Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Cl_ParseServerMesage: illegagible server mesage 0
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

Question Cl_ParseServerMesage: illegible server mesage 0

Przez ostatni tydzien wywala mnie po paru minutach z wolfa z tym wlasnie komunikatem albo podobnym, przeinstalowalem juz winde zmienilem server itd. i nic nie pomoglo. Ludzie pomocy co jest grane kto wie czym to jest spowodowane???

CL_ParseServerMessage: illegible server mesage 0

CL_ParseServerMessage: end message --- co to qyrwa znaczy ???

Heeelp

Edytowane przez alf dnia 06-06-2002 o godz. 19:47

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-06-2002 19:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alf Znajdź więcej post'ów przez  alf Dodaj alf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Angry

O q** duzo bledow widzialem, ale czegos takiego to na oczy nie widzialem...

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 06-06-2002 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

nie jestem specem ale możesz sprawdzić czy masz włączonego punk bustera a i jeszcze jedno musisz wyłączyć aimbota

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 06-06-2002 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

Exclamation

**** z tym aimbotami qwa niech ktos mi lepiej pomoze bo sie **** grac nie da

Old Post 07-06-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alf Znajdź więcej post'ów przez  alf Dodaj alf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Swiety
Veteran (Ogre)

He :)

Pewnie za dużo w Wolf-a grasz . To takie ograniczenie dla maniaków Wolf-a

Old Post 08-06-2002 08:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Swiety Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Swiety Znajdź więcej post'ów przez  Swiety Dodaj Swiety do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Swiety prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Question

Mysle ze jest na to jedna prosta rada:

- wejdz do katalogu main i wybierz pliki ktore chcesz zatrzymac (wolfconfig_mp.cfg, autoexec.cfg + wybrane mapy czy jakies skrypty - nie wiem czego uzywasz ???), a nastepnie przenies je do wbranego przez siebie katalogu na "chwilke"

- odinstaluj Wolfa uzywajac programowego unistall (wloz plyte i jak uruchomi sie autostart - deinstaluj go)

- wejdz "recznie" na dysk i usun pozostaly po deinstalacji katalog po RTCW w ktorym byla gra

- dokonaj ponownej instalacji RTCW

- uzyj odpowiedniego patcha (1.32 ?)

- uruchom na moment Wolfa - wejdz do opcji i wpisz jakies usawienia na moment i wyjdz z gry

- z katalogu "na chwilke" wrzuc dwa pierwsze wymienione przeze mnie pliki jak tez skrypty jesli takich uzywasz do katalogu main w nowo zainstalowanym wolfie

- co do map tudziez skinow, niewykluczone ze to ktorys z uzywanych przez Ciebie plikow *.cfg ponosi odpowiedzialnosc za Twoje klopoty - pomysl ktorych map typu "custom" (nie oryginalnych ) naprawde uzywasz i te wrzuc z powrotem do main. Reszte lepiej trzymac na wszelki "sluczaj" w podkatalogu np. mapki, ktory mozesz sobie stworzyc w Wolfie i w razie potrzeby kopiowac szybko taka jaka moze byc potrzebna

- modl sie do wybranych bozkow o to zeby diabelstwo przeszlo!

Jesli to nie pomoze, jak chcesz mozesz mi podeslac swoj plik config to sprobuje sprawdzic cos tam nawywijal ale nie sadze by byla taka potrzeba

Sposob na trzymanie map w stworzonym podkatalogu jest o tyle dobry ze najczesciej konczy sie czesty problem z wywalaniem z serwerow "pure" - unpure client detected - co pewnie Ci sie (a na pewno wielu innym) moglo juz zdarzyc.

Powodzenia!

Edytowane przez dnia 08-06-2002 o godz. 09:07

Old Post 08-06-2002 08:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

juz to kiedys pisalem mialem identyczny problem nie wiem jaka jest tego przyczyna ale przez to dawalem 2 razy format w przeciagu 3 dni. Tu nie chodzi o mapy ani skiny czy patcha bo ja mam do teraz te same rzeczy co mialem wtedy gdy to gowno wyskakiwalo patch nie wazne jaki czy 1,32 czy czysty wolf 1,0
Problem prawdopodobnie tkwi w laczu cos nie tak jest z sdi wysyla za duzo pakietow czy jakos tak
Alf proponuje ci umowic sie z jakims adminem zeby spr co jest nie tak wchodzisz na serwer a on widzi o co chodzi moze ci pomoze
Mam jedno pytanie czy po formacie instalujesz wolfa ?? czy moze formatujesz zostawiasz go i jak masz juz nowego wina wlaczasz go i probujesz grac jezeli tak to ci nie pomoze
U mnie jak juz mowile pomogl format i usuniecie wolfa i ponowny install i nie wgrywaj starych cfg bo tam jest wszystko zpisane
----------------------------------
Dodane puzniej
Moze to pomoze nie wiem czy da sie cos takiego zrobic w wolfie bo nie spr (ale to ten sam enigne co q3 wiec moze sie udac) musisz wejsc do wolfa do optons i tam gdzie sie jest opcja czyszczenie cfg (DEFAULTS) wciskasz dajesz Yes tylko uwazaj tracisz wszytko co jest zapisane wszytkie bindy inne rzeczy jakie miales ustawione to jest tak jakbys dal reinstall wolfa mniej wiecej

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-06-2002 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alf
Training (Enforcer)

Martin tak wiec formatowalem dysk razem z wolfem czyli instalowalem pozniej wolfa jednak to nie pomoglo sdi tez chyba jest w porzadku bo pozyczylem drugi terminal od kumpla i tez nic nie pomoglo.Tak wiec cholera wie w czym tkwi problem, przecierz gralem w wolfa tyle czasu i nie bylo wczesniej problemow wszystko zaczelo sie nagle niewiadomo skad moze to wina tego nowego patcha cholera wie ??
Chyba narazie jedyne wyjscie to tak jak mowiles zeby sprawdzil to jakis admin serva.

Thx

Old Post 08-06-2002 16:40
FarSight
Training (Enforcer)

Re: Cl_ParseServerMesage: illegible server mesage 0

quote:
Napisane oryginalnie przez alf

CL_ParseServerMessage: illegible server mesage 0

Dzisiaj w nocy wbilem na BiA serva i pogralem chwile potem bylo votowanie i mapa sie zmienila..... mapy mi nie zaladowal bo dotalem ten komunikat.... wienc /reconnect i znowu to samo no to jeszcze raz /reconnect i to samo wbilem na jakis serv w niemczech a tam PB mnie opierd..... ze gamma i inne nie w zakresie wienc zmienilem aby byly w zakresie pogralem chwila i potem wbijam na BiA i co i luuz znaczy byli tam goscie z Luuz ale chodzi o to ze poszlo.... i teraz nie wiem bo mialem wczesniej okazjonalnie te kmunikaty o message 0 ale nigdy nie zwracalem na nie uwagi.... wnioski sa dwa albo to PB dostaje jobla i trzeba sie dopasowac albo crack (nie wiem czy BiA serv jest pod crackiem) czasami wali sie i trza wbic na legal serva ????

Old Post 09-06-2002 03:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FarSight Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FarSight Znajdź więcej post'ów przez  FarSight Dodaj FarSight do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FarSight prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:54.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions