przyjdzie saari to posprzata a tak btw kompa , celerony bardzo dobrze sie nakrecaja i wydaje mi sie ze mozna by bylo wycisnac z niego nawet 566 , druga sprawa jezeli mowisz ze dzialal wczesniej ten komp bez problemu tzn na poziomie grywalnym a teraz nie chce , tzn jakie byly okolicznosci?? zmieniales moze system? sterowniki etc?? czy moze mniejszy lag byl/? nie wiem ciezko wyczuc jedyna opcja jaka mi sie wydaje sluszna to : nakrecenie procesora nie znam sie na tym odrazu mowie - naprany #bia_clan , oferma aka paulinus #bia_clan powini cos zaradzic , druga sprawa riva tnt - sciagnij program riva tuner www.google.com -> riva tuner znajdziesz bez problemu , nakrec w granicach rozsadku core i memory (jak przesadzisz to wysypie sie system , ale raczej nie spalisz) czysty windows , najlepiej 98se , detonatory jedne z wczesniejszych serii optymalizowane pod rive , zdjecie obudowy bocznej moze byc konieczne ze wzgledu na grzanie sie kompa narazie wiecej pomyslow nie przychodzi mi do glowy w razie co znajdziesz mnie. podsumowujac mozna z tego kompa zrobic grywalna maszynke ale.. nie oszukumy sie :/ 18 osob na beach + flamer na plazy i jest padaka straszna proc poprostu sie zaczyna dlawic wiem ze realia sa jakie sa ale taki komp moze sluzyc do grania w wolfa ale bez przyjemnosci tzn max 8 playerow na mapie beach lub base poprostu proc nie bedzie wyrabial zobacz jaki na ta plyte mozna procek nawiekszy wsadzic spodziewam sie ze piii 500 a to juz mozna nabyc za male pieniadze (duron 800 kosztuje teraz 180 zlotych) i wymienic proca jedyna opcja prawda jest taka ze ten engine wymaga minimum 800mhz dla sprawnego dzialania athlon 750 w jest juz grywalny (brak efektu 4 fps w bramie na asfalcie przy nalocie) pozdrawiam 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|