Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Problem z dzwiekiem...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Vip
Training (Enforcer)

Problem z dzwiekiem...

wiec mam taki problem ze na mojej karcie muzycznej SB128 nie mam dzwieku w cs'ie .1.4... w poprzedniej wersji wszystko bylo ok... zreszta we wszystkich innych grach mi dziala....
wiem ze nie tylko ja mam takie klopoty...
moze ktos zna jakas przyczyne??? moze jest jakis path do tego???
thx za pomoc

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-04-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vip Znajdź więcej post'ów przez  Vip Dodaj Vip do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vip prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

-->tu<--masz link....
ja wywaliłem takze komende ze sktoru...tą ze jak ci CS zlazi do paska to nie tracisz dzwieku (jesli masz to wywal)....ja potem wpisuje swojego configa i mam dziwęki....ale na początku nie mam i musze tego konfiga zaladowac....

Old Post 30-04-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vip
Training (Enforcer)

ThX zaraz sprawdze czy dziala..

Old Post 01-05-2002 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vip Znajdź więcej post'ów przez  Vip Dodaj Vip do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vip prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scorpion.kt
Eat my shorts ...

Thumbs down

Tez mam problemy z dzwiekiem, ale tylko wtedy kiedy FPSy spadaja do 10, czyli nonstop

www.Kamikaze-Team.prv.pl
Your death, is my frag.

Old Post 01-05-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil scorpion.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do scorpion.kt Znajdź więcej post'ów przez  scorpion.kt Dodaj scorpion.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać scorpion.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vip
Training (Enforcer)

niestety dzwiek z sb dalej nie leci....
na szczescie udalo mi sie zmusic do dzialania wbudowana karte wiec cos tam slysze... jedyna wada jest tylko to ze sa odwrocone kanaly dzwiekowe i to co jest z lewej slysze w prawej sluchawce...

Old Post 02-05-2002 17:34
[STER]Kirk
Skilled (Knight)

to zaloz na odwrot sluchawki

Old Post 02-05-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]Kirk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]Kirk Znajdź więcej post'ów przez  [STER]Kirk Dodaj [STER]Kirk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]Kirk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[STER]Immortal
PzKpfw VI Tiger I

Exclamation ZMIANA TAGA

Kirk, proszę zmienić TAGA.

Old Post 02-05-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [STER]Immortal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [STER]Immortal Znajdź więcej post'ów przez  [STER]Immortal Dodaj [STER]Immortal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [STER]Immortal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions