Sprawa serwera Byry
Chciałbym poruszyć sprawe zachowania sie ludzi na serwerze Byry. Uważam że dzięki statystykom na serwerze tym zniknał duch gry zespolowej tu już nie chodzi o gre dla przyjemnosci tylko o zabicie jak najwiekszej liczby wrogow. Bo nieprawda jest ze polowa twojej badz przeciwnej druzyny biega i strzela wylacznie z PF lub Snajperki. Nawet zdaza sie ze dwuch takich stoi i czeka na respawn. Sytuacje taka zuwarzylem tylko na Byry. Prawde mowiac tez tak kiedys gralem lecz znudzilo mnie to bo ile mozna, ja lubie byc w srodku akcji a nie dostawac odrazu z PF i to nawet w korytarzu. Do klanu Poison i do samego Byry nie mam zadnych zastrzezen z ich strony nie zginolem ani razu z PF albo im sie nie udalo mnie trafic Mam nadzieje ze wezmiecie sobie to krytyke do serca i ludzie opamietajcie sie tu nie chodzi o staty tylko o dobra gre
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|