Potwory : który najzajebistszy ?
{{{ prosze o wywalenie powtórzonego topika bez ankiety }}}
Bestiariusz pokazany na nielegalnym filmiku jest dosyć spory ... Każdy potworek 'ma coś do powiedzenia' :
- zombiaki straszą [ jeden z nich w pewnym momencie przewraca beczkę w strone DoomBoy'a [ noo eee ... tego bohatera całego ] , grubasy swoimi ohydnymi ryjami też straszą 
- ciekawy jest też ten koleś z pejczem/biczem zamiast ręki - ślicznie smaga po ryju DoomBoy'a ... nie mogę sie doczekać , kiedy ja sam otrzymam taki lincz
- albo ta przerośnięta jaszczurka , strzelająca ogniem [ Firestarter ? ] , ryczy jak jakiś ... nie wiem co , ale przez te swoje dynamiczne skoki chyba może trochę wkurwić ,a już tym bardziej podnieść poziom adrenalinki ... mniam
- mój faworyt - ten zombie soldier , co mówi "I smell fear" ... no po prostu poezja , jego obrotówa jest po prostu WYJEBIASZCZA !!! eXtra eXtra eXtra ! [ tylko czemu tak szybko padł na glebę ?! ]
- no i oczywiście nie może zabraknąć , tego przed którym wszyscy będą trząść dupami - AlienoPies [ czy jak , whatever ] ... ta scenka kiedy koleś zauważa go w lustrze po prostu zerwała mi kask ... ni ślicznie gryzie [ a raczej rozszarpuje ]
... ale szczytem szczytów jest ten pieprzony gnój ukazujący się w pęlnej krasie pod koniec filmiku ... skrzyżowanie Terminatora z zombiakiem , alienem i ch*j wie czym jeszcze ? Znakomity !!!
Ma zadatki na największego *badass motherfucker'a* w Doomnej gierce ... zauwążcie , że DoomBoy dostał jeden strzał w ryj od niego i ... momentalnie złożył się jak placek
Koleś ma parę w łapach
... pytanie : który jest najzajebistszy ? No który ?
[ żeby odpowiedzieć na pytanie musicie obejrzeć nielegalny filmik ]
|