Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Problem z uruchamianiem modow strikes back :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tws
Training (Enforcer)

Unhappy Problem z uruchamianiem modow strikes back :)

No wiec sprawdzilem czy nie mam przekompilowanych dllqf i cracka - cracka mialem (w przawdzie to q3 mam oryginala ale nie chce mi sie tego cdka pakowac , wiec przeinstalowalem Q3, cracka zlikwidowalem i... qpa ;( Mody jak nie dzialaly tak nie dzialaja. Co do tego ze mam zje**** mody to watpie. Oto lista modow ktore mi nie dzialaja:
Fury, Fast'n'furious, buy BFG, Stupid, InstaGib, QwFix, Lastman, RailWars, Reload Be Gone, Voosh, Wyrm, Flame Thrower, Head Hunters Classic, Bouncy, Bloodlust,OSP, Pacman, Aqualung
natomiast chodzi mi tylko Q3 Catch The Chicken (beta 14) i CPMA 0.99.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-07-2002 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tws Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tws Znajdź więcej post'ów przez  tws Dodaj tws do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tws prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Hmm... jesli masz wersje 1.31 to nie potrzebny jest ci cd z gra, wiec nie wiem po co byl ci ten crack. Chyba, ze nie masz 1.31?

O ile sie orientuje to niektore z tych modow mialy swoje wersje tylko pod 1.17 i wersje kompatybilne z 1.31 nigdy nie wyszly. Moze sie myle.

Sproboj posciagac najnowsze ich wersje.

Albo szybka reinstalka Q3. To zazwyczaj pomaga na wszelkie problemy.

Old Post 19-07-2002 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Wiekszosc z tych modow zostala olana w chwili wydania nowszego niz 1.17 pr. Totez zapomnij o nich nejlepiej. REinstalka ci tu nic nieda. Po prostu malo komu sie chce przepisywac 25 mb kodu od nowa... nie wiem dlaczego mi sie chcialo:>

Old Post 19-07-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tws
Training (Enforcer)

Okej dzienx z odpowiedzi sciagne new wersje, trudno

Old Post 22-07-2002 13:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tws Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tws Znajdź więcej post'ów przez  tws Dodaj tws do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tws prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions