Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Editing > Witam
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Duke
Warrior (Scrag)

Witam

Witam Was wszystkich, którzy chcieliby edytowac UT. Jeśli chcecie robić mapki to zapraszam Was na www.planetquake.com/6thfloor/ gdzie znajdziecie poradnik robienia mapek do UT (rozbijane szyby, drzwi otwierane, drabinki, dachy itp.). Sam kiedyś próbowałem robić mapki, coś tam zrobiłem ale się nie chciało skompilować, więc dałem sobie spokój. Ale wy nie róbcie tego samego

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-01-2002 07:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Duke Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Duke Znajdź więcej post'ów przez  Duke Dodaj Duke do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Duke prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
F4+4L
F4+4Lny gość

NO cóż niestety mapka którą robiłem sie zchszaniła i sie nie conwertuje bo wyskakuje błąd że widoza wykonała nie prawidłową operacje. Ale ja sie nie poddaje i robie dalej tym razem będzie to moje okolice (postaram sie) tzn. blok w którym mieszkam i obok jeszcze jeden jak mi wyjdzie to za jakieś 2-3 tyg zobaczycie 1 beta wersje

Sluchajcie po 5 godzinach spędzonych nad radiantem zaczynam sie wqurzać :/ mianowicie postanowiłem sprawdzić przyczynę błędu dlaczego mapki które mają powyżej 1000 brył sie nie conwertują...
Postanowiłem robić same bryły bez żądnych dodatków typu (drzwi, światło, ruchome elementy itp.) i wszyło żę winną nie są żadne inne bajery typu drabinka czy drzwi.
Nie wiem jeszcze dlaczego ten błąd wyskakuje mi po reinstalce zarówno Rq3 jak i sys na win 98. Wiem jedynie tylko że jest coś nietak bo mapki które są zameszczone jako przykłady (dm1, dm17 i dm7) sie konwertują mimo że mają powyżej 1000 brył...

Porsze was byście się również zainteresowali tym błedem... Może to wina jakieś textury... kto wie trzeba to sprawdzić...Za wszelką pomoc gorąco dziękuję

Edytowane przez F4+4L dnia 17-01-2002 o godz. 12:08

Old Post 15-01-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil F4+4L Kliknij tutaj by wysłać e-maila do F4+4L Znajdź więcej post'ów przez  F4+4L Dodaj F4+4L do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać F4+4L prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

a

Old Post 20-01-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

b

Old Post 20-01-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Neck Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Neck Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Neck Dodaj [SPECNAZ]Neck do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Neck prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

bc

Old Post 20-01-2002 20:06
[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

bcf

[SPECNAZ]Neck
Aaaa!

Przepraszam za to nie wiem co sie stalo

GuriaS
Breathe

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Przepraszam za to nie wiem co sie stalo

jasne... a te posty "eeeeeee", "hehe" to tesh były przypadki?
moze ty sie powienienes leczyc?

Old Post 21-01-2002 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

jasne... a te posty "eeeeeee", "hehe" to tesh były przypadki?
moze ty sie powienienes leczyc?

Nie moze powinien tylko powinien i to szybko potem nie bedze juzn pomocy dla niego ...

Old Post 24-01-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:37.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions