Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Mikrofon w grze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MartinX
Skilled (Knight)

Talking Mikrofon w grze

Bardzo prosze o jakies info dodtyczace tego zagadnienia.
Czy bardzo obniza komfort gry?
Napewno pamaga, tylko czym musze za to zapłacić ?
Ktoś używa ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-02-2002 06:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MartinX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MartinX Znajdź więcej post'ów przez  MartinX Dodaj MartinX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MartinX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

ktos uzywa o ile w innych grach roznie to bywa to akurat w trybach nie zauwazylem jakis lagow przez to ustrojstwo, jak tylko [FPP]Icea sie sprezy do wkrotce bedzie poraniczek co i jak , tymczasem : http://gamespy3d.fileplanet.com/rw_mk1d3.EXE
obskuga jest barszo prosta, sa tez inne programy...

Old Post 05-02-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Icea
Guest

Jezeli grasz z kolegami na wlasnym serwie to kozystaj z komunikacji w grze, bardzo dobra jakosc. W sylwka z Mankindo i Masterem przetestowaliscmy... hehe fajne mieli glosy ... co sie dziwic po szampanach

Podaczas gadania nie zauwazylem skoku pingu, prawie to nic nie przeszkadza

Old Post 05-02-2002 17:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MartinX
Skilled (Knight)

Dzieki bracia wojownicy jestem nezwykle rad toż to super. Oj bedzie taktycznie , walecznie i dramatycznie juz sobie wyobrażam.

pozdrowienia

Old Post 05-02-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MartinX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MartinX Znajdź więcej post'ów przez  MartinX Dodaj MartinX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MartinX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez MartinX
Dzieki bracia wojownicy jestem nezwykle rad toż to super. Oj bedzie taktycznie , walecznie i dramatycznie juz sobie wyobrażam.

pozdrowienia

Swiat nie jest taki piękny na jaki wygląda

Ludzie albo nie chcą albo się boja albo sam nie wiem...poprostu nie chca gadac przez mikrofon. Moze dlatego ze niektorzy maja dziecinne glosy (zniksztalcone przez mikrofon) a niektorzy hrypowate (tak jak ja) itp.

PS. kag jush skonczylem poradnik masz na mailu...

Old Post 05-02-2002 18:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Icea

PS. kag jush skonczylem poradnik masz na mailu...

wszystko sie zgadza mnie z tego co wiem slychac jak male dziecko

thx za txt Icea, wrzuce jutro i oczywiscie masz ode mnie zezwolenie na dreczenie spotkanych ludzi o txty do t2

Old Post 05-02-2002 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MartinX
Skilled (Knight)

Talking

Mnie tam osobiscie wali jak bedzie brzmiał mój głos wazne bym dzieki temu dogadal sie z braćmi w timie. A tak po za tym niewinny wysoki głosik goscia ktory przed chwila podczas ucieczki rozwalił dwa charty moim zdaniem ma mocno demoniczne przesłanie

Old Post 05-02-2002 20:31
Pysiu
Warrior (Scrag)

quote:
Mnie tam osobiscie wali jak bedzie brzmiał mój głos wazne bym dzieki temu dogadal sie z braćmi w timie. A tak po za tym niewinny wysoki głosik goscia ktory przed chwila podczas ucieczki rozwalił dwa charty moim zdaniem ma mocno demoniczne przesłanie

Dokladnie: liczy sie efekt, synchronizacja w ataku i obronie... to wlasnie tak mnie cieszy w grach online.

Old Post 05-02-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Icea
Guest

No to #$@@# na co czekacie, podłączać mikrofony !jush!

Old Post 06-02-2002 17:06
MartinX
Skilled (Knight)

Smile

Ja jak tylko zakupie a mam nadziejeże ma inauguracja w graniu zacznie się w ten Wekend nie gram bez microfonka bo nie chce mi sie klepać na klawiatórce.

Old Post 06-02-2002 22:59
JAKuS
Combat (Death Knight)

Ja mam problem z mikrofonem
w t2 test microfon dziala
ale jak stawiam server to nic, cicho, oczywiscie naciskam odpowiedni przycisk zeby cos powiedziec

Kiedys mi dzialalo, ale tera cos niechce
moze wie ktos dlaczego ?

Old Post 06-02-2002 23:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Icea
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez JAKuS
Ja mam problem z mikrofonem
w t2 test microfon dziala
ale jak stawiam server to nic, cicho, oczywiscie naciskam odpowiedni przycisk zeby cos powiedziec

Kiedys mi dzialalo, ale tera cos niechce
moze wie ktos dlaczego ?

Pobaw się mikserem, bo możliwe że T2 nagrywająwszystko to co jest OUT a nie IN

Old Post 07-02-2002 17:08
MartinX
Skilled (Knight)

Czy w opcji microfonkowej w T2 mozna prowadzić pogaduszki tylko w timie ???

Old Post 07-02-2002 20:01
[FPP]Icea
Guest

quote:
Czy w opcji microfonkowej w T2 mozna prowadzić pogaduszki tylko w timie ???

Gdy coś mówisz w CTF i siege słyszą cie tylko twoi. W DM itp. chyba wszyscy

Old Post 08-02-2002 17:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions