Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Tweak mapy na multiplayer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ZIOMBER
Skilled (Knight)

Smile Tweak mapy na multiplayer

hmmm gram sobie z kolegą na mojej mapce no nawet fajne pingi 70 i tu angle po kilku minutach wali 999......

Zmieniamy mapke i lagi mam mniejsze 100+ ale nie przekraczają 200.. (i tak gram cały match)

Nie wiem co teraz zrobić w q3radiancie aby moja mapka była ekhm optymalniejsza... może jakieś sugestie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-10-2002 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZIOMBER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZIOMBER Znajdź więcej post'ów przez  ZIOMBER Dodaj ZIOMBER do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

hmm, tekstury,
ilosc itemsow,
soundy ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 21-10-2002 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZIOMBER
Skilled (Knight)

ee no odpada może jakieś inne propozycje?

Old Post 22-10-2002 06:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZIOMBER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZIOMBER Znajdź więcej post'ów przez  ZIOMBER Dodaj ZIOMBER do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Huh, mapa raczej nie powinna wplywac na ping ... Byc moze za bardzo obciaza serwer i dlatego. Odpal ja normalnie w domku i zobacz zy zzera duzo fps'ow...

Old Post 22-10-2002 14:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZIOMBER
Skilled (Knight)

EEE nawet q3dm17 wiecej zzera

BTW zna ktos serial do RTCW (zeby dzialal)

Old Post 23-10-2002 15:04
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Huh, mapa raczej nie powinna wplywac na ping ... Byc moze za bardzo obciaza serwer i dlatego. Odpal ja normalnie w domku i zobacz zy zzera duzo fps'ow...

aaa nie prawda. Na cpm3 mam do 350 a na cpm1a do 250 Zawsze tak jest. Na cpm1a sa lepsze pingi ito chyba nie tylko moje zdanie.

Old Post 23-10-2002 15:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

No to nie wiem. Widocznie chodzi tu o konstrukcje mapy - ilosc miejsc, w ktorych widac przeciwnika i musi wysylac wiecej pakietow or smthg. Wiec tak za bardzo sie nie da mapki ztweakowac wtedy - trzeba by wszystko przebudowywac.

A na dm17 jakie masz pingi?

Old Post 23-10-2002 18:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZIOMBER
Skilled (Knight)

Talking :DDDDDD

No jak gram na prywantym servku kolegi to czasami 120, rzadziej 60 a juz prawie niekeidy 999 ale on floodoje jak go zaczne tępić wiec to nie jest dziwne ze potem są takie lagi...

=
ej cos jest z forum o RTCW wiec tutaj napisze moj wątek do tego nie mogę postu napsiać) - mam nadzieję że nie zasmiecę forum....

Nie no nie będę się was pytał czy podacie mi Cd-Key do wolf'a

Mam inny problem mam cd-key generatora ale zaden z tych cd-keyów nie chce mi działać (ciągle pisze Invalid Cd-key)

Wiem co to oznacza (znam angielski) i też pytałem się o to w Activision a oni mi tam naplecili pierdoł......

Więc co ja mam do cholery zrobić abym mogl sie połączyć z byle jakm serwerem

Znalazłem kilka adresów, ale one jakoś nie działają (albo ja coś źle zrobiłem)
Jak już nie prosisię o cd-key to ciągle tylko wyświetla się:

Awaiting connection.... I &@#)@#&%@&#% (cenzura )

zycie jest okrutne ale to mnie wkurzyło bardziej niż usnuięcie moich wszystkich programów omyłkowo przez siostrę.... nie!!!!!!!

ludzie ja juz mam dość moze juz był taki post, ale ja juz nie moge...... więc prosze o pomoc

Old Post 23-10-2002 19:06
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:59.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions