Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Boty
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Boty

Zassalem quake1 z ftp.projcom.com.pl/pub/gry/quake
i byly tam od razu boty Eliminator i Reaper. Slyszalem ze reaper jest najlepszy wiec odpalam go, pykam chwile i patrze a tu qfa autocelowanie wlaczone. Teraz pytania:
jak wylaczyc celowanie w ReaperBot
jak zagrac z wieksza iloscia botow niz 4
jak odpalic qw w win jezeli moja karta graficzna nie obsluguje OpenGL
Mam 486, 16mb ram i Cirrus Logic 2mb (smiejcie sie ile wlezie ). Jakies tez polecenia kosnoli sie by przydaly aby przespieszyc gre (tylko te do zwyklego q a nie ogl)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-03-2002 13:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MaTi
qw.fpp.pl
qw.fpp.pl

Nie znam się na ReaperBot'ach więc polacam zgranie FrogBot'ów lub Omicrom'ów.

GL!

Old Post 06-03-2002 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]MaTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]MaTi Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]MaTi Dodaj [FPP]MaTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]MaTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Thumbs down

Gra z botami nie ma sensu - zawsze po tych samych sciezkach laza i zaleznie od ustawionego skilla maja zeza w zakresie 0-50%. Ani pogadac z nimi nie mozna ani nabluzhac ani nic ... chyba ze sie nie ma netu i kafejnki w miescie to od biedy mozna pograc ...

Old Post 06-03-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Wszyscy wiemy ze boty to nawet nie 10% czlowieka... narazie

Wracajac do pytania http://www.botepidemic.com/fmods Frogbot w roznych modyfikacjach, mozna grac pod QW

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 06-03-2002 19:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

moim zdaniem omicron bot byl najlepszy i najbardziej "ludzki".
ogolnie boty smierdza, ale i tak kiedys gralem z nimi bradzo duzo.

Old Post 07-03-2002 22:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

ja wiem ze boty smierdza ale jak sie nie ma zadnego lacza, nawet modemiq a komp wymieniony wyzej to co ty do gadania o grze z czlowiekiem.... nawet przez lan se nie pogram bo mam jedno PCI a w nim Grafike.

Old Post 08-03-2002 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MaTi
qw.fpp.pl
qw.fpp.pl

http://www.planetquake.com/scorpion

Stronka z route'sami do map! Przydaje sie bo boty sa bardziej madre!

Btw. - Omicron zawsze byl najlepszy!

Old Post 08-03-2002 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]MaTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]MaTi Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]MaTi Dodaj [FPP]MaTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]MaTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

a co z ustawieniami grafiki i innych "zwalniajacych dodatkow"
Znam tylko r_fullbright ale to i tak jedna komenda daje maly przyrost szybkosci gry.

PS Sorry jezeli cos pojebalem, bo siedze teraz w szkole (w bibliotece z kochanymi kompami) kompletnie nastkany (czyli najarany ). Gajs bi hepi!

Old Post 08-03-2002 12:01
[FPP]MaTi
qw.fpp.pl
qw.fpp.pl

Talking

Juz poszlo info! Tylko nikomu nie mow / nie pokazuj

Old Post 08-03-2002 12:11
[FPP]MaTi
qw.fpp.pl
qw.fpp.pl

Shit!

Pojanily mi sie posty!

Ten powinien być w "MatDM2 - Body Count" a tamten tutaj

Old Post 08-03-2002 12:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions