Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > DOOM III > Potwory : który najazajebistszy ?
Twój ulubieniec to ... ?
Ta ankieta została zakończona.
zombiaki ... zwykłe oraz te otyłe 1 9.09%
frajer z pejczem/biczem 0 0%
Firestarter ... strzelający ogniem z d*** 0 0%
AlienoPies 2 18.18%
\"I smell fear\" , czyli Pan z Obrotówą 3 27.27%
Terminator Nigga || | to on morduje DoomBoy\'a 5 45.45%
W sumie: 11 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Xceed
prodigY

Cool Potwory : który najzajebistszy ?

{{{ prosze o wywalenie powtórzonego topika bez ankiety }}}

Bestiariusz pokazany na nielegalnym filmiku jest dosyć spory ... Każdy potworek 'ma coś do powiedzenia' :

- zombiaki straszą [ jeden z nich w pewnym momencie przewraca beczkę w strone DoomBoy'a [ noo eee ... tego bohatera całego ] , grubasy swoimi ohydnymi ryjami też straszą

- ciekawy jest też ten koleś z pejczem/biczem zamiast ręki - ślicznie smaga po ryju DoomBoy'a ... nie mogę sie doczekać , kiedy ja sam otrzymam taki lincz

- albo ta przerośnięta jaszczurka , strzelająca ogniem [ Firestarter ? ] , ryczy jak jakiś ... nie wiem co , ale przez te swoje dynamiczne skoki chyba może trochę wkurwić ,a już tym bardziej podnieść poziom adrenalinki ... mniam

- mój faworyt - ten zombie soldier , co mówi "I smell fear" ... no po prostu poezja , jego obrotówa jest po prostu WYJEBIASZCZA !!! eXtra eXtra eXtra ! [ tylko czemu tak szybko padł na glebę ?! ]

- no i oczywiście nie może zabraknąć , tego przed którym wszyscy będą trząść dupami - AlienoPies [ czy jak , whatever ] ... ta scenka kiedy koleś zauważa go w lustrze po prostu zerwała mi kask ... ni ślicznie gryzie [ a raczej rozszarpuje ]

... ale szczytem szczytów jest ten pieprzony gnój ukazujący się w pęlnej krasie pod koniec filmiku ... skrzyżowanie Terminatora z zombiakiem , alienem i ch*j wie czym jeszcze ? Znakomity !!!
Ma zadatki na największego *badass motherfucker'a* w Doomnej gierce ... zauwążcie , że DoomBoy dostał jeden strzał w ryj od niego i ... momentalnie złożył się jak placek
Koleś ma parę w łapach

... pytanie : który jest najzajebistszy ? No który ?

[ żeby odpowiedzieć na pytanie musicie obejrzeć nielegalny filmik ]

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xceed Znajdź więcej post'ów przez  Xceed Dodaj Xceed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xceed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Gosc z chaingun'em rzadzi. Szkoda tylko, ze jest taki slaby. Carmack kiedys w wywiadzie klamal, ze teraz bedzie mniej potworow za to beda one trudniejsze do przejscia (cos jak w System Shock 2). Niestety/stety to bedzie kolejna wyzynanka gdzie bedzie sie przechodzic levele po trupach przeciwnikow nie grzeszacych inteligencja. Szkoda

Old Post 02-06-2002 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nikramo
jedyny inteligentny

Hmm wyglada na to ze w doom3 wszystkie postacie beda zajebiste. Kazda jest w sumie inna, lecz z zabicia kazdej bedzie sie miec tyle samo przyjemnosci To naprawde bedzie mega giera, a moim faworytem zostal ten potwor ktory na koncu zjada marinsa On jest po prostu straszny

Old Post 02-06-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nikramo Znajdź więcej post'ów przez  Nikramo Dodaj Nikramo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nikramo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Na poczatek kilka slow wyjasnienia
Ten "alieno-pies" nazywa sie slicznie Pinky Demon (tak przynajmniej go nazywaja roboczo w id). Ten rzucajacy kulami ognia i skaczacy na naszego kolesia to Imp. Ten demon na koncu co nas zabija, odrywa glowe i ja zjada nazywa sie Hell Knight. Ci co grali w poprzednie Doomy pewnie kumaja czacze. W gruncie rzeczy w D3 maja byc potworki wlasie z poprzednich czesci plus dodatkowe ze wzgledu na to ze D3 to remake jedynki.
Mi sie najbardziej podobal wlasnie Hell Knight ale podejrzewam ze do czasu ukazania sie gry zdanie mi sie zmienic moze z 5x pod naporem nowych screenow i materialow z gry
Aha i nie ma co na razie domniemywac wytrzymalosci poszczegolnych wrogow czy mocy broni. Wszystko jest nadal w poczatkowych stadiach - silnik i techniczne rzeczy sa na ukonczeniu ale cale dopieszczanie i ustalanie parametrow moze sie zmienic o 180 stopni. Wiec Chimera zastanow sie dwa razy zanim sie zniechecisz Nie dziel skory na niedzwiedziu jak to sie mowi.

One of us equals many of us. Disrespect one of us - u'll see plenty of us.

IRCnet - #wolfpl, #globalops

Old Post 03-06-2002 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Gosc z chaingun'em rzadzi. Szkoda tylko, ze jest taki slaby. Carmack kiedys w wywiadzie klamal, ze teraz bedzie mniej potworow za to beda one trudniejsze do przejscia (cos jak w System Shock 2). Niestety/stety to bedzie kolejna wyzynanka gdzie bedzie sie przechodzic levele po trupach przeciwnikow nie grzeszacych inteligencja. Szkoda

no i? jest duzo gier fpp aspirujacych do bycia czyms wiecej, a doom to doom i ja sie ciesze ze bedzie wyżynana w najczystrzej postaci. Jak chce pobawic sie w cos madrzejszego to gram w szachy albo rpg.

Old Post 04-06-2002 15:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Hmm nie wiem o co ci chodzi klark. Ja tylko bym wolal zamiast 100 potworow na mapie - na przyklad z 25 ale cholernie ciezkich do zabicia. Grales w wolfsteina na single'a - o tym mowie. Rzez rzezia ale przeciwnicy nie powinni ginac od trzech - czterech strzalow z pistoletu (filmik z doom'a 3).

Old Post 05-06-2002 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DamnDog
/-:

gupek...

ten temat jest tak samo glupi jak ty... brak slow... idz sie schowaj palo!
naj lepszy jest ten kolo z konca drugiego filmiku.

Old Post 05-06-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DamnDog Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DamnDog Znajdź więcej post'ów przez  DamnDog Dodaj DamnDog do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DamnDog prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

quote:
Ja tylko bym wolal zamiast 100 potworow na mapie - na przyklad z 25 ale cholernie ciezkich do zabicia.

Zastanawiam sie skad wzieles informacje ze w D3 beda hordy przeciwnikow. Otoz wrecz przeciwnie - podobno maks przeciwnikow jakich ujzysz naraz bedzie pewnie ok. 10. Najczesciej bedziesz spotykal pojedyncze jednostki, ktore bede ciezkie do ubicia. Przynajmniej tak powtarzaja tworcy.

I powtarzam - nie sugeruj sie filmikiem z targow, tam nie dosc ze zostalo wszystko wyrezyserowane i zaaranzowane dla potrzeb ogladalnosci to jeszcze jest to bardzo wczesne stadium gry gdzie (podejrzewam) zadne parametry wytrzymalosci wroga i mocy broni nie sa ustalone definitywnie. Wystarczy myslec logicznie a nie pesymistycznie i siac defetyzm

Old Post 05-06-2002 11:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [BK]FritzKrieg Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [BK]FritzKrieg Znajdź więcej post'ów przez  [BK]FritzKrieg Dodaj [BK]FritzKrieg do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [BK]FritzKrieg prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Chimera wez pod uwage to, ze prawdopodobnie mapka byla zmodyfikowana specjalnie dla pokazow - chodzilo raczej o pokazanie duzej ilosci stworow - nie zdziwilbym sie, gdyby skutecznosc broni byla podkrecona - w koncu koles nie powinien za szybko zginac a pokazac w 10min wszystkie potwory winien

Mnie ro****** ten motyw na koncu - zaraz po smierci kolesia

Old Post 06-06-2002 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TheNightmar
Guest

[BK]FritzKrieg,,,
ten duzy na koncu to raczej nie Hell Knight. Pamietaj ze on mial leb barana (grafika grafika z 1992 ale zawsze z tym sie kojarzyla). IMP tez troche wygladal inaczej, jesli dobrze pamietam z ciala wychodzily mu kolce. Tego w demku nie widzialem.

Przeraza mnie tylko jedno Jesli Carmack jest w stanie stworzyc tak rozbudowane postacie jak chocby ten madafakas na koncu dema to... jak bedzie wygladac Spider Overmind czy moj faworyt czyli Cyber Demon. Przeciez oni musza byc ogromni biorac skale z doom1.
Dalej,,, jesli grafika wyglada tak jak wyglada to jak bedzie wygladac Pieklo? Jak beda wygladac nowe bronie a w szczegolnosci bfg? Jk to zrobia i jak to bedzie wygladac? Szok.

Chimera,,, nie gadaj glupot. W D1 pierwsze postacie (zombie) tez byly na 2-3 strzaly z pistola. A juz strzelba rozrywala je po jednym strzale. Spoko, jesli kolesie robia taka gre to nie spieprza takich detali.

Old Post 16-06-2002 23:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[BK]FritzKrieg
aka Cujo

Arrow

TheNightmar
Ja sobie nie zgadywalem co to za potwory
To co mowilem jest oficjalnie potwierdzone przez ID. Gdybys poczytal wywiady przeprowadzone z tworcami po wydarzeniach z targow E3 to bys wiedzial

A ze potworki sa inne niz ich poprzednicy z D1 i D2 to sie nie dziwie. Nie wiem jak wy ale ja nie chcialbym widziec w D3 takiego impa nadzianego kolcami albo Pinkiego bo wtedy bym sie raczej smial niz bal Design nowych wrogow jest na miare dzisiejszych wymagan.

A tez sie zastanawiam ile trzeba bedzie wlozyc olowiu w takiego CyberDemona skoro potwory maja byc duzo wytrzymalsze niz w poprzednich czesciach.

Old Post 17-06-2002 08:37
Klarkash-ton
Guest

quote:
Hmm nie wiem o co ci chodzi klark

tego nikt nie wie

Old Post 19-06-2002 18:31
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:19.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions