Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake II > mapki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Question mapki

yo!

tak sie chcialem zapytac na jakich mapkach gracie ) bo wiele osob gra caly czas na q2dm1 )) i potrzebuje czegos porzadnego zeby wyprowadzic ich z bledu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-06-2001 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Re: mapki

Moze q2dm1inv?

Old Post 15-06-2001 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Burning
Master (Spawn)

takze te nowe (wlasne) mapki vadera sa xtra, o q2dm1nc nie wspominajac. ponadto q2dm3; q2duel8; fury.

Old Post 15-06-2001 18:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burning Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burning Znajdź więcej post'ów przez  Burning Dodaj Burning do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burning prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Skarhead
Skilled (Knight)

ofkoz match1 - troche przerobione dm4 z qw i jest loooz na np raila

Old Post 15-06-2001 23:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Skarhead Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Skarhead Znajdź więcej post'ów przez  Skarhead Dodaj Skarhead do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Skarhead prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Claymore
quake2.fpp.pl
quake2.fpp.pl

map fajnych jest naprawde sporo
wszystkie ztn'y i duele sa very git (zwlaszcza wspomiany tu q2dm1inv, Forever death Vader'a tez milutka tylko na arenie przydaje sie lepszy komp ) kilka naszych rodzimych produkcji tez wszystko zalezy od tego kto co lubi

Old Post 16-06-2001 08:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Claymore Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Claymore Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Claymore Dodaj [FPP]Claymore do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Claymore prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lair
Skilled (Knight)

icha?

Najlepsza mapa to Broken Shadow!, przynajmniej na razie

Old Post 16-06-2001 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lair Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lair Znajdź więcej post'ów przez  lair Dodaj lair do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lair prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

dzieki )) o tej mapce broken shadow nie slyszalem, skad ja wziac? za Wam za to polecam ztn`y i konwersje map z q1 z oryginalnymi texturkami z quake.strefa.com oraz painkillera 2 (troche przerobiona mapka ztn`a)

co do q2dm1nc... ta moim kompie strasznie wolno dziala (( na timedemo demo1.dm2 mam 12 fps (( to co dopiero taka mapka

pozdrowionka

stahoo

Old Post 16-06-2001 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lair
Skilled (Knight)

broken shadow

Wiec tak, mape broken shadow mozesz zassac stad: http://quake2.ac.pl
mapy ztn'a i konwersje z q1 i q3 i wolfa i duka i dooma (to wkrotce ) tez mozesz tam znalezc .
A mapa broken shadow jest chyba najlepiej wykonana mapa do q2, po jej przejrzeniu mozna dojsc do wniosku, ze q3 jest wielka pomylka... heh rozgadalem sie

Old Post 16-06-2001 16:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lair Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lair Znajdź więcej post'ów przez  lair Dodaj lair do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lair prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

z mapkami to jest tak ze kazdemu sie jakas spodoba, mowi ze ona jest the best, ale jak przychodzi co do czego, to i tak gra na dm1...
z ogolnie dostepnych map to oprocz dm1 dobre do tp sa dm3, dm5 i dm7.
do dueli fury i duel8, moze dm3...
widzial ktos 2box4?

Old Post 16-06-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eR4
Training (Enforcer)

Mi się podoba q2dm1vg
i już

Old Post 16-06-2001 21:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eR4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eR4 Znajdź więcej post'ów przez  eR4 Dodaj eR4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eR4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
l0thar.cf
Training (Enforcer)

colour.

Old Post 17-06-2001 07:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil l0thar.cf Kliknij tutaj by wysłać e-maila do l0thar.cf Znajdź więcej post'ów przez  l0thar.cf Dodaj l0thar.cf do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać l0thar.cf prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

Smile

broken shadow wlasnie sie sciaga... mam nadzieje ze rzeczywiscie jest dobra bo to ponad 1,5 mb a ceny telekomuchow chyba wszyscy znacie ) mapki vadera sa jak na moj gust troszke za bardzo zamotane ale ciesze sie ze wam sie podobaja ))) aha nie wiem why ale ja KOCHAM przerobke e1m7 z q1 (to ta z kwasem zamiast lawy )) wedlug mnie jest swietna! kiedys ja mialem ale byl format i znowu ja mam ) polecam: swietna w swojej prostocie ))

pozdrofka 'n' cya nara

stahoo

Old Post 17-06-2001 13:46
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

Najlepsza mapa jaka widzialem do q2 to
Q2jalt2

www.gandp.format.net.pl/files/maps/q2jalt2.zip

Miazdzy, niszczy i bedzie prawdopodbnie w ladderze anomala wiec cwiczcie. Tricki jesli chcecie tez moge tu zarzucic a jest tego sporo

Old Post 17-06-2001 13:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vader
Training (Enforcer)

Smile Mapy , mapki ...

Tak przyslu****e sie ( hehe - cenzura ) i ciesze sie ze podobaja sie Wam moje mapy ( to buduje , lecz chcialbym zlozyc pewne wyjasnienia :
Wiem o tym doskonale ze moje mapki nie naleza do najszybszych Lecz moim zdaniem nie mozna stac w miejscu i robic lub powielac w kolko te same pomysly
Staram sie tworzyc cos nietypowego - mapek takich jak q2dm1 jest tysiace ( sam mam na dysku ok 1000 map )

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem ze wiele ludzi posiada jeszcze procki typu P166 MMX , ale duza czesc spoleczenstwa kwakowego ma juz w miare szybki sprzet - ja np. mam Durona 900 MHz i na wszystkich tych "wolnych" mapach mam 200 fps Wiec ludzie do dziela ! Wymieniac sprzet

--------------------------------------------------------------------------------

Jesli chodzi o mapy ogolnie to zapraszam na www.quake2.ac.pl do dzialu mapy - znajdziecie tam mase ciekawych tematycznie i grywalnie map

Panie Tramwaj Posiadam takowa mape ( 2box4 ) i nawet dawno temu zrobilem jej rekonwersje jesli ja chcesz to napisz
do mnie , a wysle Ci ja

Pozdro

Vader
[email protected]

Old Post 17-06-2001 14:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vader Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vader Znajdź więcej post'ów przez  Vader Dodaj Vader do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vader prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eR4
Training (Enforcer)

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee
Najlepsza mapa jaka widzialem do q2 to
Q2jalt2

www.gandp.format.net.pl/files/maps/q2jalt2.zip

Miazdzy, niszczy i bedzie prawdopodbnie w ladderze anomala wiec cwiczcie. Tricki jesli chcecie tez moge tu zarzucic a jest tego sporo

Zaczepista mapka!!!

Old Post 17-06-2001 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eR4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eR4 Znajdź więcej post'ów przez  eR4 Dodaj eR4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eR4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

mapki vadera

yo chcialem wyrazic swoja opinie o mapkach vadera:

sciagnalem se vadm1 i yezoo! stoje se na platformie z railgunem i mam 5fps i w dodatku polowa mapy zniknela (((( sorry no offence vader, ja sie nie znam na robieniu mapek, ale np. na strike, outpost, q2ctf4 byly ZNACZNIE wieksze przestrzenie i dialalo szybciutko. wiec chyba trzeba by sie bylo do tego bardziej przylozyc, co nie?

ale na poczatku lipca kupuje se kompa 1 ghz ))

mimo tych niezbyt pozytywnych uwag trzymam za Ciebie kciuki mam nadzieje, ze za jakis czas Twoje mapki beda tak dobre jak ztn`a

pozdrofka

stahoo

Old Post 17-06-2001 18:35
Burning
Master (Spawn)

huh, robienie map to troodna sprawa (sam proobowalem) ale i tak jest ich baardzo doozo. mam pewien pomysl ktoory zdradze wkrootce(dotyczy on map ow korz i tego czym sie teraz zajmooje)

Old Post 17-06-2001 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Burning Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Burning Znajdź więcej post'ów przez  Burning Dodaj Burning do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Burning prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Mapy , mapki ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Vader
Panie Tramwaj Posiadam takowa mape ( 2box4 ) i nawet dawno temu zrobilem jej rekonwersje jesli ja chcesz to napisz
do mnie , a wysle Ci ja

ok nie mam obiekcji czekam...

Old Post 17-06-2001 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Re: Mapy , mapki ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Vader
Rozumiem ze wiele ludzi posiada jeszcze procki typu P166 MMX

Jakas aluzja Vader?

Old Post 18-06-2001 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FiDO Znajdź więcej post'ów przez  FiDO Dodaj FiDO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FiDO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FiDO
Skilled (Knight)

Re: mapki vadera

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
sciagnalem se vadm1 i yezoo! stoje se na platformie z railgunem i mam 5fps i w dodatku polowa mapy zniknela (((( sorry no offence vader, ja sie nie znam na robieniu mapek, ale np. na strike, outpost, q2ctf4 byly ZNACZNIE wieksze przestrzenie i dialalo szybciutko. wiec chyba trzeba by sie bylo do tego bardziej przylozyc, co nie?

Spoko, nie martw sie. Jestem jego beta-testerem. I zmuszam go do troche wiekszej optymalizacji. Zreszta zobaczycie lada dzien powinna wyjsc nowa mapka jego autorstwa (konwersja z q3) , na ktorej powinno juz byc lepiej. Ale narazie nic wiecej nie zdradze

Old Post 18-06-2001 00:06
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Tricki jesli chcecie tez moge tu zarzucic a jest tego sporo

Mapka cool. Dawaj triki.

Old Post 18-06-2001 01:05
weirdo
kontemplator bytu

dzieki za troske ) o mojego biednego kompa ))) ale na szczescie w lipcu dostaje amd 1,3 ghz wiec bede musial odszczekac wszystko co powiedzialem do tej pory a ten zdezelowany komp zostanie opchniety jakiemus frajerowi za 700 zl ))

btw: q2jalt2 rules!

Old Post 18-06-2001 14:44
Vader
Training (Enforcer)

Kilka slow wyjasnienia :
Jesli chodzi o moja Forever Death to uwierz mi na tej mapie jak gram z wieloma ludzmi jest czest wynik remisowy co oznacza ze na mapie nie da sie w krotkim czasie uzyskac przewagi i o to mi chodzilo
A na q2dm1 , ktora juz sie troche przejadla ( przynajmniej mi , a gram w Q2 juz ze 3 lata ) , jesli grasz z graczem lekko od siebie lepszym - przegrasz
Od trzech lat zastanawiam sie na czym polega fenomen q2dm1 :/

Ja rozumiem ze masz na mojej mapie 5fps bo masz za slaby proc , ale bynajmniej nie jest to moja niewiedza czy nieumiejetnosc robienia map
To ze na innych mapach na duzych przestrzeniach nie laguje ma zwiazek z tym ze engine quaka nie lubi zabrdzo wyswietlac w jednym , widocznym pomieszczeniu za duzo "bryl" - sprawdz to sobie komenda r_speeds 1 a zobaczysz ile w danym momencie quake widzi tzw "wpoly"

Tzn ja te mape optymalizowalem ile sie tylko dalo , ale bez zmian w ukladzie mapy , a szczegolnie w tym "weneckim lustrze" ktore to jest najwiekszym winowajca laga
Proponuje zebys poszedl do jakiego qmpla z lepszym procem i wtedy ocenil obiektywnie te mape
Sorki , ale gdyby kazdy myslal tak jak Ty to nie powstalo by nic nowego - Q3 czy Q4 BTW wiesz jakie wymagania ma miec Q4 ? 1 GHz i GF - co ty na to nie bedziesz gral w te gre ?

Pozdro

Vader

Old Post 18-06-2001 14:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vader Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vader Znajdź więcej post'ów przez  Vader Dodaj Vader do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vader prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

yo stahoo, jak by co to cie nie znam, btw: wiecie co, ja nie gram w zbyt wiele mapek, ale jak gram to tylko w mapy ztn'a, wypasiocha sa!

Old Post 18-06-2001 15:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO

Mapka cool. Dawaj triki.

Ok enjoy. Jakby cos nie dzialalo to dac znac.
www.gandp.format.net.pl/rafee/tricks.zip

Old Post 18-06-2001 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil r@fee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do r@fee Znajdź więcej post'ów przez  r@fee Dodaj r@fee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać r@fee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

cool, jush se sciagam

Old Post 19-06-2001 16:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

tak siedze soebie i patrze, a ludzie podniecaja sie jakas mapka. mysle sobie: moze jest fajna, sciagne.
i tu lol. nie wiem co wy w niej widzicie... owszem, jest ladna, ale to chyba tyle. poza tym IMHO ta mapka smierdzi za bardzo q3. za bardzo...
wole fury... stara ale najlepsza

Old Post 20-06-2001 00:03
r@fee
v-ce Mistrz Polski w Q3

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
tak siedze soebie i patrze, a ludzie podniecaja sie jakas mapka. mysle sobie: moze jest fajna, sciagne.
i tu lol. nie wiem co wy w niej widzicie... owszem, jest ladna, ale to chyba tyle. poza tym IMHO ta mapka smierdzi za bardzo q3. za bardzo...
wole fury... stara ale najlepsza

Dobra idz pograj na q2dm1
a tej fury moge powiedziec tyle, ze smierdzi amatroszczyzna.
Jest zalosnie skonstruowana i wszystko kreci sie wokol RA. Fajna to ona moze jest na ffa dla 4 osob.
A co do q2jalt2 to chyba tylko ty grasz na gl_picmip 1
Kogo obchodzi jakie ma tekstury, najwazniejszy jest gameplay a na tej mapce rulezuje. 62 tricki ktore sciagnalem ze strony autora mapy wgniataja i sa wypasione.

Old Post 20-06-2001 00:18
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
Kogo obchodzi jakie ma tekstury, najwazniejszy jest gameplay a na tej mapce rulezuje. 62 tricki ktore sciagnalem ze strony autora mapy wgniataja i sa wypasione.

Jaki jest adres tej stronki autora?

Old Post 20-06-2001 01:13
FiDO
Skilled (Knight)

quote:
62 tricki ktore sciagnalem ze strony autora mapy wgniataja i sa wypasione.

Na mnie nie zrobily az takiego duzego wrazenia. Wiekszosc jest bardzo prosta. Czesc z nich jest robiona troche na sile. Ale ogolnie demko calkiem calkiem. BTW Skoro juz tak o trikach to moze zapodam jeszcze swoje http://www.republika.pl/fidoq2/q2jalt2.rar
Oczywiscie nie robilem juz drugi raz tych co widzieliscie. Sa tylko nowe.

Old Post 20-06-2001 08:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:09.    Strony (5): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions