Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > D-Day Official RTCW Polish League
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

D-Day Official RTCW Polish League

Informuje iz od 27 maja rozpoczynaja sie zapisy do pierwszej oficjalnej ligi RTCW.
Patronat nad liga objal LEM (dla niepoinformowanych wydawca RTCW w Polsce), CD Action, Wirtualna Polska oraz kawiarenka internetowa e-loko. Wiecej szczegolow na stronie http://D-Day.netfriend.org/ .Strona co prwada nadal "under construcion" ale regulamin i zapisy juz dzialaja.

Pray for lag ...

http://d-day.netfriend.org

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-05-2002 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Nie troche wczesnie?
Sa Ferie nie wiem czy bedzie mial kazdy czas!
Jak od czerwca ma byc start?

Pozdrownia Rudi

Old Post 26-05-2002 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Re: D-Day Official RTCW Polish League

quote:
Napisane oryginalnie przez [XX] Chris
Informuje iz od 27 maja rozpoczynaja sie zapisy do pierwszej oficjalnej ligi RTCW.

hmm... a PRL to co to bylo??

edytuje to jeszcze
przeczytalem regulamin tej ligi. i jest tam full niedociagniec etc., jak na pozadna lige to chyba nie powinno byc tak bledow typu: "Możliwe jest granie meczu finałowego z Internetu z zastrzeżeniem ze mecz będzie rozegrany bez względu, jaki ping będą miały osobę grające z zewnątrz." i jest ich troszke wiecej
zanim to wystartuje to wezcie kilka punktow z regulaminu PRL i poprawcie to all
BTW. jakie nagrody??

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Edytowane przez Xaoo dnia 26-05-2002 o godz. 23:33

Old Post 26-05-2002 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

liga wolfa xaoo ale nie pod patronatem wydawcy gry w polsce stad i nazwa oficjalna

Old Post 26-05-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

:)

Rudi przeczytaj regulamin ;-P
Xaoo a PRL to byl PRL, my mamy patronat oficjalnego wydawcy RTCW w Polsce - LEM'a
Tego PRL nie posiadal
Pozdrawiam

Pray for lag ...

Old Post 26-05-2002 23:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chris Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chris Znajdź więcej post'ów przez  Chris Dodaj Chris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Re: :)

quote:
Rudi przeczytaj regulamin ;-P
Xaoo a PRL to byl PRL, my mamy patronat oficjalnego wydawcy RTCW w Polsce - LEM'a
Tego PRL nie posiadal
Pozdrawiam

dobra dobra niech wam bedzie
jak cos to edytowalem wczesniejszego posta, nie wiem jak to tutaj dziala

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 26-05-2002 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

regulamin napewno ulegnie jeszcze kilku zmianom. po to go dalismy na ogol zeby ludzie te bledy wylapali i napisali co zmienic. a nie tylko je wytkneli Xaoo. jest to wersja ktora ustalili sedziowie ligi. a tera idzie pod obrobke ogolu. co do bledow ort . pisalem regulamin ja i ja je poproawie.. sorr y
co do posta rudiego. ladder bedzie trwal od czerwac do konca pazdziernika czyli po wakacjach beda jeszcze 2 miesiace na granie. a co do wakacji niektorzy napewno beda siedziec w domu. byc moze wlasnie te szostki. i oni bede mogli grac. wydaje mi sie ze ten ladder pomoze utrzymac jako tako polska scene przy zyciu w trakcie wakacji. i dlatego zdecydowalismy sie ruszyc wlasnie przed. a rozegranie minimalnie 5 meczy w okresie czasu 5 miesiecy wydaje mi sie do wykonania.
co do straony jest ona naprawde dopiro przygotowywana. nie ma wiekszosci sedziow i organizatorow. ale zapewniam ze to sie szybko zmieni. sponsorzy nadal sa szukani. o nagrodach narazie nie mowimy. wszystko wyruszylo szybko zeby dac wam jak najwiecej czasu na ladder. to chyba wszystko

Old Post 26-05-2002 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

zeby podtrzymac polska scene??
wlasnie rozkreca sie polski lader w ClanBase i zapisuje sie tam coraz wiecej klanow, troche glupio jak dlamnie zrobiliscie, gdyz oba ladery beda dla siebie konkurencja na wasz lader starczyl by chyba miesiac, zeby wylonic pierwsza 16stke, ale to tylko moje zdanie mam nadzieje, ze liga bedzie przebiegac bez wiekszych problemow i ze obedzie sie bez cziterow
GL

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 00:17
C4|Shiro
Crane

konkurencja? wydaje mi sie ze bardzo dobrze ze ladder CB sie rozkreca. zasady gry sa podobne. mozna potrenowac. wybadac klany ktore wyzwie sie potem w ladderze d-day. jak dla mnie jest wiecej pozytywow niz negatywow

Old Post 27-05-2002 00:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil C4|Shiro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do C4|Shiro Znajdź więcej post'ów przez  C4|Shiro Dodaj C4|Shiro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać C4|Shiro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cheester
=PL= Victory

Red face Ku THC

No no dobrze ze bedzie ta liga .... Mam nadzieje ze teraz neibedzie problemow z zalatwieniem servera jak w ubieglej lidze
P.s Uwazajcie na THC

http://rtcw.multiplayer.pl

Old Post 27-05-2002 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cheester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cheester Znajdź więcej post'ów przez  cheester Dodaj cheester do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool yeaha!!!

OOO czy to nowe ??? Nie wyprane w Perwawoll . Full OPCJA nowe przepychanki, pomówienia, komentarze, bluzgi pomiędzy klanami znowu będzie fajnie na boardzie ...
i od razu w duchu tego co wyżej skrobnąłem:
kurna zawsze miałem c4 za fajanych oponentuf ... a tu patrz kommentarze po newsem chyba sie cosik MAXIOWI we łabie posrało albo za dużo sodowej się napił, jesli to był żart to sorry max

Old Post 27-05-2002 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Mamuska :)

Ano beda pomowienia i maroodzenia na 200% (juz patrz Xaoo ), ale co tam, mam nadzieje ze znajdzie sie pare osob ktore trud doceni i dla tych osob przedewszystkim organizujemy lige , a co do C4 to mam nadzieje ze to byl zart bo inaczej pare klanow moze was mocno zadziwic i bedzie ZONK

Pozdrawiam

Pray for lag ...

Old Post 27-05-2002 08:47
Xaoo
[POISON]

Re: Mamuska :)

quote:
Ano beda pomowienia i maroodzenia na 200% (juz patrz Xaoo ), ale co tam, mam nadzieje ze znajdzie sie pare osob ktore trud doceni i dla tych osob przedewszystkim organizujemy lige , a co do C4 to mam nadzieje ze to byl zart bo inaczej pare klanow moze was mocno zadziwic i bedzie ZONK

Pozdrawiam

co Xaoo?? co Xaoo???
grrrr
ja tu sie staram pomoc, a wy jak sie odwdzieczacie??
dobra jest, juz sie nie odzywam. ja bede tylko grac

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 09:13
Chris
Skilled (Knight)

:P

Uderz w stol a nozyce sie odezwa , pomagaj, pomagaj Xaoo, tak sie drocze z Toba , a tak powaznie kazda uwaga do regulaminu zostanie rozpatrzona, mamy tydzien na poprawki wiec licze na pomoc .

Pray for lag ...

Old Post 27-05-2002 09:28
Xaoo
[POISON]

wiec przekazalem Shiro moja uwage odnosnie ladera, mam nadzieje, ze przekaze dalej i rozpatrzycie ja pozytywnie

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 09:43
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

khmmm...... fajnie ale tylko 5 sererow?? nie za malo?? sa jesio ByRy z dobrymi pingami jakies HunterPL tylko tam max 14 osob bo boje sie ze wiecej nie pociagnie co do regulaminu to jest on jesio malo dopracowany ale wiem wiem ze to dopiero sam poczatek i mam nadzieje ze bedzie lepiej.

Old Post 27-05-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
C4|Shiro
Crane

prosze zanim skomentujecie przeczytajcie dokladnie regulamin. jest 5 serwow ligowych. ale nikt nie broni grac na innych pod warunkiem, ze dostaniemu rcona i zaladujemy na ten serw konfig ligowy

Old Post 27-05-2002 13:03
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

Najpierw do Xaoo: server pl hunter ma na codzien limit 24 osob

A teraz: zdeka idiotycznie ktos postapil ustawiacjac, ze kazdy klan moze wystawic 2 teamy Juz nie pamientamy jak w PRL gorsze klany cierpialy z powodu braku szans na wybicie sie, bo wszystko zgarniala wielka czworka to teraz bedzie jeszcze gorzej... bo ta czworka zmieni sie w wielka osemke Teraz to te gorsze klany wogule nie maja po co grac jak wtedy mieli nikle szanse to teraz zadnych nie maja... a wogule po co ten ladder jak mamy clan base i teraz kazdemu sie bedzie jebac czy nastepny mecz to CB czy D-Day... i na dodatek jakas tam kase trzeba wylozyc pomyslce teraz: gdzie pojdzie wiecej klanoof: a) do CB PL
b) do D-Day
c) do wolf.xgamer.pl
d) do Pakistanu
(odpowiedzi slac na 0700888777 tylko 10 zl za sekunde +VAT)

Old Post 27-05-2002 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Wszedzie :) plus Irak

Parowa mozesz grac wszedzie A co do kasy to jest wstepna propozycja, jesli sponsorzy nie zaszaleja jesli chodzi o nagrody to miala byc pula dla zwyciezcow, i to tez tylko dla finalowej 16, jesli wszyscy beda temu pzreciwni to sie zmieni. To zalezy od was, pamietajcie tylko ze zyjemy w Polsce a u nas w obecnej sytuacji malo kto chce na cokolwiek dawac kase. Po za tym jak masz slaba pamiec to w kalendarzyku zapisz gdzie z kim kiedy grasz , w CB sa klany ktore graja w 4-5 ladderach nonstop wiec w czym problem ...

Pozdrawiam

Pray for lag ...

Old Post 27-05-2002 13:26
spanzik
fear the newbie

parowa masz pretensje do garbateo ze ma proste dzieci , pozyjemy zobaczymy moze bedzie jakas niespodzianka powstalo duzo nowych klanow lepszych i gorszych - nie mi to oceniac ale takie gadanie ze tylko te 4 sie licza jest conajmniej nie na miejscu bo dyskryminujesz z miejsca siebie i cala reszte , z kazdym mozna wygrac nawet z cziterami pozdro ludziki i czytajcie ten regulamin wspak nawet i wytykajcie bledy - paluchem pokazujcie gdzie ten regulamin ma sluzyc graczom a nie sedziom ligi zeby wygodniej im bylo dyktowac wyniki , przy dobrym regulaminie i dobrym zrozumieniu go przez uczestnikow cala faza rozgrywek zostanie "zautomatyzowana" jak w CB - pasi wynik? pasi , to dajemy accept i juz w ladderku zmiany i tak to ma wygladac wiec marudy do trenowania faworyci i mistrzowie dbajcie o forme i zaczynajmy nowa zabawe , wszak do dodatku oficjalnego wolfa kawal drogi a komu sie chce grac 36 spara na biczu i asfalcie , pozdrawiam wszystkich wolfowcow , maniakow , miszczuf faworytow , szkopow , luzakow , bkowcow , fuzzerow , trujacych , lowcow , heroicznych , kolesi od pralek , grzmiacych , i cala reszte watachy maniakuf axis vs allies - do ligi marsz pozatym zawsze mozna brac udzial w paru ligach w koncu to wieszy prestiz lol

Old Post 27-05-2002 13:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kalaf10r
Mastahh Warzyffko

shiro czytalem dokladnie regulamin siedzac w szkole na informatyce. KONIEC tera co do klanow to ze moze byc podobnie jak w PRL ze kalny beda rezygnowac bo to i bo tamto i bedzie wtedy ZONK :/

Old Post 27-05-2002 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kalaf10r Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kalaf10r Znajdź więcej post'ów przez  Kalaf10r Dodaj Kalaf10r do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kalaf10r prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[POISON]Mazio
Guest

Red face w odpowiedzi na post PaRoWy^^

Po co ladder: bo CB nie jest nasza liga i ladderem- jak im przyjdzie ochota powiedziec polskim klanom nie, to nas wyj.... bez zalu. Jako Poison mialem jeszcze okazje przekonac sie jakie zdanie maja o nas nasi zachodni "bracia" (byl taki mecz z klonem z hol..tfu..landi), mysle ze gracze z C4 tez mogli by tu cos dolozyc na ten temat. Tak wiec nie mamy na ludzi, ktorzy tam rzadza, zadnego wplywu. Oczywiscie przeciez kazdy klan moze wybrac gdzie ma ochote grac (BiA z pewnoscia bedzie grac i tu, i tu), a gadka o myleniu sie jest o tyle dziwna ze nie myli Ci sie chyba jak jedziesz do cioci w ktory autobus wsiadasz... prawda?

Co do gry dwoch teamow to pomysl: nie mozesz byc takim egoista, sa duze klany po 15 a nawet 20 osob. W tychze klanach na pewno kazdy chcialby grac w oficjalnych meczach aby sie pokazac innym w jakis waznych rozgrywkach. Jesli jest jeden team to ilosc graczy ogranicza sie do 6-9 i to jest wszystko. Co do tego ze drugie teamy mialyby deklasowac pierwsze szostki slabszych klanow to sa dwie szkoly: po pierwsze wcale tak byc nie musi (jakas czesc z osob nie grajacych w skladzie 1 tej wielkiej czworki wcale nie jest tak rewelacyjna a chociazby zgranie tych teamow pozostawia wiele do zyczenia) po drugie: nawet jesli, to niestety bylby to tylko obraz tego jak wiele dzieli pozostale klany od tych najlepszych i poniewaz bylby to tylko efekt uczciwej walki - nalezy to uszanowac.

Co do pomyslu z pieniedzmi - sadze ze kwota 10 zl od osoby nie powali na kolana nikogo, a granie o "cos" dodaje zaangazowania w cala sprawe. Dodam jeszcze ze posiadajac sponsorow - cala sytuacja ma szanse sie zmienic jesli beda oni widziec ze pomysl sie rozwija i przynosi im oczekiwana reklame lub inne korzysci - beda sklonniejsi do wylozenia kasy na nagrody (moze). Niestety jak mowia Czesi (Sudeccy ofkz ) -- Alle Anfang ist schwer!

Old Post 27-05-2002 13:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

kalafior: i po to jest ladder - zeby odsiac klany niepewne, a slabsze zeby mialy mozliwosc pogrania na jakis w miare oficjalnych warunkach
efekt - slabi potrenuja, jak beda mieli szczescie sie dostana
sredni - potrenuja, zdabeda punkty, i sie nagle okarze ze bedzie thc vs val w finale - zle?
)
spookojnie
jest czas na trening i sparringi i oficjalne mecze
co do najmocniejszych klanow - fakt, takie poison green, fuzz, czy c4 ciezko bedzie pokonac, ale kto powiedzial ze sie nie uda?
na poczatku prl slyszalem ze fuzz nie maja szans z bk i reszta ...
jakos dziwnym trafem im sie udalo
czy val jest slabe? caly czas trenuja
albo thc? albo bia? albo mase innych klanow ktore istnieja od niedawna, no i w koncu xx tez sie bedzie moglo wykazac - maja malo czlonkow (notabene tak samo jak val) i w 6v6 moga sie spokojnie wystawic

tylko zyczyc szczescia, bo cos czuje ze tym razem nie bedzie tak latwo, tym bardziej ze nie bedzie opcji "favorytow" jak w prl
wiec w jednej grupie moga sie spotkac 4 finalisci ze starej ligi, wyjdzie dwoch :>
i juz mamy finaly nie do przewidzenia

to tyle ... back to work
powodzenia

ps.
jakby ktos mial watpliwosci ze finaly znowu w eloko - komputery beda mocne, wlasnie sie o to staramy
przewidywana konfiguracja: Athlon1,6G/384ram/gf3/SBlive/7200rpm hdd
juz nie bedzie ze mi komputer suabo chodzi, ze server rwie itp
pure skill&tactics + odrobinka szczescia

Old Post 27-05-2002 13:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^

A teraz: zdeka idiotycznie ktos postapil ustawiacjac, ze kazdy klan moze wystawic 2 teamy Juz nie pamientamy jak w PRL gorsze klany cierpialy z powodu braku szans na wybicie sie, bo wszystko zgarniala wielka czworka to teraz bedzie jeszcze gorzej... bo ta czworka zmieni sie w wielka osemke

A co niby mialyby zrobic drugie sklady jak nie grac - siedziec na lawce rezerwowych i prosic sie o swoja szanse do gry? Kazdy chce grac

Old Post 27-05-2002 14:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Cool Bravo Saari

Dal bym Ci buziaka za to, ale Amfia czasem spoglada na boarda wiec nie bede ryzykowal

Pray for lag ...

Old Post 27-05-2002 14:39
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

a dupa tam - moge sie zalozyc o co kcecie, ze przewidze jakie klany beda w finale/polfinale (tylko prosze, zeby osoba zakldajaca sie nie unila interesu z jakims klanem z tej czworki ) I rzeczywiscie wszyscy beda zaskoczeni a co do wypowiedzi Saari: jak ci nie odpowiada jakis tam drugi team poison to przejdz to gorszego klanu gdzie bedziesz w pierwszym Ja wole byc w jakims najgorszym klanie w pierwszym teamie i grac niz w najlepszym i nie grac Dlatego kazdy klan powinine wystawic jeden team chocby i z tego powodu PS wiedzialem, ze znoof wywolam jakas burze P

Old Post 27-05-2002 15:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

moge sie zalozyc o co kcecie, ze przewidze jakie klany beda w finale/polfinale (tylko prosze, zeby osoba zakldajaca sie nie unila interesu z jakims klanem z tej czworki ) I rzeczywiscie wszyscy beda zaskoczeni

Czy ja wyczuwam w tym ironie i sarkazm? :o
Przeciez kazdy klan moze grac i trenowac i stawac sie lepszym i lepszym .. nikt nikomu tego nie broni. Trzreba powoli dochodzic do tego zeby byc najlepszym - nikt sie nie stanie nim od razu .. to ciezka praca i jak sie komus chce to to osiagnie.

a co do wypowiedzi Saari: jak ci nie odpowiada jakis tam drugi team poison to przejdz to gorszego klanu gdzie bedziesz w pierwszym Ja wole byc w jakims najgorszym klanie w pierwszym teamie i grac niz w najlepszym i nie grac

Po pierwsze wcale nie powiedzialam ze mi nie odpowiada drugi team POISON... wrecz przeciwnie. Bedac w drugim teamie mam poczucie braterskiej rywalizacji jako ze staramy sie aby kiedys dorownac pierwszemu teamowi

Po drugie - widze jak niektorzy to robia ale ja nie zostawie mojego klanu z tak prostej przyczyny jak wiernosc grupie w ktorej walcze oraz ludziom z ktorymi gram. Przechodzenie z klanu do klanu mi sie srednio podoba, nie potrafilabym grac przeciw tym z ktorymi teraz walcze ramie w ramie

Dlatego kazdy klan powinine wystawic jeden team chocby i z tego powodu

z jakiego?
chodzi Ci o to zeby ludzie z drugich teamow zasilali slabe klany wyszkolonymi zolnierzami bo nie dopusci sie ich do grania? Czy to jest fair? :o

Old Post 27-05-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chris
Skilled (Knight)

Talking Dowolny klan

Parowa a moze Saari (i jej podobni) lubi swoj klan i wazniejsze dla niej sa kontakty z ludzmi z klanu? Moze sie z nimi przyjazni itp., a jak sie stwrza mozliwosc gry to czemu nie skorzystac
i nie poprzec pomyslu chociaz z drugiej strony lepiej stac z boku i wytykac co sie nie podoba kazdy ma swoj styl.

Pozdrawiam

Pray for lag ...

Old Post 27-05-2002 15:44
Xaoo
[POISON]

quote:
Najpierw do Xaoo: server pl hunter ma na codzien limit 24 osob

loozik, ale o co chodzi ??? ???

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 16:23
Xaoo
[POISON]

quote:
Saari: jak ci nie odpowiada jakis tam drugi team poison to przejdz to gorszego klanu gdzie bedziesz w pierwszym Ja wole byc w jakims najgorszym klanie w pierwszym teamie i grac niz w najlepszym i nie grac Dlatego kazdy klan powinine wystawic jeden team chocby i z tego powodu PS wiedzialem, ze znoof wywolam jakas burze P

i pewnie myslisz, ze my tak poprostu oddamy Saari bez walki??
nikt nie bedzie mial tej przyjemnosci grania z Saari z tym samym tagiem!!! no tylko POISON

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 27-05-2002 16:26
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:02.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions