Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Duke > Pomocy! Duke Nukem 3D mi się zamyka jak gram!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mimizu
Guest

Question Pomocy! Duke Nukem 3D mi się zamyka jak gram!!!

Mam okropny problem! Chodzi o to, że zawsze w określonych miejscach mój Duke Numkem 3D (z Cd-Action) poprostu się zamyka! Te miejsca to np. kibel obcych w 2 poziomie 1 epizodu, początek 3 poziomu 1 epizodu, wpływanie do łodzi podwodnej na końcu 2 poziomu 1 epizodu. Wiem, że problem związany jest z dźwiękiem, bo kiedy go wyłączę, to wszystko jest OK. I tylko nie piszta, żebym poprostu wyłączył dźwięk, bo granie w Duke`a bez dźwięku, to jak słuchanie muzyki z wyłączonymi głośnikami! Jednym słowem totalny bezsens! Błagam, help me, będę very dźwięczny, eee, wdzięczny.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-06-2002 20:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Jaką masz kartę? To nie pierwsza taka informacja, że ta wersja która została zamieszczona na CDA się zamyka...

Prawde mówiąc nie wiem czym może być to spowodowane- może sterowniki? U mojego kumpla zmiana sterów pomogła.
Często pojawiają się problemy z grą w DN3D na nowych sterownikach...

Old Post 15-06-2002 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mimizu
Guest

Tak naprawdę, to słyszę odzywki Duke`a, ale w NIEKTÓRYCH momentach (właśnie w takich, jak by miał coś powiedzieć) gra się zamyka. Mam Sound Blastera PCI512. Czy to może mieć związek z brakiem niektórych plików dźwiękowych w pliku z dźwiękiem?

Old Post 15-06-2002 16:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Trudno powiedzieć...

Old Post 15-06-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Unhappy :(

Podobny problem jak umnie...

Old Post 18-06-2002 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mimizu
Guest

Talking

Dzięki, Sarmac, za to, że próbowałeś mi pomóc. Okazło się, że gra się gryzie z moją kartą dźwiękową. Błąd ten naprawia patch, który polecam ściągnąć wszystkim, którzy mają podobny problem (w tym Tobie, Kazik . Adres patcha: ftp://ftp.duke.org.pl/pub/games/PC/...hes/dnsndfx.exe

Old Post 21-06-2002 13:22
Qspy

Heh czy ktos gra jeszcze w Duke'a ???

GG: 4848001

Old Post 21-06-2002 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qspy Znajdź więcej post'ów przez  Qspy Dodaj Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qspy

Odpowiem sobie sam bo pewnie i tak tu nikt nie zaglada... wiesz Qspy ja np. to gralem ostatnio jak zamiescili w CD-ACTION w Duke Nukem 1 i 2 mowie ci stary taaaaki wypas... prawie @LL przeszedlem na 3 epizodzie sie zatrzymalem i niechcaco gre skasowalem

GG: 4848001

Old Post 21-06-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qspy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qspy Znajdź więcej post'ów przez  Qspy Dodaj Qspy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qspy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kazik
Mystic

Talking :D

quote:
Napisane oryginalnie przez Mimizu
Dzięki, Sarmac, za to, że próbowałeś mi pomóc. Okazło się, że gra się gryzie z moją kartą dźwiękową. Błąd ten naprawia patch, który polecam ściągnąć wszystkim, którzy mają podobny problem (w tym Tobie, Kazik . Adres patcha: ftp://ftp.duke.org.pl/pub/games/PC/...hes/dnsndfx.exe

Dzięki Mimizu !

Old Post 23-06-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kazik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kazik Znajdź więcej post'ów przez  Kazik Dodaj Kazik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kazik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

LOL... a czy sa jakies bugi w Manhatanie ?

Old Post 29-06-2002 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
LOL... a czy sa jakies bugi w Manhatanie ?

Niestety tak, ale jest juz path, chociaz z tego co zauwazylem- nie usuwa jeszcze wszystkich bledow..

Old Post 29-06-2002 19:07
Najtwish
najtmare :P

quote:
Napisane oryginalnie przez Mimizu

i znowu sytacje uratowal DNP

Oficjalna Polska Strona Duke Nukem Manhattan Project

D u k e N u k e m P o r t a l - I was born to rock the world !

Old Post 03-07-2002 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Najtwish Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Najtwish Znajdź więcej post'ów przez  Najtwish Dodaj Najtwish do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Najtwish prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:24.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions