Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > CS i co jeszcze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

CS i co jeszcze

Wiem jesteście pewnie super w CS'a ale poza Counter-strikiem w co jeszcze gracie bo ja w Diablo2 LoD i Q3

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

Re: CS i co jeszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
Wiem jesteście pewnie super w CS'a ale poza Counter-strikiem w co jeszcze gracie bo ja w Diablo2 LoD i Q3

ja teraz troszeczke mecze wolfsteina, a tak to nic no chyba ze pogarm 2-3 razy i mi sie znudzi, ale CS nigdy mi sie chya nie znudzi

Old Post 14-01-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

taaa RTCW zarąbista gierka singla 2 razy przeszedłem ale singl to banał a multiplayer troszke nie dopracowany...

Old Post 14-01-2002 18:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Ja gram CS, ale umnie nauka potem CS (lol ja to powiedzialem ? ). Pozatym to MALYSZ

Old Post 14-01-2002 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

W Diablo2 wymeczylem postac do 93 poziomu , a na jednym modzie znalazlem takie przedmioty , ze kumple mnie blagaja od 4 miechow od kiedy nie gram w diablo , zebym im je dal !

A oprocz tego to czekam na pelna wersje Medal of Honor - demko bylo EXTRA !!! !

Na singlu to w EU2 ( Europa Universalis ) gra troche bardziej na inteligencje , no conajmniej na myslenie i to w wiekszym stopniu jak cywilizacja , tazke polecam !

Oprocz tego RTCW oraz o dziwo Red Faction troche pomeczylem , dosc przyjemna gierka !

MSN [email protected]

Edytowane przez Coen Hunter dnia 14-01-2002 o godz. 21:24

Old Post 14-01-2002 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

A no od czasu do czasu z RedruM'em 1 on 1 zagram SC, UN2, Diablo2.

Old Post 14-01-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

ja gram w RTCW, ogolnie ciekawe jest!
takto to jesszcze troche FIFA 2002,
troche Harry Potter (ale kijowe koncze z tym)

Old Post 14-01-2002 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

AVP2 troszku, ale po formacie jakos nie mam czasu zainstalowac
Redfaction pomecyelm, ale w mp glownie, anwet fajna sprawa, ale nudne sie robi....
Po za tym q3(promode) i czasem w vq3, ale malo.
Czekam na medala honora moze bedzie w nim to cos co mnie przykuje na dlugie godziny
Aha i CS:condition 0! Ta gra bedzie rzadzic juz to wiem(mam nadzieje)
A i SAPER non stop! na polu z 10 minami narazie, ale juz niedlugo bede na bardziej zaawansowanych planszach grac

Old Post 14-01-2002 21:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

Dst, nie chowaj sie na GaduGadu! Miales byc wieczorem

Old Post 14-01-2002 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

Czekam na medala honora moze bedzie w nim to cos co mnie przykuje na dlugie godziny

Eee... gralem w SP demo i musze stwierdzic ze gra wyglada ch***** IMO RTCW r0x

Old Post 14-01-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MLS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MLS Znajdź więcej post'ów przez  MLS Dodaj MLS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MLS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MLS
Dst, nie chowaj sie na GaduGadu! Miales byc wieczorem

ble ble ble wiem cpo robie! Musze ukrywac sie pzred rozpalonymi fankami! Straszne sa te kobiety

Old Post 14-01-2002 22:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Talking

ja gram, ostatnio nawet wiecej niz w kantera, w najlepshego menadzera pilki........championship manager......kilka godzin dziennie....no i malysh tesh mosi byc

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 14-01-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:

Eee... gralem w SP demo i musze stwierdzic ze gra wyglada ch***** IMO RTCW r0x

Zawsze mozna zwiekszyc rozdzielczosc i detale ! Mi sie w niej podoba realzim , szturmy grupowe nawetw SP , dopracowane ataki czolgow ( wywali dziure w sciane po tym jak sie schowalem w budynku ) , drzazgi lecace z drzwi , odlamki z granatow itd. itp. oraz bdv dobor broni i wspaniale rozwiazanie snajperki sprawiaja ze gra jest niesamowita i juz nie moge sie jej doczekac !

MSN [email protected]

Old Post 14-01-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Coen Hunter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Coen Hunter Znajdź więcej post'ów przez  Coen Hunter Dodaj Coen Hunter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Coen Hunter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MLS
Strange one

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r

ble ble ble wiem cpo robie! Musze ukrywac sie pzred rozpalonymi fankami! Straszne sa te kobiety

Teraz to sie "kobiety" nazywa???

Old Post 14-01-2002 22:20
DeStRuCt0r
Guest

quote:

Teraz to sie "kobiety" nazywa???

Tak kobiety w pzreciwienstwie do Cibie znam to slowo D:
A nie na k to od razu kopmuter w glowie!!!

Old Post 14-01-2002 22:23
LooKOuT!
[NSA]LooKOuT!

Cool Re: CS i co jeszcze

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali

Ja jeszcze Q3 (mozna niezle celnosc pocwiczyc - polecam), Re-Volt na lanie, AoE2.

Old Post 16-01-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LooKOuT! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LooKOuT! Znajdź więcej post'ów przez  LooKOuT! Dodaj LooKOuT! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LooKOuT! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Cool

ja tam procz ceesa pykam jeszcze w q3 cpm , tylko narazie nie dzialajo serwery WoA i jestem zmuszony rozwalac xaero na lanie. Czasem jeszcze zagram sobie z qmplem ale to sporadycznie....

Old Post 16-01-2002 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Lightbulb

quote:
Napisane oryginalnie przez c35
ja tam procz ceesa pykam jeszcze w q3 cpm , tylko narazie nie dzialajo serwery WoA i jestem zmuszony rozwalac xaero na lanie. Czasem jeszcze zagram sobie z qmplem ale to sporadycznie....

Ja gram w CSa,TFC,DOD,AHL,HOMM,FIFA2002, no i dzis jeszcze dostane MM2

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 16-01-2002 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Heh... ja mecze oczywiscie CSa , potem idzie Gran Turismo 3 ta gra ma moc , poza tym troszke w RTCW i czasem Combat Flight Symulator 2 oraz czekam na Silent Huntera II. Oj bedzie sie dzialo.

Old Post 16-01-2002 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Smooth
Training (Enforcer)

A ja gram w Q3pro nawet gralem w to 2 lata ale juz nie teraz tylko AvP2, Wolfenstein2,q2 czasem no i oczywiscie Starcraft
niemaly zbiur w te gry w singla miom zdaniem nie da sie grac ja gram w multika i w necie tylko w wolfa2 przeszedlem singla P a tak to nic ...

Old Post 16-01-2002 15:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Smooth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Smooth Znajdź więcej post'ów przez  Smooth Dodaj Smooth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Smooth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Major76
Skilled (Knight)

w necie gram w CS ale na modemie sie ostatnio u mnie nie da {przeciozenie lini] wiec jak nie gram w necie to gram........
w CS z botami ))
ale ostatnio gralem w azure shep zajebisty dodatek do HL lepsza fabula niz w samym HL
no i klasyka UNREAL bosze jaka grafika wymiekam jak widze te latarnie i efekt lustra i niebo i wogole

Old Post 16-01-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Major76 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Major76 Znajdź więcej post'ów przez  Major76 Dodaj Major76 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Major76 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoaD!
Training (Enforcer)

test

test

When you frag ...... use DRAG !

Old Post 23-01-2002 09:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoaD! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoaD! Znajdź więcej post'ów przez  LoaD! Dodaj LoaD! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoaD! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja se gram w stare giery ostatnio tj. Return Fire, liero
a czasem w project igi no ale przede wszystkim w CS'a

Old Post 23-01-2002 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dark_old
...!...

Talking

Liero rulez zwlaszcza jak grasz na "jolt" i wlaczasz 0% reloading time

Old Post 23-01-2002 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dark_old Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dark_old Znajdź więcej post'ów przez  Dark_old Dodaj Dark_old do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dark_old prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shaggy
Skilled (Knight)

A ja obecnie gram w FULL WERSJE MEDAL OF HONOR Alied Assualt! ZARÓWNO SINGLEPLAYER JAK I MULTIPLAYER (narazie tylko po lanie) stoja na bardzo wysokim poziomie. Jest to dla mnie gra nr 2 po CS sie...

Old Post 23-01-2002 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shaggy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shaggy Znajdź więcej post'ów przez  shaggy Dodaj shaggy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shaggy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

Ja gram w sapera.
Czekam az wyjdzie wersja 3D

Old Post 23-01-2002 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Coen Hunter
Wolny Strzelec

quote:
Napisane oryginalnie przez shaggy
A ja obecnie gram w FULL WERSJE MEDAL OF HONOR Alied Assualt! ZARÓWNO SINGLEPLAYER JAK I MULTIPLAYER (narazie tylko po lanie) stoja na bardzo wysokim poziomie. Jest to dla mnie gra nr 2 po CS sie...

A skad masz ? Mozna z netu sciagnac ?

MSN [email protected]

Old Post 23-01-2002 13:41
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Gram D2, Q3, CS, AVP1/2 i SC

Old Post 23-01-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

MoH

Old Post 23-01-2002 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
del
lame me

ja pykam w ownujacego q2 ale pingi niestety mam coraz gorsze i ostatnimi czasy pykam w co innego. troche sc po lanie (z doswiadczeniami z battlenetu), troche avp, troche sof...wszystkiego po trochu

Old Post 23-01-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil del Znajdź więcej post'ów przez  del Dodaj del do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać del prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:10.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions