Re: Czy to koniec z FPP
quote: Napisane oryginalnie przez =AsB=
Niewiem czy zauwazyliscie ale nasz ulubiony rodzaj gier koniczy sie Niema Zadnych nowosci .Czyzby DOOM III zmienil COS?
Ja akurat siedzie i próbuję wymyśleć coś newego, bo jestem współautorem (i pomysłodawcą) "amatorkiej" gry FPP. I powiem ci, że wymyślenie czegoś nowego to nie problem. Ale potem siedzisz, myślisz nad tym i... dochodzisz do wniosku, że to sie nie przyjmie. Naprawdę problemem jest wymyślenie czegoś nowego, co będzie dobre. Jak ktoś coś takiego wymyśli, to mu powinny dać nobla . Można robić inną fabułę, inne uzbrojenie, lepszą grafę, ale w sumie, to i dak od czasów Q3 nic nowego nie wymyślono, no może teamowe gry (w stylu CS). A jak ktoś coś takiego wymyśli i mi powie ( i będzie to dobre), to obiecuję, że pojawi się na stronie tytułowej gry. Jestem taki odważny, bo jestem pewien, że nie da się nic NOWEGO wymyślić, dlatego niestety ani DOOM3, ani żadna inna gra wiele nie zmieni.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|