Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > All Seeing Eye - przykry problem...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Unhappy All Seeing Eye - przykry problem...

Mam pytanie.. ktos tutaj oprocz mnie pewnie uzywa programu all seeing eye i moze znajdzie rozwiazanie dla mojego problemu...
W momencie kiedy klikne "connect as a player" komputer robi mi restart... nie pomogla reinstalka systemu/programu ani nic Nadal musze wpisywac adresy recznie z konsoli wolfa...

Ktos wie co z tym zrobic?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-03-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

Powiem ci tak, mialem taki sam problem Dokladnie tak samo po braniu connect robil sie restart, ale mi sie caly system sypnal, okazalo sie ze mam jakies wirusy, Pomoglo format c i reinstalka systemu. Mam winaME

Old Post 11-03-2002 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

Saari masz proste rozwiązanie, wywal Ase i zrób sobie pokaźny zbiór faworytów w wolfie

Old Post 11-03-2002 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

nie spotkalem sie z takim problemem sprubuj SUPERIP http://cowboyscripts.org/?page=superip do irca uzywalem dlugo zanim na eye sie przesiadlem , podobne w uzyciu tyle ze pod irc ale to chyba nie stanowi problemu

Old Post 11-03-2002 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Nie wiem connetc as a po co? ja tam klikam 2x na serw i tyla, moze tak wejdziesz ?

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-03-2002 04:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:40.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions