Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Marketgarden 20vs20
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Marketgarden 20vs20

Zastanawiam się czy było by możliwe rozegrac taki meczyk 2klany vs 2klany na mapie marketgarden.
Jeżli ktoś widział tą mape to wie że ona jest zajebiście wielka i granie tam mniej niż 15 graczami z jednej strony mija się z celem.
Z drugiej strony ganianie ze stadem baranów wogóle nie współpracujących też do przyjemności nie należy.
Dlatego składam wniosek o rozegranie tam "Total Clan WAR".
Problem jest jeden. Czy znajdzie się serwer który to pociągnie?
Może e-Loko?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-05-2002 10:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
YourMother
Combat (Death Knight)

Talking BRaWo !!!!

masterski pomysł szczególnie że marketgarden jest za duży na mnijeszom ilość graczy ehehehe ide po grabki <pozaatym po co ci aż 2 kalny u nas jest chyba z 18 os mozna sie ustawic>

Edytowane przez YourMother dnia 17-05-2002 o godz. 10:40

Old Post 17-05-2002 10:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Taaa... Mamuska masz racje - fajny pomysl i duze klany moglyby zagrac pojedynczo

Old Post 17-05-2002 12:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Allan
Southerner

Można by tak zagrać. Na przykład 4 klany po 10 osób. Czyli 2vs2. Każdy klan to oddzielna grupa uderzeniowa aby nie robić problemu ze zgraniem. Tylko taki mecz trzba by było nie grać w kawiarence tylko na jakimś silnym servie. Może jakimś zagranicznym. Polecam Wam =Mannerheim VI= 193.66.3.77.27960.

Old Post 17-05-2002 12:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Allan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Allan Znajdź więcej post'ów przez  Allan Dodaj Allan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Allan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rayan
Skilled (Knight)

Nie mówie żeby grać w kawiarence, tylko właśnie e-Loko ma odpowiedne łącze i server który zdoła pociągnąć taką ilość graczy.

Old Post 17-05-2002 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rayan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rayan Znajdź więcej post'ów przez  Rayan Dodaj Rayan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rayan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

przypadkiem bedziemy tam niedlugo obadamy ta maszyne i zobaczymy co da sie zrobic jestem za!

Old Post 17-05-2002 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marek Logan
Skilled (Knight)

Jak dla mnie swietny pomysl, juz od dawna zazdroscilem zoltkom ich mega servow i wojen totalnych Jestem przekonany, ze kazdy klan (i kazdy pojedynczy gracz) marzy o mozliwosci TAKIEJ rozgrywki. Fajnie by bylo gdyby to sie udalo.
pozdro !

Old Post 17-05-2002 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marek Logan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Marek Logan Znajdź więcej post'ów przez  Marek Logan Dodaj Marek Logan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marek Logan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

to jest mozliwe
normalnie server eloko ma 30userow ustawione na stale
lacze to 4Mbit NASKowe
mashynka: Dual P3-Xeon 1GHz + 1GBram + scsi hdd
wiec duzo wiecej moze pociagnac :>
market garden tam byl grany tydzien temu na 26 osob i bylo ok
mozna zrobic wiecej

zapraszam:
^1[^7PL^1]^8|^7Liga RTCW - ^1PRL|6ms|80.48.12.203:27960

szczegolnie wieczorem (po 20) i w nocy pingi sliczne
a ja osoboscie nie mialem tam nigdy laga czy pinga wyzej 40

pozdrawiam i dozobaczenia

Old Post 17-05-2002 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Jest dosyc servuw cos sa powyzej 40 user! I tez to uciagna z dobrym Pingiem!
Gralem nie raz 20vs20 czysta zbrodnia!

Jestem za!

To kiedy gramy?

Old Post 17-05-2002 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ProspeR
Warrior (Scrag)

GoodIdea Skrzynke pifa dla Rayna.

Proponuje przejsc do konketow.
1. ustalic dzien w ktorym taki total war sie odbedzie.
2. niech klany zglosza po 10 czlonkow na ten dzien.
3. niech cl sie dogadaja ile rund, i kto z kim.
4. Mozna zagrac np 2 takie mecze - wtedy musialo by byc np 8 klanow.
5.NIECH konkretna osoba sie tym zajmnie

Old Post 18-05-2002 00:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ProspeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ProspeR Znajdź więcej post'ów przez  ProspeR Dodaj ProspeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ProspeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

Fajny pomysł ale ciekawe czy sie uda bo jedynym servem w Polosce mogacym pomieścić taka liczbe gracz jest serv e-loko ale życze żeby sie udało bo chetnie bym pograł w takiej ilości

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 20-05-2002 17:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

Zglaszam DA
kto z nami zagra w jednym team?

THX z Gory

Old Post 20-05-2002 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rudolf H.SS Znajdź więcej post'ów przez  Rudolf H.SS Dodaj Rudolf H.SS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rudolf H.SS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
.eFD2eM
.eFD2eM aka ^fl0w

hmmmm a moze finalisci

ja propnuje aby zrobic kolejny wielki mecz

c4 & BK vs POISON & fUzz

hehe no i moze jeszce kiedys BiA + DA vs !THC! [bo tam zwijaja poopcie poisonki i c4 ] z kims tam jeszcze ooo mam IC

• #GG 1243069 | 1679047

Old Post 20-05-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil .eFD2eM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do .eFD2eM Znajdź więcej post'ów przez  .eFD2eM Dodaj .eFD2eM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać .eFD2eM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

No z BIA bysmy chetnie zagrali tylko jest pytanie czy onie znami!
A jak tak to chetnie sie umowimy na trening z BIA zeby potrenowac razem!

Ciekawy co na to BIA?

No a przeciw THC chetnie pogramy mamy cos do naprawienia!

Pozrdowienia

Rudi

Old Post 21-05-2002 00:55
YourMother
Combat (Death Knight)

Cool jak na lato

mozna by się ustawic zapraszam na irca #bia_clan >>> gadaj ze spanzem albo z chrisem

Old Post 21-05-2002 07:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil YourMother Kliknij tutaj by wysłać e-maila do YourMother Znajdź więcej post'ów przez  YourMother Dodaj YourMother do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

sux mi irq nie dziala ! povajder cos mi blokuje chyba!
ale yoel ma irq to mu powiem zeby z wami pogadal
a zostalo jeszcze GG a Spanz dobrze znam!

Teraz tylko pytanie czy zagracie z nami!

Ale 20 vs 20 to bedzie zabawa na maxa

Old Post 21-05-2002 16:43
[=||=]T3
Miś Koala

Grywam regularnie Market Garden 20 vs 20 na Mannerheim VI ( IP 193.66.3.77:27960 ) (Na laczu 100Mb Finlandzki server) i powiem wam jedno 20 osob w teamie to czasami za malo na ta mapke robia sie wieeeeeeeelkie luki w obronie nie wiem 30 vs 30 chyba powinno byc zeby byl totalny sitzkrieg Jedno co mi sie tam podoba ze snajper zyje srednio 30 sek od respa zanim go PF nie trafi Jest dla mnie mastah ten ktory tam przejdzie mainstreetem w te i spowrotem Rzez totalna rzez czyli to co tygryski lubia najbardziej

Old Post 22-05-2002 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [=||=]T3 Znajdź więcej post'ów przez  [=||=]T3 Dodaj [=||=]T3 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [=||=]T3 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

To mi sie podoba jak snajp szypko umiera!
Bo co naj bardzej nie nawidze to snajpy! Kampery!
Wole dostac z PF niz od goscia co stoji 200 m dalej i sie nawet 2 m nie rusza!

Czekam na odpowiedz Spanz czy z nami zagracie!

Daj gg: bo mialem reinstall i nie mam juz

Pozdrowienia Rudi

Old Post 22-05-2002 18:35
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Wszystko pieknie, ladnie, ale ja niemam CD_KEY'a

IRCnet: #polishlegion

Old Post 22-05-2002 20:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

ja też nie mam dc-keya to juz na ten finlandzki serv nie wejde a tak chciałem pograć w taką grupke ludzi

Mini Portal i nietylko

Old Post 23-05-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

nie wiem co sie zemną dzieje poprawka nie dc-keya tylko cd-keya

Mini Portal i nietylko

Old Post 23-05-2002 21:48
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

W zasadzie, to CD_KEY'a mam, ale mi sie gdzies "zgubil"...

Old Post 24-05-2002 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Angry

Mi też cd-key zginal. Teraz pewnie połowie graczy sie cd-key zgubi.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 05-06-2002 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rudolf H.SS
Combat (Death Knight)

No ja moj CD-Key szukam juz od 2 Tyg ! chyba mi ktos zajebal.

Old Post 05-06-2002 19:29
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rudolf H.SS
No ja moj CD-Key szukam juz od 2 Tyg ! chyba mi ktos zajebal.

No jak złodzieji wpuszczasz do domu to ja sie nie dziwie

Mini Portal i nietylko

Old Post 06-06-2002 21:22
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hodek

No jak złodzieji wpuszczasz do domu to ja sie nie dziwie

A teraz matematyczne pytanie. Jesli zalozymy, ze Pirat=Zlodziej (trabia tak w TV, radiu i gazetach). To co ja mam spac na lawce przed domem???

Old Post 06-06-2002 22:51
D@RK_LORD
Combat (Death Knight)

Po co na lawce przed domem. Weź lub idz do mpica, sprzatnij towar (staniesz sie zlodziejem) i idz chandlowac legalnym softem na stadione. Dzieki temu bedziesz tylko zlodziejem a nie zlodziejem i piratem.
A na te gadki w TV, radiu i gazecie to mi juz sie chce. Ciagle w gazetach na graczy co maja piraty, bo sami nie dostaja 10zł/mies od mamusi tylko zbijaja po 1000 albo wiecej na miesiac i gadaja "Kupujcie orginaly, bo okradacie dystrybutorow". Jakby pirata nie bylo to bym wolfa zobaczyl za jakies 1,5 roku. A na sprzeta kasy nie ma. Juz mi sie od grafy jaka mam chce i nie moge dac na wolfika 160zetek (50-90 bym dal) bo nigdy nie bede mial normalnej grafy bez tych r_picmipów i low detali.

WWW.UNITEDTEAM.PRV.PL

Old Post 06-06-2002 23:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D@RK_LORD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do D@RK_LORD Znajdź więcej post'ów przez  D@RK_LORD Dodaj D@RK_LORD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D@RK_LORD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

własnie oni to śa mądzrzy myślą że każdy ma tyle kasy żeby wydac i kupic orginała niech dadzą nam kase to wtedy już nie bedziemy piratami (w jakims stopniu

Mini Portal i nietylko

Old Post 07-06-2002 00:06
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
W zasadzie, to CD_KEY'a mam, ale mi sie gdzies "zgubil"...

He he he. Wczoraj wieczorem znalazlem tego CD_KEYA (lepiej nie pytajcie gdzie, ale i tak wiadomo ze w necie) Normalnie ta mapka 16vs16 zrywa kask. To jest jak prawdziwa wojna \. Zdobywanie uliczki dom po domu... Ale co ja wam bede mowil, pewnie i tak wiekszosc z was zajezdza sie tam od dawna.

Old Post 12-06-2002 14:26
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT

He he he. Wczoraj wieczorem znalazlem tego CD_KEYA (lepiej nie pytajcie gdzie, ale i tak wiadomo ze w necie) Normalnie ta mapka 16vs16 zrywa kask. To jest jak prawdziwa wojna \. Zdobywanie uliczki dom po domu... Ale co ja wam bede mowil, pewnie i tak wiekszosc z was zajezdza sie tam od dawna.

Gdzie to ty żeś w necie znalazł mów !! ja też chce tu masz mój nr gg 1848786 napisz plisss bardzo wazne bo nie mam kasy a jest potrzebny mi orginał a będe miał dopiero za miesiądz nie bądz taki i powiedz

Mini Portal i nietylko

Old Post 12-06-2002 14:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:38.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions