Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > Hardware/Software > kto moderatorem?
Kto ma zostac moderatorem Hardware?
Ta ankieta została zakończona.
[FPP]RAPTOR 9 23.08%
[FPP]MajeS 2 5.13%
[FPP]Lucas 2 5.13%
[FPP]xen0m 5 12.82%
[FPP]Shooler 2 5.13%
[FPP]ZimZum 2 5.13%
[FPP]ex00 1 2.56%
[FPP]2*loop 1 2.56%
[FPP]Claymore 0 0%
[FPP]kag 6 15.38%
[FPP]Krypton 1 2.56%
Saari 8 20.51%
W sumie: 39 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

First Person Perspective kto moderatorem?

Wysuneliscie dosc ciekawy pomysl co do wybrania moderatora. Tak jak ktos powiedzial niech to bedzie demokratycznie wybrany moderator. Mam nadzieje, ze nikogo nie pominalem na liscie, a jezeli tak zrobilem to wstrzymajcie sie z glosowaniem i zrobicie to pozniej (po edycji ankiety).

Mozecie takze pisac swoje propozycje co do zarzadzania forum Hardware (dwoch moderatorow lub inne sugestie).

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-03-2002 07:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

a jednak pominales kogos

Old Post 03-03-2002 08:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
a jednak pominales kogos

wydaje ci sie

Old Post 03-03-2002 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Kazdym demokratycznym wyborom towrzyszy kampania wyborcza
Nie za bardzo wiem na kogo glosowac (takich jak ja jest pewnie wiecej) wiec moze niech kazdy kandydat jakos zacheci do oddania glosu wlasnie na niego

Old Post 03-03-2002 10:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja zagłosuje na tego kto pomoże mi rozwiązać moje 2 problemy

Old Post 03-03-2002 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a jak ktos rozwiaze jeden

Old Post 03-03-2002 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

ja tam votuje na Majesa
aczkolwiek jestem za tym żeby "stołki" dostały dwie osoby 1 i 2 miejsce...

Old Post 03-03-2002 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
a jak ktos rozwiaze jeden

hmmm.....to napewno też wpłynie na moją decyzję...

Old Post 03-03-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

qrcze na liscie nie ma mnie (joke)

No sam nie wiem kogo wybrać... (kto mnie lubi tego wybiore )

Old Post 03-03-2002 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

heh, a o co te boje ?? przeciez taki modulator (jak to u nas mowia ) nie ma nic do roboty... kasowanie postow.. bez jaj raz na miesiac wpadnie skasuje 2 w porywach 5 i po klopocie... no wiadomo ze inna broszka jest admin, ale tu juz inna historia tak wiec, kto zostanie tu modulatorem, sprawiac bedzie roznice wlasnie chyba tylko jemu samemu

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 03-03-2002 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

go xen go

Old Post 03-03-2002 19:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
qrcze na liscie nie ma mnie (joke)

No sam nie wiem kogo wybrać... (kto mnie lubi tego wybiore )

A co jak nikt Cie nie lubi? albo wszyscy Cie lubia?

Old Post 03-03-2002 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
go xen go

Old Post 03-03-2002 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

ja dalem na RAPTOR'A, poniewaz mysle ze on sobie poradzi z tym zadaniem, a xen0m nie jest zbyt czesto na boardzie wiec niet... dziekujęęę.

Old Post 03-03-2002 20:55
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez BobeK
a xen0m nie jest zbyt czesto na boardzie wiec niet...

hmm to chyba jednak zaprzecza Twojej tezie

Old Post 03-03-2002 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

i znowu wjezdzamy na licznik, jak sie okazuje ilosc wypowiedzi swiadczy o zdolnosci i predyspozycjach do moderowania, ciekawa teza tylko nie jestem prezkonany co do mozliwosci jej obronienia

Old Post 03-03-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

moderator powinien byc czesto na boardzie...a ilosc postow swiadczy o tym czy ktos jest czesto czy raczej zaglada raz w miesiacu...wiec sadze ze ilosc postow ma jakies tam znaczenie...oczywiscie trzeba tez porownac czas w jakim zostaly one osiagniete

Old Post 03-03-2002 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
moderator powinien byc czesto na boardzie...a ilosc postow swiadczy o tym czy ktos jest czesto czy raczej zaglada raz w miesiacu...wiec sadze ze ilosc postow ma jakies tam znaczenie...oczywiscie trzeba tez porownac czas w jakim zostaly one osiagniete

Eee - to ja dopadam.... bo az tak czesto nie bywam....

Old Post 03-03-2002 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja glosowalem na RAPTORA, na drugim miejscu xen0m - i tak chyba zostanie

Old Post 04-03-2002 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez XerXess

A co jak nikt Cie nie lubi? albo wszyscy Cie lubia?

To Cali na Prezydenta

Old Post 04-03-2002 06:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

A kiedy zamykacie ankiete?
Ja jeszcze nie glosowalem a chcialbym to jeszcze zrobic

Old Post 04-03-2002 07:41
AlieneK
KOSZ

to ja zaglosowalem tak jak obiecałem (nawet nie czuje kiedy rymuje )....A pisałem, ze zagłosuje na tego co pomoże mi rozwiązać problemy....Pan Kag pomógł mi rozwiązać jeden z nich którego wynik może prowadzić do rozwiązania drugiego problemu.....A więc głos na Kag'a....

Pan Luźny też mi pomógł, ale jego nie ma na liście.....

Old Post 04-03-2002 14:04
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

quote:
A kiedy zamykacie ankiete?

Za tydzien?

Old Post 04-03-2002 17:36
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

kag wyprzedza xen0ma za to RAPTOR totalna miazga

Old Post 04-03-2002 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ktos nawet na mnie 1 glos oddal (bo jeden sam sobie dalem )

quote:

i znowu wjezdzamy na licznik, jak sie okazuje ilosc wypowiedzi swiadczy o zdolnosci i predyspozycjach do moderowania, ciekawa teza tylko nie jestem prezkonany co do mozliwosci jej obronienia

zle odczytales ptysiu kokosowy...
Pokazalem, ze skoro xen0m ma tyle postow, to znaczy, ze czesto jest na boardzie, chyba logiczne ?

to po prostu byla odpowiedz na:
quote:

xen0m nie jest zbyt czesto na boardzie wiec niet

Old Post 04-03-2002 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ktos nawet na mnie 1 glos oddal (bo jeden sam sobie dalem )

zle odczytales ptysiu kokosowy...
Pokazalem, ze skoro xen0m ma tyle postow, to znaczy, ze czesto jest na boardzie, chyba logiczne ?

to po prostu byla odpowiedz na:

jasne, nieporozumienie ^^' swoja droga nie wiedzialem ze jestem ptysiem kokosowym

ale koncze juz ten offtopic bo powinienem swiecic przykladem [ lata przy tvc rubin 714 robia swoje ]

Edytowane przez kag dnia 04-03-2002 o godz. 19:12

Old Post 04-03-2002 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

kagiś mój misiek dostał vote ;>

Old Post 04-03-2002 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]RAPTOR

Za tydzien?

Jak za tydzien to mam jeszcze troche czasu do namyslu

Old Post 04-03-2002 19:11
bizonek
def

quote:

Jak za tydzien to mam jeszcze troche czasu do namyslu

Spiesz się powoli.... jak mówi przysłowie pewne.

Old Post 04-03-2002 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

na mnie az 5? fajno

Old Post 04-03-2002 20:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:26.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions