Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > RTCW.PL FM Live!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

RTCW.PL FM Live!

mam dwie sugestie:

1) Zeby muza nie bylo tendencyjna - jak nie uh uhu huh hu huhuh (paffendorf) to jakies bam bam bam bam ! - moze cos Polskiego!

2) Nie slucham tego dlugo ale mozna by walnac jakies newsy - np z wczoraj kto co rozegral albo kiedy rozegra i robic to w miare czesto bo nie kazdy musi sluchac od poczatku!

To tyle reszta jest OK!

O przepraszam wlasnie sie dowiedzialem ze za chwile wiadomosci tylko jakos tak ni w piz.. ni w okobo jest 18:20

aha i mam nadzieje ze bedzie gralo co dziennie po poludniu - zebym mial przy czym czytac boarda!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-03-2002 17:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

Co do tej tendencyjnej muzy to
1) o gustach ( szczególnie muzycznych ) się nie rozmawia
2) nie urodził się jeszcze taki co by każdemu dogodził

A newsy i zapowiedzi meczów dobra rzecz ale o to musimy zadbać my gracze i dostarczać informacje dotyczacych planowanych meczów na jakiś odpowiedni czas przed aby radiowcy wiedzieli wcześniej.

Old Post 17-03-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

no ino narazie nie wiem co to za DJ prowadzi i nie znam jego mejla albo jeszce lepiej GG - jak to czytasz DJu kochany to pozdrow mnie na antenie!

Old Post 17-03-2002 17:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
NoOne
Training (Enforcer)

To ja Dj.Frytka z radia RTCW.pl LIVE!
ogolnie chce powiedziec pare rzeczy..

1. faktycznie nie mozemy dogodzic wszystkim naprawde.. jak raz ktos chce dicho to pol osob go jedzie bo metal jak dam metal albo rock. to mnei jada ze nie dicho ) ludzie staramy sie

2. pomysl z radiem byl moj a ja zaczerpnalem pomysl z ligi BOB w ktorej zauwazylem takie transmisje meczow jakis czas temu

3. Chrumkules choc na piwo w poniedzialek pogadamy o radiu :>

4. Sorry ze tak lamie przynajmniej ja. w opisach meczu ale naprawde nie zawsze wiem co moge mowic a co nie. ale obiecuje bede stral sie robic to wiecej i coraz lepiej

5. myslimy nad www z programem jak sie juz za cos brac to przadnie

Old Post 17-03-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil NoOne Kliknij tutaj by wysłać e-maila do NoOne Znajdź więcej post'ów przez  NoOne Dodaj NoOne do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

quote:
Napisane oryginalnie przez [BK]Nikt

To ja Dj.Frytka z radia RTCW.pl LIVE!
ogolnie chce powiedziec pare rzeczy..

1. faktycznie nie mozemy dogodzic wszystkim naprawde.. jak raz ktos chce dicho to pol osob go jedzie bo metal jak dam metal albo rock. to mnei jada ze nie dicho ) ludzie staramy sie

3. Chrumkules choc na piwo w poniedzialek pogadamy o radiu :>

ad.1.

Wim ze nie da rady dogodzic wszystkim ale mozna troche tego troche owego zapodac i bedzie git - bo narazie sluchalem dzis i wczoraj i byl klimat zuperlnie podobny!

ad.3.

Podaj mi jak jutro masz okna to sie postaram cos zaradzis aczkolwiek jutro mam poprawke ze statystyki ok 15 wiec nie wiem czy mi sie uda wstac przed 13 jak sie bede uczyl do 3 a.m.!
Aha nie bede przy kompie wiec wyslij mi SMSa kiedy mozesz!

I jeszcze jedno beda audycje w mp3kach bo np nie sluchalem jeszcze zadnego sprawozdania a ciekawie mnie jak to wyglada - no i nie kazdy moze w danej chwili posluchac a tak jakbym sobie demko ogladal puscil bym sobie mp3 i byloby git!

Old Post 17-03-2002 18:22
Xceed
prodigY

Wink Debeściaki

Konkluzja prosta : RMF FM i inne crapy idą w odstawke

Old Post 17-03-2002 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lothar
Guest

Cool Skoro już o nagrywaniu. :D

Może ktoś nagrał relację z meczu PGr vs AGD ???

Byłbym wdzięczny za udostępnienie.
Niestety u mnie radio kiepsko działa.

Ale DJ-Frytka ma fantastyczny głos. Jakby non stop był nawalony.
Tylko pozazdrościć.

Old Post 17-03-2002 19:51
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

No pomysl z radiem jest rewelacja.

A co do tych mp3 to ja np. bym sobie po meczu posluchal tego co robilem w czasie gry, bo dzieki temu mozna sie tez troche nauczyc (na wlasnych bledach)

IRCnet: #polishlegion

Old Post 17-03-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Fajny pomysl
Ja nie lubie radia sluchac no ale tutaj tak swojsko

Co do dogodzenoia wszystkim - puszczajcie raz takie raz inne ...

Old Post 17-03-2002 22:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

ja mam takie pytanie do DJ Frytki - czy mozna se nagrac pozdroofka w mp3 i wyslac do DJ i poleca na antenie

Old Post 17-03-2002 22:30
ProspeR
Warrior (Scrag)

Wielkie pozdrowienia dla Mit0sa , drugiego Dja.
Panowie odwalacie kawal dobrej roboty, i co zauwazylem, to radio poprawia klimaty na polskiej scene rtcw .

Co prawda widac, ze panowie profesjonalistami nie sa (jeszcze) ale coraz lepiej im to wychodzi, i trzeba przyznac ze maja jaja .

Wierze w ich talen, bo po dzisiejszej audycji pokazali ze klada w to cale sercei sie staraja.
Jednym slowem TAK Trzymac.
Jestescie super )

Co do muzy nie bede sie wypowiadal, wiadomo ze kazdy ma inny gust i kazdemu sie nie dogodzi.
A Dje puszczaja piosnki o ktore sie ich poprosi wiec spox

Naprawde, jest super

Old Post 18-03-2002 01:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

A na jakich to falach leci?!?!?!?!Kurde podajcie namiary też bym posłuchał.

"Dogde this" - Trinity

Old Post 18-03-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez zaraza
A na jakich to falach leci?!?!?!?!Kurde podajcie namiary też bym posłuchał.

Jakbys czytal boarda prl i lookal na strony rtcw.fpp.pl i prl.fpp.pl, to bys juz dawno mial namiary na RTCW.PL LIVE. Nieladnie, nieladnie.

195.82.189.65:8000
http://lemon.pl:9999/listen.pls
http://chruptak.plukwa.net:8001/listen.pls
http://mexico.one.pl:8001/listen.pls
213.186.69.154:8000

Old Post 18-03-2002 08:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

chruptak down ...

z przykroscia stwierdzam ze dostalem maila od admina mojego servera :/
dopoki nie zmieni sie administrator na politechnice (zsk) nie moge odpalac shoutcasta :/
jakies dziwne shizy i inne takie, na szczescie posadka wnet sie zwalnia
wiec jak sie czlowiek zmieni, zmieni sie tez server na mocniejszy i bede mogl to znowu servowac
poki co podejmuje sie tylko trzymania dem/innych pierdool

sorry chlopaki ...

pozdrawiam

Old Post 18-03-2002 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

V56

TAK !
Radio ligowe ma konsolidowac scene, tak samo jak i liga. Ma byc czyms dla graczy od graczy, stand tez mam nadzieje ze kto moze sie przlozy do tego, DJ beda grali poprostu ci ktorzy sa dobrzy (akceptacja publiki) i im sie chce. Staramy sie zalatwiac nowe lacza, ale kazdy mirror sie przyda

Mozna skladac dedykacje i zamawiac piosnki by IRC msg na priva DJa.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 18-03-2002 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

Jakbys czytal boarda prl i lookal na strony rtcw.fpp.pl i prl.fpp.pl, to bys juz dawno mial namiary na RTCW.PL LIVE. Nieladnie, nieladnie.

195.82.189.65:8000
http://lemon.pl:9999/listen.pls
http://chruptak.plukwa.net:8001/listen.pls
http://mexico.one.pl:8001/listen.pls
213.186.69.154:8000

Hey thats not my fault

"Dogde this" - Trinity

Old Post 18-03-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kag
fenix

quote:
Napisane oryginalnie przez zaraza

Hey thats not my fault

jak nie? to po co my te newsy dla ciebie piszemy?

Old Post 18-03-2002 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kag Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kag Znajdź więcej post'ów przez  kag Dodaj kag do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kag prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nie bylo podpisane ze dla niego

Old Post 18-03-2002 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BadWolf
I'm not like them...

Smile Radyjko rtcw

No a więc powiem tak:

1.Ogólnie radyjko jest loozik chociaż rzeczywiście troche za dużo tam Bucy Bucy itp itd ale mówi się trudno.

2.Sprawozdania z meczów są cool ale fajnie byłoby zrobić tak że: "Pierwsze 3 osoby których mejl dojdzie do mnie dostają psswd na spara bądź mecz ligi i reklame klanu"

Old Post 18-03-2002 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BadWolf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BadWolf Znajdź więcej post'ów przez  BadWolf Dodaj BadWolf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BadWolf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

Re: Radyjko rtcw

quote:
Napisane oryginalnie przez BadWolf
No a więc powiem tak:

1.Ogólnie radyjko jest loozik chociaż rzeczywiście troche za dużo tam Bucy Bucy itp itd ale mówi się trudno.

2.Sprawozdania z meczów są cool ale fajnie byłoby zrobić tak że: "Pierwsze 3 osoby których mejl dojdzie do mnie dostają psswd na spara bądź mecz ligi i reklame klanu"

Passw na mecz ligi? a po kiego? regulamin tego zabrania, i tak komentators z radia to nagiecie go.

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 19-03-2002 04:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Re: Radyjko rtcw

quote:
Napisane oryginalnie przez BadWolf
No a więc powiem tak:

Ad. 2. I wtedy klany braly by do siebie po 30 lam, zeby mial kto maile wysylac i taka lama na spectatorze by sobie szpiegowala i przez RW podawala swoim pozycje i zagrywki wroga

Old Post 19-03-2002 08:27
DaBi
Combat (Death Knight)

Talking

no racja ten drugi punkt to jakiś chybiony pomysł

Old Post 19-03-2002 08:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chrumkules
Watch your back!

sluchajac dzis radia moge tylko powiedziec - tak dobrze zarlo i zdechlo! zadnych komentarzy "pijanego" Dj frytki - tylko muza muza muza i raz na godzine jakies info - szkoda!

Old Post 19-03-2002 21:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions