Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Powstał nowy Klan ---==KREISAU CIRCLE==---
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KC_DYCZEK CL
Guest

Post Powstał nowy Klan ---==KREISAU CIRCLE==---

Witam Wszystkich i bardzo zapraszam na naszą stronę .Proszę o wysyłanie e-maili na temat strony. Osoby bez Klanu Zapraszam do działu rekrutacja

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-05-2002 21:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

a tzn że wejde na każdą strone i znajde sie na waszej??

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 31-05-2002 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bluesdriver
Combat (Death Knight)

Witam i również zapraszam do rekrutacji. Wszyscy wiedzą gdzie mnie znalezc. Czekam z niecierpliwością. Na pierwszych 5 osób czekają atrakcyjne nagrody niespodzianki. Nie zwlekajcie, taka okazja nie powtórzy się więcej

Old Post 31-05-2002 21:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bluesdriver Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bluesdriver Znajdź więcej post'ów przez  bluesdriver Dodaj bluesdriver do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bluesdriver prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez bluesdriver
Witam i również zapraszam do rekrutacji. Wszyscy wiedzą gdzie mnie znalezc. Czekam z niecierpliwością. Na pierwszych 5 osób czekają atrakcyjne nagrody niespodzianki. Nie zwlekajcie, taka okazja nie powtórzy się więcej

Heheheh, dobre - LOL

Old Post 31-05-2002 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

tak trudno dac na profil uzytkownika zeby zobaczyc home page http://www.kc-clan.prv.pl/ prosze wyreczylem was nawet

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 01-06-2002 01:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

dzieki martin nie trzeba było jaki ty miły jesteś

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 01-06-2002 01:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Dyczek i Bluesdriver - ta wasza strona jakas cheaterska jest
Jak ja pierwszy raz wlaczylam to wywalila mi system

Old Post 01-06-2002 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Stronka jest git, ale w opisach broni troche śmiesznie brzmi "PF- Jak nie umiesz grać nie dotykaj", przecież miesiąc temu Achtung uczył obsługi PF w 5 minut.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 03-06-2002 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

Emocje siegaja zenitu .

Trash

Old Post 03-06-2002 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Wiadomo ze stronka jest git gdy robiona jest na layoucie
a dotego dyczek robis swój klan na modemie i nie wiem jak tak mozna

Old Post 05-06-2002 14:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
adi
poprostu adi :>

Talking

kolejny klan ktory zaraz sie rozleci chociaz reklama niezla

Old Post 06-06-2002 19:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil adi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do adi Znajdź więcej post'ów przez  adi Dodaj adi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać adi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

Talking

LOL, stronka super. Kiedys bylo takie cos, co sie nazywali WOLF-CLAN czy jakos tak, mieli super stronke, kupe bledow ortograwicznych ("wrodzy" zamiast "wrogowie" lol), obrazali wszystkich dookola, wiec wszyscy na nich najezdzali. Troche mi to przypomina, zwlaszcze te ciekawe bledy... Idz drogi webmajstrze (nie wytrzymalem tak dlugo zeby zobaczyc kto te wypociny stworzyl) poucz sie troch angielskiego... HOT-HUMANS lol.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Old Post 09-06-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

No chlopaki sie staraja i sa nowi

Radze do dodac regulamin klanu i ew. rekrutacji na www
I zrobcie cos bo sie 4 okna otwieraja w tym 3 z reklamami

GL i nie zrazajcie sie, poczatki sa ciezkie

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 10-06-2002 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Slizgacz
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez [AGD]Dyzio
LOL, stronka super. Kiedys bylo takie cos, co sie nazywali WOLF-CLAN czy jakos tak, mieli super stronke, kupe bledow ortograwicznych ("wrodzy" zamiast "wrogowie" lol), obrazali wszystkich dookola, wiec wszyscy na nich najezdzali. Troche mi to przypomina, zwlaszcze te ciekawe bledy... Idz drogi webmajstrze (nie wytrzymalem tak dlugo zeby zobaczyc kto te wypociny stworzyl) poucz sie troch angielskiego... HOT-HUMANS lol.

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

Ej Dyzio ty to masz skleroze. Strona WolfClan byla OK bo to była strona klanu WC ktorego byłem założycielem i CL.

To o czym ty mówisz to była strona klanu WP którego założycielem (i twórcą strony) był SS-MAN - btw buchnął wtedy z naszej strony (klanu WC) część grafiki.

ale i tak nie mogę wejśc na strone KC

Old Post 11-06-2002 14:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Slizgacz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Slizgacz Znajdź więcej post'ów przez  Slizgacz Dodaj Slizgacz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Slizgacz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[AGD]Dyzio
Dyziowiec pospolity

quote:
Napisane oryginalnie przez Slizgacz

Ej Dyzio ty to masz skleroze. Strona WolfClan byla OK bo to była strona klanu WC ktorego byłem założycielem i CL.

To o czym ty mówisz to była strona klanu WP którego założycielem (i twórcą strony) był SS-MAN - btw buchnął wtedy z naszej strony (klanu WC) część grafiki.

ale i tak nie mogę wejśc na strone KC

No wlasnie o to mi chodzilo, WP. Stary, przeciez nie wazylbym sie obrazlic WC... w koncu tak jak AGD byliscie jednym z pierwszych...

Pozdrawiam,
[AGD]Dyzio

A tak swoja droga, to ciekawy jestem, pod jakim nickiem teraz gra kolega SS-MAN...

Old Post 11-06-2002 20:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [AGD]Dyzio Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [AGD]Dyzio Znajdź więcej post'ów przez  [AGD]Dyzio Dodaj [AGD]Dyzio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [AGD]Dyzio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Vk
Verlocker

quote:
Napisane oryginalnie przez adi
kolejny klan ktory zaraz sie rozleci chociaz reklama niezla

A moim zdanie ten klan się nie rozleci bo znam osoby które w nim są. Ba! moim zdaniem ten klan ma spore szanse na namieszanie w lidze D-day i ja Wam mówię, wspomnicie jeszcze ten post . Nie oceniajcie ich po stronce czy po błędach ortograficznych, tylko po tym jak grają!

Old Post 15-06-2002 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Killah
www.ideabasket.prv.pl

Talking KC

Hmm znowu reklama Niedługo zobaczymy czy KC naprawde bedzie takie mocne

Old Post 15-06-2002 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Killah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Killah Znajdź więcej post'ów przez  Killah Dodaj Killah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Killah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Vk
Verlocker

Wink

Człowieku to nie jest reklama, bo reklama byłaby wtedy gdybym to ja był w KC. A ja jetem w VMC, więc to nie jest reklama tylko prywatna opinia

Old Post 15-06-2002 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Vk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Vk Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Vk Dodaj [FPP]Vk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Vk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:25.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions