Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Cs 1.4 Bugged ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
qwertz_pl
artist formerly known as

Cs 1.4 Bugged ?

1. wywala mnie z serwera,
2. wiesza sie okrutnie w tym momencie
3. musze zrobic hard reset

czy jest juz jakis patch do 1.4??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 25-04-2002 20:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qwertz_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qwertz_pl Znajdź więcej post'ów przez  qwertz_pl Dodaj qwertz_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qwertz_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

mi wykrywa czity na serverze szkodników

Old Post 26-04-2002 05:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

a mi sie nie chce sciagac

Old Post 26-04-2002 08:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

A ja mam i sie ciesze Podoba mi sie Jestr spoko nie ma fartow i wiem jak w powietzu heda ))

Old Post 26-04-2002 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mistrzu
Detonation - starve.mp3

Re: Cs 1.4 Bugged ?

quote:
Napisane oryginalnie przez qwertz_pl
1. wywala mnie z serwera,
2. wiesza sie okrutnie w tym momencie
3. musze zrobic hard reset

czy jest juz jakis patch do 1.4??

Mam to samo - HL.exe costam error bum .

Old Post 26-04-2002 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mistrzu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mistrzu Znajdź więcej post'ów przez  Mistrzu Dodaj Mistrzu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mistrzu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Sprobujcie odinstalowac CSa i HL patch , sciagnac i zainstalowac z FULL wersji bo jezeli instalowaliscie z UPDATEu to mozliwe ze niektore pliki nie podmienily sie poprawnie , tak moze byc w przypadq pliku client.dll gdzie obiawy moga byc nastepujace:

1.Odpalasz CS
2.Wywala cie z niego do windy
3.Wywala komunikat "client.dll cannot be opened"

Moze moja odpowiedz pomoze Wam lub chociaz spowoduje ze wpadniecie na jakis pomysl

Old Post 26-04-2002 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
supremo
Training (Enforcer)

Unhappy

nowa wersja ma bardzo duzo bledof
denerwuje mnie to ze jak wyrzuce bron i podniose inna zostaje mi w rece pistol

Old Post 26-04-2002 18:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil supremo Znajdź więcej post'ów przez  supremo Dodaj supremo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać supremo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

W CUSTOMIZE jest opcja gtora to wlacza i wylacza

Old Post 26-04-2002 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anty-Terrorysta
Guest

Unhappy Ej ludki!

Prosze o jakiegoś człeka o podanie jakąś Polską strone CS(błagam tylko nie OFICJALNĄ,tam ciągle jest zajęte ) i skąd mógłnym ściągnąć pełną wersje 1.4.
Na szwabskich cuś jest nie tak i mi nie ściąga i jest klops.

DZIĘKUJE Z GÓRY

Old Post 26-04-2002 19:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Anty-Terrorysta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Anty-Terrorysta Znajdź więcej post'ów przez  Anty-Terrorysta Dodaj Anty-Terrorysta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Anty-Terrorysta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Tu masz sznurek :

http://csnation.counter-strike.net/

Zaznaczam ze duzo mirriorow moze juz nie dzialac , jezeli ci nie pojdze to napisz do mnie numer gg 1231264.

Old Post 26-04-2002 20:43
Eustachy
forgotten

Re: Ej ludki!

quote:
Napisane oryginalnie przez Anty-Terrorysta
Prosze o jakiegoś człeka o podanie jakąś Polską strone CS(błagam tylko nie OFICJALNĄ,tam ciągle jest zajęte ) i skąd mógłnym ściągnąć pełną wersje 1.4.
(...)

prosze:

ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/add-on/csv14full.exe

a teraz ładnie podziękuj...

(u mnie transwer nie spadal ponizej 60KB/s...)

UPDATE: serwer moze obslugiwac jednoczesnie 300 osob wiec jak teraz link nie dziala to spróbuj puzniej...

Old Post 26-04-2002 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qwertz_pl
artist formerly known as

Unhappy

i już nie można na jednym kluczu w dwie osoby grać

Old Post 26-04-2002 22:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qwertz_pl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qwertz_pl Znajdź więcej post'ów przez  qwertz_pl Dodaj qwertz_pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qwertz_pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Oooooo majjjjjjj =GoD= dys is chooooorooooboooolllll

Old Post 26-04-2002 23:11
Lis3n
Who Cares ??

a mnie sie nic nie dzieje.. a to poprzednia wypowiedz neguje....god is a dj!!!!

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 27-04-2002 05:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Wczoraj jak się szczelałem z qmplami na respie zuaważyłem takie coś:
Strzelamy do siebie, nagle qmpel mnie zabija, ale nie zatrzymuje się (cały czas biegł) i ciągnął za sobą (tak jakby przyczepione do nogi) moje zwłoki )

Old Post 27-04-2002 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
(..)ciągnął za sobą (tak jakby przyczepione do nogi) moje zwłoki )

moze w chwili smierci doznales konwulsji ktore spowodowaly skurcz mięsni dłoni i akurat chwyciles go za nogawke od spodni...

Old Post 27-04-2002 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
mi wykrywa czity na serverze szkodników

hehehhe wkoncu cie przylapali

Old Post 30-04-2002 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Ale pisze - "Propably cheater" - po prostu ogranicz swoje wystepy, nie morduj tyle osob, zastanow sie dwa razy zanim nacisniesz spust i bedzie okey

Old Post 30-04-2002 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions