Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Panowie!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Smile Panowie!!!

Ten filmik to miodzio takie, ze z zachwytu oniemialem !!!!!

http://202.106.185.222/movie_1219/rtcwmovie0209.mpg

P.s. moze dacie mi namiary na jakiegos ftp`a, gdzie moglbym wrzucac takie wlasnie kaski dla ogolu?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-03-2002 13:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MeG
Training (Enforcer)

Re: Panowie!!!

quote:
Napisane oryginalnie przez Blitz
Ten filmik to miodzio takie, ze z zachwytu oniemialem !!!!!

http://202.106.185.222/movie_1219/rtcwmovie0209.mpg

P.s. moze dacie mi namiary na jakiegos ftp`a, gdzie moglbym wrzucac takie wlasnie kaski dla ogolu?

I panie .........................
no je fajny ten filmik...

Old Post 10-03-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MeG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MeG Znajdź więcej post'ów przez  MeG Dodaj MeG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MeG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Toz to ja go na dysku mialam od miesiaca okolo.. niepotrzebnie sciagalam

Ale film jest wy****** w kosmos moim zdaniem

Old Post 10-03-2002 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Angry

Saari ja przez to se kompa na noc zostawilem a tez to widzialem a w ogole to mam tam ciemno jak w spizarni hehhehe i malo co widac. U was tez tak ???

Old Post 10-03-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Redek zwieksz gamme Ja mam bardzo jasno zeby w rtcw wszystko widziec i w tym filmiku tez wszystko widze

Ah jaki on wspanialy

Old Post 10-03-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
R[e]dek
Skilled (Knight)

Talking

no mam zwiekszona gamme jak gram to widze ladnie wszystko ale mimo to na tym filmie jakos tak ciemnawo i nic nie widac ciagle

Old Post 10-03-2002 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil R[e]dek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do R[e]dek Znajdź więcej post'ów przez  R[e]dek Dodaj R[e]dek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać R[e]dek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
junioor
Training (Enforcer)

nie wiem co reszta na to ale mysle ze taki servis ja fpp.pl powinien sie postarac o jakies ftp zeby mozna bylo dawac jakies filmy i inne bzdety ktore sa naprawde extra z dostepem dla wszystkich...
Pomyslcie kiedys o tym chlopcy ))

Old Post 10-03-2002 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil junioor Znajdź więcej post'ów przez  junioor Dodaj junioor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać junioor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

widac, ze jestes tu nowy....

Old Post 10-03-2002 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No ja filmik pociaglem jakies 2-3 dni temu. IP serwa jest troche "dalekie: (chyba Chiny), wiec dla zainteresowanych powiesilem na downloadzie [TC]:
http://www.plagae.centrume.krakow.p...wmovie0209.mpeg

Zaprasham do sciagniecia

IRCnet: #polishlegion

Old Post 10-03-2002 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

OOoooo download TC jest w Krakowie
Zrobic wam jakis wzjazd na chate?

Old Post 11-03-2002 06:26
Pysiu
Warrior (Scrag)

Wlaaaaaasnie, moze zrobimy jakies spotkanie w duzej kafejce w Kraku (ja nie wiem w jakiej bo po cafejkach int. sie nie wlocze) i rozegramy meczyk wolfa a pozniej na bro? Co wy na to szanowni Krakowianie?

Know your limits

Old Post 11-03-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
OOoooo download TC jest w Krakowie
Zrobic wam jakis wzjazd na chate?

Adresik moze "krakowski", ale serwerek lezy u mnie w kafejce w Oswiecimiu. Wiec moze u mnie? (ale jest troszki ciasnawo wiec nienadaje sie inne imprezy niz samo granie). W CRACKowie bywam czesto, wiec jakby co, to lool

PS. Moze zrobimy topic "ludziska z okolic CRACK'owa"
PS PS. Czy nazwa Waszego miasta ma cos wspolnego z CRACK'owaniem ???

Old Post 11-03-2002 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No jasne crackujemy tam wszystko i wszystkich ale gratuluje - jestes pierwszym ktory na to wpadl

Co do spotkania to ja jestem calkiem za Tylko gdzie, kiedy i kto przyjdzie?

Old Post 11-03-2002 15:55
Pysiu
Warrior (Scrag)

Ja przyjde... ylko nie w piatek, bo w piatek pije ze starymi znajomymi

Know your limits

Old Post 11-03-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pysiu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pysiu Znajdź więcej post'ów przez  Pysiu Dodaj Pysiu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pysiu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No to sobota.. moze byc?
Ale na razie tylko nasza trojka o tym gada..chyba przydalby sie topic zalozyc specjalny co by przyciagal krakowiakow

Old Post 11-03-2002 16:53
Pysiu
Warrior (Scrag)

Ok, zaloze oddzielny topic Chyba moderatorzy mnie za to nie powiesza???

Know your limits

Old Post 11-03-2002 18:19
Chrumkules
Watch your back!

kurde wlasnie zobaczylem ten movie i kurde musze powiedziec ze wielki brat jest pod wrazeniem wlozonej pracy jak rowniez efektu ktory jest super zaje.bisty - moje oczy czegos takiego nie widzaly ho ho ho - albo i dluzej - po raz kolejny sie potwierdza ze najlepsze filmiki robia w kraju kwitnacej wisni czy gdzies tam w okolicy!

Old Post 11-03-2002 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
XerXess
The Trooper

Linka do tego filmu podala kiedyc chyba Saari o ile sie nie myle

Old Post 12-03-2002 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil XerXess Kliknij tutaj by wysłać e-maila do XerXess Znajdź więcej post'ów przez  XerXess Dodaj XerXess do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać XerXess prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

To ten filmik z beach z masa kolesi??

btw kontrola wykazala nielegalnych pasazerow! topik jest PANOWIE!!!

Saari i MeG odklecic te wasy i brody i marsz do domu

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 13-03-2002 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Red face

Zaczelo sie od miodzio filmu, a teraz daje link do miodzio MP_trojki. http://www.plagae.centrume.krakow.p...ht%20Sonata.mp3

Jest to sonata ksiezycowa Beethovena, ktorej szukalem dzis przez pol dnia. Ta muzyczka przewija sie w wolfiq i chyba zawsze (albo prawie) leci z roznych radyjek.

Milego sluchania

Old Post 14-03-2002 14:40
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide

btw kontrola wykazala nielegalnych pasazerow! topik jest PANOWIE!!!
Saari i MeG odklecic te wasy i brody i marsz do domu

LOL mamy rownouprawnienie

Old Post 14-03-2002 15:40
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
Zaczelo sie od miodzio filmu, a teraz daje link do miodzio MP_trojki. http://www.plagae.centrume.krakow.p...ht%20Sonata.mp3

Jest to sonata ksiezycowa Beethovena, ktorej szukalem dzis przez pol dnia. Ta muzyczka przewija sie w wolfiq i chyba zawsze (albo prawie) leci z roznych radyjek.

Milego sluchania

oto jaki pozytywny wplyw maja gry komputerowe na ludzi!

Old Post 14-03-2002 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Chrumkules

oto jaki pozytywny wplyw maja gry komputerowe na ludzi!

Ja tu wpadam w jakas wolfo-manie , a taki Chrumkules powie, ze to pozytywny wplyw...

Old Post 15-03-2002 08:35
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

Ja tu wpadam w jakas wolfo-manie , a taki Chrumkules powie, ze to pozytywny wplyw...

przyanjmniej zapoznasz sie z klasyka z mistrzami muzyki (albo jednym )

Old Post 16-03-2002 11:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions