Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > boardowicze
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

boardowicze

Cos mi sie wydaje ze ostatni zainteresowanie boardem spadlo gwaltownie wszedzie tylko gr8 i gr8
Nie chodzi o to ze cos mam do gr8 ale jest nas wiecej a tylko on bo to nie ona (chyba) lol sie tu udziela mysle ze medal powinien dostac jakis
Zamiast grac w ut on na boardzie siedzi
Eh no wlasnie gr8 skad masz taki duzy obrazek ja tez chce taki
Pzdr
P
|=bia=|czasami rox

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-07-2002 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:)

Dzieki dzieki przyjme medalika od ciebie pokerku, a od reszty też sie pokusze Właśnei coś mnei ostatnio zaczeło dziwić że tak mało ludzi udziela sie na boardzie...przecież PL graczy jest około 200 a nikt niezamierza nawet "zajrzeć" na boarda
P.S. [*pain*] zawsze rox

GrEaTEyE

Old Post 28-07-2002 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking =]

ja czytam regularnie boarda ale nie chec mi sie pisac

Old Post 28-07-2002 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Hmm, może dzieje się tak dlatego, że KAŻDY topic bardzo szybko zbacza na manowce i zaczynają się kłotnie i osobiste wycieczki ?
Ile można czytać o tym że xxx to ****** a yyyy to *sdkfskf** :(((
A zresztą UTr chyba obumiera, gramy te 5mapNaKrzyż od kilku lat (ja oczywiście ledwo od wiosny), ostatnio jakoś cheatersko się zrobiło ... i w ogóle, lato, lepiej pójść nad wodę ...

ps.gratuluję obrazka G. Bardzo wojowniczy, chyba sobie czegoś w tym guście poszukam, nie wiedziałem że BOARD przyjmuje takie animacje do portretów.

Old Post 28-07-2002 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dzieki dzieki przyjme medalika od ciebie pokerku, a od reszty też sie pokusze Właśnei coś mnei ostatnio zaczeło dziwić że tak mało ludzi udziela sie na boardzie...przecież PL graczy jest około 200 a nikt niezamierza nawet "zajrzeć" na boarda
P.S. [*pain*] zawsze rox

Grejtaj..... jakby Ci tu delikatnie powiedzieć.... hm.
Spróbowałbyś może NIE odpowiadać na KAŻDEGO posta?
jestem przekonany, że ludzie jakoś chetniej by cos pisali

Old Post 28-07-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

Jak wyzej...

Old Post 28-07-2002 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Talking Re: Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Cz4X

Jak wyzej...

Nie ma gdzie pisac nie ma fajnych tematoow Gr8 zgóoś sie do mnie na gg wymyslimy cos bo ty to jooz jestes old School

Old Post 29-07-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
roudy
Training (Enforcer)

Talking hehe

gr8 po prostu chce dociagnac do 1000 postow i musi jeszcze troche nabic ;D

Old Post 29-07-2002 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil roudy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do roudy Znajdź więcej post'ów przez  roudy Dodaj roudy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać roudy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

haha

jasne jasne....pisze na każdy post bo chcem być aktywny, a nie taki co wchodzi raz na tydzień, czyta końcówkę tematu a potem p**doli głupoty. Niewiem niemam zamiaru dobić 1000, tylko pisać aktywnie...codzienncie tu zaglądać

GrEaTEyE

Old Post 29-07-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

SrY za drugi post
Niewiem, tam gdzie niepiszą ludzie do mnei to nieodpowiadam, czasami dodam co o tym myślę...I niesądze że jak przestane pisać to ludzi tu przyciągnie więcej...będą nowy post widzień na 3-4 dni....a jak ktoś gada to weselej, co nie papuga?
P.S. Papuga to może ja ci zaczne pisac żebyś przestał pierd**ić głupoty, to co piszesz ...patrz na siebie

GrEaTEyE

Old Post 29-07-2002 12:34
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: :)

quote:
będą nowy post widzień na 3-4 dni....a jak ktoś gada to weselej, co nie papuga?

absolutnie się z Tobą zgadzam - _gdy_ i _jeśli_ różni ludzie tu piszą - jest fajniej.

quote:

P.S. Papuga to może ja ci zaczne pisac żebyś przestał pierd**ić głupoty, to co piszesz ...patrz na siebie

to może ja Ci wtedy odpiszę, że Ci się zrobi słabo?

Old Post 29-07-2002 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

papuga no weź....pfff....niewiem co masz do tego co pisze, jak masz coś to zachowaj to dla siebie
P.S. Odpowiedz mi na gg!!!

GrEaTEyE

Old Post 29-07-2002 13:57
GuriaS
Breathe

Re: haha

quote:
pisze na każdy post bo chcem być aktywny, a nie taki co wchodzi raz na tydzień, czyta końcówkę tematu a potem p**doli głupoty. Niewiem niemam zamiaru dobić 1000, tylko pisać
aktywnie...codzienncie tu zaglądać

eeeeeeee
tylko ze jak widze to prawie co drugi post w wiekszosci topicow jest twoj i do tego niektore sa kompletnie bez sensu. Nie ma to zwiazku z aktywnoscia chyba...

a tak na marginesie to chcesz byc "aktywny" a podpis jest chyba nie na czasie...

Old Post 29-07-2002 14:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

Arrow hehhee

no to cie dojechal hehehe
2 panow na G spotkalo sie na boradzie kto komu skoczy w gardziel ten bedzie wiekszy twardziel

Old Post 29-07-2002 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hehhee

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
no to cie dojechal hehehe
2 panow na G spotkalo sie na boradzie kto komu skoczy w gardziel ten bedzie wiekszy twardziel

wow, Poker - niezły obrazek

Old Post 29-07-2002 15:46
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: haha

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

eeeeeeee
tylko ze jak widze to prawie co drugi post w wiekszosci topicow jest twoj i do tego niektore sa kompletnie bez sensu. Nie ma to zwiazku z aktywnoscia chyba...

a tak na marginesie to chcesz byc "aktywny" a podpis jest chyba nie na czasie...

no gurias gurias co z tobą? hehe co drugi psot mój niema sensu, a ty sie do tego upie*rz*sz. Jak ci gurias niepasuje to nieczytaj, po drugie co mówisz że aktywnośc u mnie szfankuje to sora ale się mylisz? czy muszę pisać [*pain*] rulez? pisze r3surrection rulez, bo oni rządzą i jush, wiec pomyśl za nim napiszesz, ja już zaczełem

GrEaTEyE

Old Post 29-07-2002 17:51
Silverdevil
SILVER

Talking ...............////////////....................

ja tu byłem i z wami mułami sie muliłem

Old Post 29-07-2002 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
panNA
Warrior (Scrag)

Ukłony for all

...i to by było na tyle, jeśli chodzi o pyskówki i osobiste wycieczki ...
... a poza tym bardzo przyjemny i pouczający topic, czysty Urban Terror, no chyba zacznie się moja przygoda z kanterstrajkiem, nawet ten "sklep" na początku chyba polubię;)

Old Post 29-07-2002 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil panNA Znajdź więcej post'ów przez  panNA Dodaj panNA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać panNA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Thumbs up asta lavista baby

asdijos amigos pamietaj tylko ze cs sux game

Old Post 30-07-2002 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Talking

podobno r3 i av uzywaja ogc moge powieedziec jedno ze acid i synu jest czysty !

Old Post 30-07-2002 08:18
GuriaS
Breathe

gr8 chodzi mi o to, ze niektore posty nie wnosza nic do tematu tylko sa napisane "zeby byly"...

Old Post 30-07-2002 08:46
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
gr8 chodzi mi o to, ze niektore posty nie wnosza nic do tematu tylko sa napisane "zeby byly"...

dokładnie o to samo mi chodziło
niestery GR8 troszke nie załapał mojej mysli :/

a wracając do tematu - myslicie, że UT jest "na wakacjach" ?
czy może to - letnie osłabienie?

Old Post 30-07-2002 09:36
Poker
Combat (Death Knight)

Angry wrrrr

ej Panowie ale pier....e
albo sie klocicie albo ot przeciez tu i tak nic sie nie dzieje
ehhh
Gr8 po co ty posty cytujesz? i to kazde.....

Old Post 30-07-2002 10:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmmm

zauważyłem jak się kłócimy to więcej osób sie zbiera...dobra rozejm

GrEaTEyE

Old Post 30-07-2002 11:10
Silverdevil
SILVER

Thumbs down

jak sie ma ping ***uwy tak jak ja to sie posty puszcza

Old Post 30-07-2002 11:45
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions