Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Unreal Tournament > Yo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
bLADE
Guest

Yo

Witam wszystkich na boardzie poswieconym Ut!
Wiem ze ta gram budzi kontrowersje ale stanowi najlepszy kombajn to treninkow i nie tylko z wezgledu na boty jakie sa w grze wiec zapraszam do dyskusji na rozne tematy!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-06-2001 22:43
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Oczywiscie ja dolacze sie do dyskusji

Unrealem interesuje sie z tego powodu, ze DNF mial byc zrobiony na engine UT (obecnie na engine Unreal2).

Jednak uwazam ze to bardzo dobra gierka (choc bez sieci i prawdziwego przeciwnika- szybko sie nudzi...)

Old Post 14-06-2001 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]sarmac

Jednak uwazam ze to bardzo dobra gierka (choc bez sieci i prawdziwego przeciwnika- szybko sie nudzi...)

Święte słowa, ja jak załatwiłem sobie sztywne łącze to akurat zgubiłem płytke z UT

Old Post 15-06-2001 08:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Asteroth
Skilled (Knight)

Tak to prawda ja jush sporo gram w UT i gra z botami jest po prostu nudna ja sobie wole wejsc na jakis serwer dm i robic sieczke na maxa

ps. jako doswiadczony gracz czesto wygrywam

Shock rifle the best UT GUN

Old Post 16-06-2001 00:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Asteroth Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Asteroth Znajdź więcej post'ów przez  Asteroth Dodaj Asteroth do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Asteroth prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Co by nie mówić UT górą! Szkoda tylko, że polska scena Unreala jest tak słabo rozwinięta...

Old Post 19-06-2001 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Oczywiscie ja dolacze sie do dyskusji

Unrealem interesuje sie z tego powodu, ze DNF mial byc zrobiony na engine UT (obecnie na engine Unreal2).

I ja znoofu nic nie wiam, ostatnio to słuszałem, że engine U nie wystarczał i przerzucili się na UT, ale o U2 to jush chyba ściema...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 19-06-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

heh... jest to mozliwe acz nie gonieczne, wszystko w rekach boga!

Old Post 19-06-2001 21:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

ciekawe kiedy DNF wyjdzie (jeśli)... mi na engine U się podobało i nie rozumiem 3d Realms.

Old Post 19-06-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

W związku że DNF jest ronbiony na engine u2 to wyjdzie z takimi samymi opuźnieniami ja sam U

Old Post 20-06-2001 07:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

heh... to wyjsdzie za jakies 3-4 lata!

Old Post 20-06-2001 09:47
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [CS]MaslaV
W związku że DNF jest ronbiony na engine u2 to wyjdzie z takimi samymi opuźnieniami ja sam U

umarl krol niech zyje krol

Old Post 24-06-2001 03:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

ale pompa juz pekla...

Old Post 27-06-2001 21:35
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Jelonek> o co ci chodzi z tym enginem i ze nie rozumiesz 3d-realms?

Old Post 29-06-2001 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]sarmac Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]sarmac Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]sarmac Dodaj [FPP]sarmac do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]sarmac prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

DNF mial byc robiony najpierw chyba na siliku q3, a potem UT a teraz na Unreal 2, wiec chyba nie mozna wypuscic gierki na enginie macierzystej wczesniej niz matka wyjdzie...

Old Post 29-06-2001 16:53
[FPP]sarmac
duke.fpp.pl
duke.fpp.pl

Duke byl najpierw robiony na engine Q2, potem oficjalnie podano ze zmieniaja engine na UT, ale w rzeczywistosci prace przerwano i zakupiono engine U2.

Old Post 07-07-2001 08:29
OGO
niema mnie

Stery

Jakie stery di Nvidi GF`ow sa najlepsze znaczy sie najwydajniejsze do UT? Co z OprnGL w UT i GF`em, da sie to pogodzic? Bo gdzies czytalem ze port OpenGL powstal, taki porzadny i nawet mozna korzystac z wiekszych textur z CD drugiego =]

Old Post 07-07-2001 09:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
jackussis
Redeemer Pilot (Training)

Unhappy 3D Realms will be makeing Duke Nukem Forever forever

Ja mam 66,6% (a wlasciwie to 95%) pewnosci, ze DNF nie pojawi sie nigdy, tzn. bedzie, ale bedzie kiedy bedzie. 3Dr chca zrobic absolutny hit, ale nie nadazaja za pojawianiem sie nowych silnikow, wiec ciagle je zmieniaja.

Old Post 13-08-2001 17:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil jackussis Znajdź więcej post'ów przez  jackussis Dodaj jackussis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać jackussis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
RedNuht
Guest

quote:
Duke byl najpierw robiony na engine Q2, potem oficjalnie podano ze zmieniaja engine na UT, ale w rzeczywistosci prace przerwano i zakupiono engine U2.

Sarmac niestety mylisz sie w koncowce..
3DR wykupilo licencje na Unreal Engine - zarowno U, UT jak i U2 maja ten sam jeden engine - tyle ze ciagle ulepszany bo jest zbudowany "modulowo", tak wiec 3DR ciagle dostaje ulepszenia silnika od Epica i jak cos im sie podoba to biora kawalek kodu i dodaja do siebie (procz tego co sami dodali of korz) - takze prac nie przerywano i nie zakupowano engine U2 bo teoretycznie nie ma takowego..

Old Post 08-09-2001 21:30
Rzeznik
Siła wyższa

Re: Stery

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Jakie stery di Nvidi GF`ow sa najlepsze znaczy sie najwydajniejsze do UT? Co z OprnGL w UT i GF`em, da sie to pogodzic? Bo gdzies czytalem ze port OpenGL powstal, taki porzadny i nawet mozna korzystac z wiekszych textur z CD drugiego =]

Mam coś takiego, mogę ci wysłać na maila. Są to dwa pliki do UT - jeden do directx (poprawiający działanie gry), drugi do opengl (poprawia działanie gry i wykorzystuje teksturki z drugiego CD!). I nie mają nic wspólnego ze sterownikami do karty graficznej. Podmienia się je z odpowiednimi plikami z Unreala. Z tym DirectX'em coś jakoś mi nie działa (GeForce 2 Ultra, stery 12.80), natomiast w OpenGl gra wygląda świetnie... I chodzi przy okazji szybciej niż na zwykłych plikach. Tego trzeba spróbować! Przykro mi, jak ktoś ma Rive do niestety będzi mógł się cieszyć jedynie directX'em...

Old Post 08-09-2001 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzeznik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzeznik Znajdź więcej post'ów przez  Rzeznik Dodaj Rzeznik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzeznik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szmal
Training (Enforcer)

ja bym to poprosil

Old Post 10-09-2001 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szmal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szmal Znajdź więcej post'ów przez  szmal Dodaj szmal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szmal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzeznik
Siła wyższa

Skox, nie ma sprawy - wal na maila.

Old Post 10-09-2001 13:07
OGO
niema mnie

Tej, ale wiesz, dętek jest od groma, na jednych dobrze chodzi to na drugich tamto, najlepiej mi chodzą narazie 14.10 z certyfikatem. O tych patchach to właśnie słyszałem gdzieś ale nic konkretnego, a po usme, zielony jestem z UT =] Pierwsze skojarzenie (Dzia MajeS) to Urban Terror =]

Old Post 10-09-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Jelonek> o co ci chodzi z tym enginem i ze nie rozumiesz 3d-realms?

Sam już nie wiem. Największe jaja będą (odpukać) jak gra okaże się klęską.

Old Post 10-09-2001 18:15
szmal
Training (Enforcer)

nie budzi kontrowersji tylko jest za****sta

Old Post 11-09-2001 09:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szmal Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szmal Znajdź więcej post'ów przez  szmal Dodaj szmal do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szmal prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szmal
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rzeznik
Skox, nie ma sprawy - wal na maila.

wyslij na [email protected] tylko zeby mialo ponizej 300kb

Old Post 11-09-2001 09:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:01.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions