2002 09:39
GooS
Guest

Re: admini [TopGun] sux

quote:

[...]
serv topgun kojarzy mis ie z lamerskimi adminami...
[...]

lolz

Old Post 23-01-2002 19:25
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a mi sie kojarzy z zajebistym klimatem! i RUSHAMI, etc. tego nie zrobisz nigdzie indziej bo sie nie da! na null dzisiaj stale menu T na duscie kamp przed wejsciem, echhh jak ja tego nie nawidze, dlatego czasem wole pograc na TOPGUNIE, dobrze ze chociaz jeden jest taki serv, i oby tak dalej!

Old Post 23-01-2002 23:30
ON.
Warrior (Scrag)

Wink

Kampa terro na duscie to najnowszy system ataku porownywalny ze zmeczeniem przeciwnika ucieczka i dobiciem.
Tak graja tylko mistrzowie cs-a

Old Post 24-01-2002 12:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.
Kampa terro na duscie to najnowszy system ataku porownywalny ze zmeczeniem przeciwnika ucieczka i dobiciem.
Tak graja tylko mistrzowie cs-a

tak, wiem zauwazylem!
to kiedys tez bylo po czesci moja taktyka!
i jak dostalem za to kicka na TG to sie wkurzylem i myslalem ze tam sa jacys inni admini, ale teraz, jak sobie zagralem zobaczyelem jak bardzo sie mylilem! Oby tak dalej GooS i TG!

Old Post 24-01-2002 13:11
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

tak, wiem zauwazylem!
to kiedys tez bylo po czesci moja taktyka!
i jak dostalem za to kicka na TG to sie wkurzylem i myslalem ze tam sa jacys inni admini, ale teraz, jak sobie zagralem zobaczyelem jak bardzo sie mylilem! Oby tak dalej GooS i TG!

Powoli sie przekonuje :p chodz nei ejsetm stalym bywalcem TG

Old Post 24-01-2002 13:22
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:50.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions