kwestie w których trzeba pomyslec naprawde ciezko sie rozwiacuje na zasadzie "kto lepiej macha saberem" ...
co do przeklenstw - Davis,naprawde,kto jak kto ale grajac kilka razy z toba myslalem ze masz troche wiecej w głlwie...myliłem sie...
co do reszty bluzg i tej pseudo grozby o moim SDI... SUCMA
naprawde wisi mi twoje zdanie... serw za darmo 2 MB,gratuluje,ale z tego co wiem niezła lagownia...
co do wieku...naucz sie czytac i najpierw przyznaj sie do swojego...fajnie słyszec obelgi na temat niedojzałosci z ust zapryszczonych onanistów...
+ gramatyka angielska... poucz sie troche bo mój wykładowca z literatury brytyjskiej jakby to zobaczył to by dostał zawału...
co do wyzywania... nikogo nie obraziłem dopuki nie uzył wobec mnie niewłasciwego słowa... jak znajdziesz jakis przykład innego zachowania to bedziesz dobry... wiec prosze uprzejmie,nie wyrazaj sie bo naprawde swiadczy to o tobie nie o mnie...
co do grania,nie boje sie grac z wami,ale jesli uwazasz ze gra rozstrzyga spory - tzn ten kto wygrywa ma racje to sie grubo mylisz... spory rozstrzyga sie tutaj,dyskusją a nie wyzywaniem FA od Lam itp ...
Davis,przeginasz pałe,zal mi ciebie...