Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Chyba się cieszę...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Talking Chyba się cieszę...

No dobra , śmiejcie się ze mnie ale mam pytanko - na mojego Tribesowego mejla przyszło mi takie coś że PoL invited mnie do tribe...może jestem gupi ale czy to znaczy że zapraszają mnie do klanu czy cuś? Bo jeśli tak to wyrąbiście i wogóle bardzo się cieszę że ktoś poznał się na moim talencie ...tak więc proszę odpowiedzialnych za mejla o odpowiedź na forum , bo już się do niego przyzwyczaiłem...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-10-2002 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Heh :-)

W mailu masz Accept i bodajze Decline. Kliknij na Accept i bedziesz w PoL :-) Sugerowalbym jednak, abys przed zaakceptowaniem ich zaproszenia zastanowil sie, czy naprawde chcesz byc w klanie. To owszem, kupa frajdy, ale jedynie wowczas, gdy klanowi poswieci sie nieco czasu. Na prostej zasadzie: sorry, kochani, nie moge przyjsc na balange, bo umowilem sie na mecz dzisiaj wieczorem. Bycie w klanie to pewien obowiazek, ktory procentuje chwilami swietnej zabawy. Ale obowiazki wymagaja niekiedy wyrzeczen...

Old Post 07-10-2002 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Mein gott jeshcze taki gupi nie jestem;D (przecież miałem to samo jak mnie zaproszony na forum polskie)
A co do klanu to wiem jak to jest , sam mam klan w CSie (wiem że T2 to trochę inne zasady ale...) a na w trybikach właśnie czasem mi tego brakuje - 100% teamplaya , gry w zespole , bez zbędnych pojedyńczych bohaterów którzy chodzą własnymi ścieżkami (i szybko giną) , tak więc jak najbardziej chciałbym należeć do trybikowego klanu ;D.

Old Post 07-10-2002 17:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

To chyba klikniecie na ACCEPT bedzie wlasciwa opcja :-)

Old Post 07-10-2002 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Nooo tak też zrobiłem , jednak na forum klanowym nie znalazłem zbyt wesołych informacji...posty obracają się wokół tego że klan upada itp...nie wiem jak można by polepszyć sytuację polskiej sceny T2 ale przydałoby sięto zrobić (ja np. pożyczam trybiki wszystkim kumplom [tym którzy potrafią w ręku trzymać coś oprócz fajki i butelki] i mówię jaka to wspaniała gra - to już dużo nie? )

Old Post 08-10-2002 08:10
Qter Horda
Skilled (Knight)

Co do upadku Pol to nie masz racji na poczatku bylo troche bledow i wypaczen ale teraz zebralo sie kilku graczy ktorzy graja regolarnie. Pamietaj od ciebie zalezy od twojego stawiania sie na treningach i obecnosci na meczykach np. z sysami Powaga klanu
I jego przetrwanie. TRyby są bardzo wymagajaca gra zespolowa To ludzie tworza klan i jego wizerunek.
Nam sYsą bardzo zalezy na powstaniu solidnego nastepnego Polskiego klanu nie jednego klanu. Bo wszak nic bardziej nie motywuje jak wewnętrzna krajowa liga.
Dlatego trzymamy kciuki za Pol.
jescze w nudny i upierdliwy sposób potwierdze słowa Yavora.
"Troche" wyrzeczeń za bycie w klanie to bardzo mała stawka.
Klan w trybach wymacha o wiele wiecej bo zgaranie sie i opracowanie dobrej taktyki wymaga czasu i specyficznego myślenia.
A za Pol trzymam kciuki

Old Post 08-10-2002 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

PoLaki, my (sYskie) wciaz jestesmy chetni do sparingow. Jesli nie bedziecie grac meczy z innymi klanami, pomalu faktycznie sie porozpadacie. Dogadajmy sie na jakis termin, pobawmy sie troche niezobowiazujaco (wynik malo wazny). Mozemy Wam pomoc - po meczu zrobimy sobie kilkuminutowa nasiadowke i powiemy Wam, co wy sknociliscie, a Wy nam, co my.

Tylko, na litosc boska, skonczcie gadac, ze sie rozpadacie, i zacznijcie grac :-PPP

Old Post 08-10-2002 11:47
Gorefest
Skilled (Knight)

Ej no ja nic nie wiem ;D Tylko informacja że klan się rozpada przywitała mnie na forum klanowym . Not good , jeśli mógłbym jakoś pomóc w obecnej sytuacji klanu , oprócz uczęszczania na treningi i klanufki no to oczywiście z chęcią bym pomógł...

Old Post 08-10-2002 13:39
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Nie chciałem zakłądać nowego topicu, ale tu jest okazja napisać...

Chcaiłem poinformować klan PoL że jeśli ejszcze mnei usuneliscie, to bez zastanowienia już mozęcie usnunąć z klanu.

Teraz nie mam w ogóle łacza w domu i najprawdopodobniej mieć nie będe, a w kafejkach T2 nie znajde...

Cóż, nigdy nie olewałem tego klanu i starałem sie być aktywny kiedy tylko mogłem, ale w tej sytuacji w ogóle nie moge.

Napisał bym to najlepiej na forum klanowym ale z braku łącza w domu i T2 w kafejkach musze pisać na takim forum.

Mam nadzieje ze jeśli uda mi sie odzyskać lącze będe miał możliwość powrotu do klanu, przypominam TO NIE Z WŁASNEJ WOLI, po prostu nei mam możliwosci grania.

Old Post 08-10-2002 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

To chyba smutne...
Powiem teraz smutniejszą sytuację - serwer katabatic blueyondera (muj pupil)...taaak najlepsza passa jaka mogła mi się trafić , szło po prostu fenomenalnie , flagi leciały jak szalone , fragi podobnie i nie rozbijałem się shrikiem (ooo coś nowego)....aż tu nagle jakiś (nie chce mi się pisać tych wszystkich przekleństw) dał vota na kicknięcie mnie (!znowu to samo!) , oczywiście dauny zaczęły naciskać insert i skończyło się półgodzinnym kickiem...to już mnie mocno denerwuje w tym serwerze i ogólnie w ludziach...jestem pewien że nie lamiłem zdobywając te punkty , grałem porządnie i uczciwie a tu takie opcje ludzie robią....tak więc apel do wszystkich - nie wybierajcie zawsze "yes" kiedy trzeba kogoś zkickować - zastanówcie się co ta osoba wam zrobiła , jeśli rzeczywiście macie powód to głosujcie na tak...
No to chyba tyle , mam nadzieję że ten "gracz" też dostanie kiedyś takiego kicka za nic...

Old Post 08-10-2002 20:40
Qter Horda
Skilled (Knight)

Zatem radze np przesąść sie na serwer skane tam gra wielu ludzi z dobrych klanow ( to wszak serwer klanu 3w) mozna powiedzieć ze czołówka europejska
Tam ci nikt nie wykopie no chyba ze dasz na maksa ciała.
Wez tez poprawke na ludzi sa ludzie i luuuudzie. i nie lam sie nie jedna dobra gra przed tobą.

zycze pięknych MA

Old Post 08-10-2002 23:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

Heh, dlatego nie gram na takich serwerach. Wchodz na sKene na bdx frg zorna, jak chcesz poduelowac to na WRM a wieczorami na orzelka

Old Post 09-10-2002 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Hmmm ten cały PL|Eagle jakie ma IP? Jeszcze w życiu go nie widziałem na liście serwerów...wogóle powiedzcie coś na temat serwa - jakie łącze , kto tam gra....

Old Post 09-10-2002 13:08
Ulraunt.
ULRAUNT

Widzialem ten serwer na liscie ale zawsze stoi pusty! Kiedy tam grają ludzie?

Old Post 09-10-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Wlaza ludziska wieczorami. Wejdzcie na strone Polskiego Forum, dodajcie wszystkie osoby z forum do listy buddies, a potem przed rozpoczeciem gry zmiencie filtr na "servers with buddies"... jak ktos bedzie na orzelku, serw pojawi sie na liscie.

Old Post 09-10-2002 16:31
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Wlaza ludziska wieczorami. Wejdzcie na strone Polskiego Forum, dodajcie wszystkie osoby z forum do listy buddies, a potem przed rozpoczeciem gry zmiencie filtr na "servers with buddies"... jak ktos bedzie na orzelku, serw pojawi sie na liscie.

OK ale najpierw zapodaj linka do forum

Old Post 09-10-2002 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

Chodzi o to forum w T2 A raczej jako hmm zgrupowanie wszystkich poslkich graczy. Wejdz w browser i daj search tribes, potem wpisz polskie forum

Old Post 10-10-2002 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 06:12.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions