Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Team Killerzy
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Angry Team Killerzy

Na serwerach prócz cziterow i kamperow (nie snajperów!) można spotkać jeszcze jedna plagę – team killerow. O ile dwie pierwsze grupy psuja zabawę innym w pełni świadomie, t można stać się przypadkowo strzelając w coś co się ruszyło w mroku lub postać która wyskoczyła zza rogu tuż przed nos. Jestem bardzo początkującym graczem/ lamerem i często zdarza mi się coś takiego (raz nawet zapomniałem w której jestem drużynie – sorry, kimkolwiek jesteś ). Radar na jasnym tle jest nieczytelny, a jak ktoś mi wyskoczy, to zanim zobaczę czy ktoś z mojej drużyny jest przede mną, mogę nieżyć. Rozumie, że “ofiara” może przez chwile odruchowo nie pozostawiać dłużna, ale niektórzy gonią cię jeszcze przez pół planszy zabijając “tk” i w efekcie samemu na tym tracąc (śmierć na początku następne tury). Niekiedy takie porachunki trwają znaczne dłużej i wplątuje się w je coraz więcej przypadkowo trafionych osób, ułatwiają zadanie drużynie przeciwnej i budząc lęk o własne plecy normalnej części drużyny.

Więcej wyrozumiałości i pamiętajcie że z 30HP też można dotrwać do końca tury.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-09-2001 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Po pierwsze, po co nowy topic jak juz o TK jest pare ? (bez urazy)

Po drogie, lame , z tego co wiem, to czlowiek ktory sie wymadrza na jakis temat nie majac pojecia o czym gada, a nie poczatkujacy gracz !!

Po trzecie, trzeba sie starac nie zabijac swoich , a jak sie to juz zdazy, oczywiscie nie co runde !!!, to przeprosic. niektorzy sie mocno denerwuja grajac i nie dziw sie jak ktos cie zabije za to ze go zjechales np do 10 helta... twoja wina !

Old Post 16-09-2001 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff

wiesz Smir napisl jeszcze jeden topic bo chce zeby jeszcze wiecej sob sie o tobei dowiedzialo

moj ty kochany Team Killerze na zamowienie...

Old Post 16-09-2001 12:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

lol , cicho..

Old Post 16-09-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
lol , cicho..

aha zapomnialem...

otoz jezeli potrzebujecie TK to dzwoncie

0-700-69-69-TK

btw

klan SPECNAZ oglasza nabor do pod klanow o nazwie [SPECNAZ-TK] -> szefowie Smirnoff i szczepan

i do klanu [SEPCNAZ-ALKO]-> szefostwo Smirnoff Wyborowa i Tequila

chetnych prosimy na pisac

[email protected]

Old Post 16-09-2001 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]esede Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]esede Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]esede Dodaj [SPECNAZ]esede do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]esede prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
eRbol
"Jedyny JEDI w Polsce!"

Lightbulb

quote:

Po drogie, lame , z tego co wiem, to czlowiek ktory sie wymadrza na jakis temat nie majac pojecia o czym gada, a nie poczatkujacy gracz !!

Po trzecie, trzeba sie starac nie zabijac swoich , a jak sie to juz zdazy, oczywiscie nie co runde !!!, to przeprosic. niektorzy sie mocno denerwuja grajac i nie dziw sie jak ktos cie zabije za to ze go zjechales np do 10 helta... twoja wina !

Pierwszy topic jest o 100% tk robiących to dla zabawy, a nie przypadkiem.
Jeśli chodzi o określenia “lamer” i “beginer” dla niektorych to to samo (jak i “kamper” i “snajper”).
Co do przeprosin to mam jej zbindowane
A dziwne jest to, że zraniony gościu który TYLKO oddał, w pełni świdomy podpisuje na siebie wyrok śmierci.

Old Post 16-09-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eRbol Kliknij tutaj by wysłać e-maila do eRbol Znajdź więcej post'ów przez  eRbol Dodaj eRbol do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eRbol prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

spoko, nie ma sie co stresowac , chill out !!

SZCZEPAN grrrr.......co ty tu piszesz to ja nie rozumiec ?

Old Post 16-09-2001 14:46
[SPECNAZ]esede
kapitan rezerwy SPECNAZU

quote:
spoko, nie ma sie co stresowac , chill out !!

SZCZEPAN grrrr.......co ty tu piszesz to ja nie rozumiec ?

yo no entiendo tambien

bo tak naprawde nikt nie wie o co chodzi

Old Post 16-09-2001 15:39
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:

lama rzeczywiscie nie jest ten co zaczyna dopiero grac w CS.. przeciez kazdy z nas kiedys zaczynal

najlepsze jest chyba w tym momencie to karanie jak jest np. na goralu - wybacz, zabierz 50hp, zabij... osoba zabita moze ukarac TK od razu i potem nie musi sie na nim wyzywac.... no chyba ze ktos jest zwyrolem i lubi

Old Post 16-09-2001 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

ja zawsze przepraszam za zabicie i wogole za trzafienie swojego zawsze jak jest mozliwosc jak mnie ktos zabije lub uszkodzi to nie oddaje ajasli jest mozliwosc to wpisuje forgive tk lub jak jest na goralu to wybaczam
gra jest po ty by sobie pograc a nie robic sobie jaja jak co poniektorzy
w kazdym badz razie zabicie swojego moze spowodowac u zabitego napady szalu i [padaczki ale jest to chyba wkalkulowane

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 17-09-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede

aha zapomnialem...
otoz jezeli potrzebujecie TK to dzwoncie
0-700-69-69-TK
btw
klan SPECNAZ oglasza nabor do pod klanow o nazwie [SPECNAZ-TK] -> szefowie Smirnoff i szczepan
[email protected]

2 pytanka: jak zglaszac chec wstapienia do klanow i czy mozna do obydwoch???

Qrna ze mnie to jest jednak przerabany koles... Dopiero w quocie zauwazylem maila...

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 17-09-2001 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

that's a boy Lis3n...i tak powinno byc w kazdym banku..lol

Old Post 17-09-2001 21:06
RapTuS
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]esede

[email protected]

ja tez mam pytanie: czy treningi oraz sparingi i klanowki [SPECNAZ-ALKO] rozgrywane sa w jakiejs knajpie gdzie caly klan taktycznie obala piwko za piwkiem ?

jesli tak to ja sie pisze

Old Post 17-09-2001 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RapTuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do RapTuS Znajdź więcej post'ów przez  RapTuS Dodaj RapTuS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RapTuS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:36.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions