Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Jaki Komputerek ???
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)

Thumbs up Jaki Komputerek ???

No panowie mam p 3 633 , rive TNT 2 m64 32MB , 98 RAMU i co ... i nie dzial wyskakuje mi ze mam za malo pamieci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe ale namówie staruszków na nowy sprzęt i bedzie krwawa JATKA

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-05-2002 14:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Talking

hmm wystarzczy do tej konfiguracji dodac troszke pamieci i bedzie dobrze.. ni trzeba calego kompa zmieniac...
ja mam celeron 633, 128 ramu, gf2 64 mx400, i gierka biega na detalach na high i rozdzialce 1158x864....

Old Post 15-05-2002 16:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DaBi
Combat (Death Knight)

pewnie pełna gra nie pójdzie mi ale demko chodzi w detalach normal ( rozdzielczosc co prawda 640 na 480 )
na Celeronie 500 Riva 2 TNT 32 MB Pro ( czy coś takiego) i 64 Ramu .
Dokupić trochę kości i może nawet sobie pogram

Old Post 16-05-2002 06:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DaBi Znajdź więcej post'ów przez  DaBi Dodaj DaBi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DaBi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rebelyell
exeq7or

Oficjalnie to wymagania są takie:
minimalne - PII 400MHz/96MB RAM/VooDoo3;
standardowe - PIII 700MHz/128MB RAM/GF2;
pełen odjazd - PIV 1,5GHz/256MB RAM/GF3 lub wyżej.

Old Post 16-05-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rebelyell Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rebelyell Znajdź więcej post'ów przez  Rebelyell Dodaj Rebelyell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rebelyell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

quote:
Napisane oryginalnie przez Rebelyell
Oficjalnie to wymagania są takie:
minimalne - PII 400MHz/96MB RAM/VooDoo3;
standardowe - PIII 700MHz/128MB RAM/GF2;
pełen odjazd - PIV 1,5GHz/256MB RAM/GF3 lub wyżej.

to ja sie wciskam miedzy minimalne, a standardowe
P3 650, voodoo3 3000, 128 RAM i jeszcze kilka gowienek
i pomyslec, ze jak kupilem tego kompa to przez pol roku lepszego na oczy nie widzialem, a teraz juz powoli w zlom sie zamienia

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 16-05-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking ehehe

a wiecie jakie są wymagania do MAXYMALNEGO WYPASU ? :
P4 2,2 /RAM512 ddr /Next GEN GRaph. CARD- cokolwiek to by maiło znaczyć

Old Post 16-05-2002 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Lepszy jest P4 2.2 podkrecony do 4 giga!
Ja mam Duronka 800 256 ramu GF2 MX, gram na rozdzialce 640x480. Czasami spadnie ponizej 20fps'ow
Jednak lepszy procek dalby duzo...

Old Post 16-05-2002 17:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Fazi_Fizol
Skilled (Knight)

No to rza ramu dokupic i zmienic na GF 2 heh bo 4 3 narazie troszke drogie heh

Old Post 17-05-2002 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fazi_Fizol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fazi_Fizol Znajdź więcej post'ów przez  Fazi_Fizol Dodaj Fazi_Fizol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fazi_Fizol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[VAL]Snoop...
Guest

Ja nie narzekam: Athlon 1,2 , 256 DDR, Riva TNT 2 Ultra :0.
Ale nie wiem jaki jest sens grania na full detail skoro gra jest bardzo miodna i nawet na mniejszych detalach i w rozdzielczosci 640x480 wyglada bardzo ladnie

Old Post 18-05-2002 12:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

no i co sie chwalicie?? i tak was all pozabijam

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 18-05-2002 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rebelyell
exeq7or

i kto tu się przechwala

Old Post 19-05-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rebelyell Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rebelyell Znajdź więcej post'ów przez  Rebelyell Dodaj Rebelyell do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rebelyell prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Andrzej
Dżedaj Master

Ja mam durona 700 gf2 gts i 192ram.
Niedlugo wymienie na athlona 1600-1800

Old Post 21-05-2002 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Andrzej Znajdź więcej post'ów przez  Andrzej Dodaj Andrzej do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Red face eeeee tam

a ja ma pentium milion pięćset sto dziewięćset , czterdzieści giga ramu i karte której jeszcze nie ma bo jest taaaaaaaaaaaaka zajebista

Old Post 21-05-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rebelyell
exeq7or

Talking

A ja mam .... mam ciocie w samolocie

Old Post 21-05-2002 20:50
Xceed
prodigY

Exclamation

ej a na moim wypasionym 486@487 pójdzie ? Zaznaczam , że mam GF5 [ od wujka z Kambodży , oni mają wcześniej ] a ramu mam o tyyyyyyyyyle ! [ 2 kilo ]

Old Post 22-05-2002 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Robi
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
Lepszy jest P4 2.2 podkrecony do 4 giga!
Ja mam Duronka 800 256 ramu GF2 MX, gram na rozdzialce 640x480. Czasami spadnie ponizej 20fps'ow
Jednak lepszy procek dalby duzo...

Ja mam taka sama konfiguracje jak Ty, tylko zamiast GF2 MX mam GF2 Titanium na DDR'kach i mi lux idzie w 1024x768 na max detalach.....
.....czyli to nie jest wina procesorka tylko grafiki.

Pozdrawiam

Old Post 02-06-2002 23:17
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions