juz to kiedys pisalem mialem identyczny problem nie wiem jaka jest tego przyczyna ale przez to dawalem 2 razy format w przeciagu 3 dni. Tu nie chodzi o mapy ani skiny czy patcha bo ja mam do teraz te same rzeczy co mialem wtedy gdy to gowno wyskakiwalo patch nie wazne jaki czy 1,32 czy czysty wolf 1,0
Problem prawdopodobnie tkwi w laczu cos nie tak jest z sdi wysyla za duzo pakietow czy jakos tak
Alf proponuje ci umowic sie z jakims adminem zeby spr co jest nie tak wchodzisz na serwer a on widzi o co chodzi moze ci pomoze
Mam jedno pytanie czy po formacie instalujesz wolfa ?? czy moze formatujesz zostawiasz go i jak masz juz nowego wina wlaczasz go i probujesz grac jezeli tak to ci nie pomoze
U mnie jak juz mowile pomogl format i usuniecie wolfa i ponowny install i nie wgrywaj starych cfg bo tam jest wszystko zpisane
----------------------------------
Dodane puzniej
Moze to pomoze nie wiem czy da sie cos takiego zrobic w wolfie bo nie spr (ale to ten sam enigne co q3 wiec moze sie udac) musisz wejsc do wolfa do optons i tam gdzie sie jest opcja czyszczenie cfg (DEFAULTS) wciskasz dajesz Yes tylko uwazaj tracisz wszytko co jest zapisane wszytkie bindy inne rzeczy jakie miales ustawione to jest tak jakbys dal reinstall wolfa mniej wiecej
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|