Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > z cyklu kto co ma jakie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

z cyklu kto co ma jakie

dynamiccross 1 czy 0 ?

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-04-2002 13:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

eee... no to mnie zagioles.... nie wiem co to za komenda... z nazwy wnioskuje ze to pewnie cos z celownikiem..

Old Post 26-04-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
supremo
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
eee... no to mnie zagioles.... nie wiem co to za komenda... z nazwy wnioskuje ze to pewnie cos z celownikiem..

w 1.4 jest dynamiczny celownik i ta komenda ustala czy ma byc on/off

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
dynamiccross 1 czy 0 ?

ja gram na 1, nie lubie tego rodzaju ulatwien w grze

Old Post 26-04-2002 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil supremo Znajdź więcej post'ów przez  supremo Dodaj supremo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać supremo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KosiMazaki
Combat (Death Knight)

Naturalnie ze wylaczony czyli 0

Old Post 26-04-2002 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KosiMazaki Znajdź więcej post'ów przez  KosiMazaki Dodaj KosiMazaki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KosiMazaki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Z wyłączonym ("0") jest zdecydowanie lepiej, chociaż i tak 1.4 sux, raczej nie mam ochoty w niego grać...

Edytowane przez Squall dnia 26-04-2002 o godz. 16:08

Old Post 26-04-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SnipeR
Skilled (Knight)

ja gram na 0 bo przynajmniej mam jakies podobienstow ze stara wersja ale chcialem porostu wiedziec jak inni to odbieraja

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Old Post 26-04-2002 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  SnipeR Dodaj SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

jush wszystko rozumiem... (wlasnie kilka minut temu pierwszy raz zagralem w 1.4 ) Powiem tak: tez "dynamiczny celownik" mnie niemiłośernie wqrwia... nie wiem czemu ale za cholere nie moge sie do tego przyzwyczaic dlatego zaraz zmienie na "0"

Old Post 26-04-2002 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

lol ja jeszcze ku..rwa nie grałem - istorie macie w sąsiednim topicu - nienawidze szkopuff - dają lewe instalki ku..fa

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 26-04-2002 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lis3n
Who Cares ??

z przyzwyczajenie z cs 1.3 wole by mi sie nie zmienial.. a to tylko kwestia przyzwyczajenia...

mail me [email protected]
pozdr00vka undercover lisen

Old Post 27-04-2002 05:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  Lis3n Dodaj Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Ja gram na 0.
1 powód - przyzywczajenie
2 powód - ten dynamiczny celownik mi się nie podoba

Old Post 27-04-2002 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

1
poniewaz wiem kiedy mam większą celnść.....juz sie przywyczaiłem....chcoairz czasem jak sie zabardzo rozbiegnie to trudno sie celuje

Old Post 27-04-2002 23:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

na poczatku mi sie nie podobalo, nie moglem sie przyzwyczaic ale teraz zaczyna doceniac jakie to ma zalety... można se na przyklad posnajpowac z deserta ...celownik robi sie taki maly jak przy AUG z wersju 1.3

Old Post 27-04-2002 23:44
[SPECNAZ]Ger
nyga joint

tylko ze celnosc ma taka sama

[email protected]
gg: 1006057

Old Post 28-04-2002 03:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Ger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Ger Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Ger Dodaj [SPECNAZ]Ger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Ger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zdz1chu
Training (Enforcer)

Re: z cyklu kto co ma jakie

quote:
Napisane oryginalnie przez SnipeR
dynamiccross 1 czy 0 ?
zdecydowanie 0

Old Post 28-04-2002 09:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zdz1chu Znajdź więcej post'ów przez  zdz1chu Dodaj zdz1chu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zdz1chu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Third da Flame
Guest

Ja jeszcze nie wiem... Narazie grałem z 1, a 0 nie sprawdzałem

Old Post 29-04-2002 00:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|SUN|SPINACZ
Skilled (Knight)

ta 1 rox!

Old Post 30-04-2002 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |SUN|SPINACZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |SUN|SPINACZ Znajdź więcej post'ów przez  |SUN|SPINACZ Dodaj |SUN|SPINACZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |SUN|SPINACZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Hammer
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Ja osobiscie preferuje 0, ale moge grac na 1 Po prostu "troszeczke" ulatwia rzycie.

PS. Nie macie juz o co sie pytac ?

Old Post 30-04-2002 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Hammer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Hammer Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Hammer Dodaj [FPP]Hammer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Hammer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:10.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions