Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Bf1942
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Smile Bf1942

Dziś kupiłem sobie pełną wersję Battlefield 1942 i muszę powiedzieć że gierka jest naprawdę porządna (czyt.podoba mi się bardzo) Ponieważ jest ona w wielu względach zbliżona do T2 chciałbym się dowiedzieć czy już graliście (chociażby w demo) i jeśli tak to jak Wam się grało? (Yavor już mówił że jak dla niego za łatwa )
Oto co ja sądzę o BF1942:
Gierka jest naprawdę grywalna podoba mi się grafika , klimat , no i oczywiście to co sprawia że ta gra wymiata - różne pojazdy.
W odróżnieniu od trybików dodane zostały jeszcze pojazdy wodne (taki fajny bajer) no i obsługa wieżyczek i dział stacjonarnych.
Profesje są też ciekawe , chociaż nie można nimi tak manipulować jak w Trybikach (nie da się ingerować w sprzęt).
Cóż plansze są duże i bardziej zróżnicowane niż w T2 , jednak grywalność niektórych pozostawia wiele do życzenia...
Grafika ładna , tekstury naprawdę solidne , jednak modele nie dorównują tym z T2 na max detali...modele broni też mogłyby być lepsze...
Ogólnie giera jest mocno grywalna i na pewno poświęcę na nią kilka dni...
No tak więc czekam na komentarze innych

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-10-2002 17:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bardzo mila gierka, mam nadzieje, ze scena sie fajnie rozwinie. Taki rozsadny kompromis miedzy grami typu CS czy TO a T2. A to, ze jest znacznie prostsza w opanowaniu od T2, nie musi byc wcale wada (to tylko ja taki zboczony jestem, ze zawsze wybieram takie gry, w ktore grac nie umiem :-P), bo spopularyzuje idee MMOFPS.

Old Post 07-10-2002 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

Gralem w demo, calkiem fajnie sie gralo. Mysle ze sporo osob moze grac w Bf1942 w Polsce. Ja jednak bede kontynuowal edukacje w t2

Old Post 08-10-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

Nie myślcie że skończyłem z Trybikami . T2 jest jak dobra dziewczyna - chociaż inne też są ładne do niej zawsze się wraca i jest się jej wiernym ;D

Old Post 08-10-2002 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Heh... Przy naprawde pieknej dziewczynie nie dostrzegasz pozostalych... ;-)

Old Post 08-10-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

eeeeee ta gierka nie ma atkiego klimau jak T2, wogule ma slaby klimat, z grywalnoscia troche lepiej, ale ta gra jest tak latwa jak CS = szybko dojda lamy...

Old Post 10-10-2002 21:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

No fakt, nie nalezy do najtrudniejszych, ale to moim zdaniem dobrze... Beda mieli wszystkie problemy ktore my mamy z organizacja wieloosobowych klanow, wiec dalekosieznym skutkiem BF1942 bedzie zwiekszenie dyscypliny klanowej. A to to, nad czym my w T2 wciaz pracujemy...

Old Post 11-10-2002 04:04
toomek
Skilled (Knight)

A ja sie nie wypowiem... Specjalnie pozyczylem oryginalke zeby przetestowac, a to goowno nie raczylo sie nawet odpalic Zadnych komunikatow, sprawdzenia sprzetu, jakis informacji, nic... W koncu wyczailem w katalogu z gra programik do testowania konfiguracji i sprawdzilem na piechote. Ten caly BF1942 po prostu... niepoprawnie rozpoznaje mojego ORYGINALNEGO i NIEKRECONEGO P4. Gdzies w necie czytalem o podobnych problemach. Podobno dotycza one STARYCH!!!??? lub zle napisanych pod system programow. Caly wyc polega na tym, ze nowe P4 z szyna 533 maja "cos" wiecej niz zwykle P4. Podejrzewam, ze chodzi tu o mechanizm dwupotokowosci, ktory niedawno Intel oficjalnie zaprezentowal z racji debiutu pierwszego czipsetu obslugujacego to cudo. Ale to tylko podejrzenia. Podsumowujac. Dziesiec innych gierek i kupa softu uzytkowego chodzi u mnie bez zarzutu. W zwiazku z tym OLEWAM gre, ktora wyszla 1.5 roku po T2 i , jak sie okazalo w praktyce, gorzej obsluguje nowosci niz jeszcze parujacy BF1942. Nie toleruje marnej roboty

PS. Uprzedzajac dobre rady Zadnego patcha nie bede sciagal! Jak kupuje oryginal to oczekuje, ze przynajmniej uruchomi sie bez problemow. Pozniej moze juz byc gorzej...

Old Post 15-10-2002 20:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil toomek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do toomek Znajdź więcej post'ów przez  toomek Dodaj toomek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać toomek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Przecinek
Trejning ( Enforser)

ze sie tak wtrace : gra jest Pentium Unfriendly to wiem z zagranicznych boardow . Nawet jakby weszla to nie wyciagnie sie zwykle wiecej niz kilkanascie FPS na 1,8 ( na multi ) podczas gdy w tym samym czasie Duron 1,2 hula 300% szybciej mega-plynnie

Trash

Old Post 05-11-2002 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Przecinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Przecinek Znajdź więcej post'ów przez  Przecinek Dodaj Przecinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Przecinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions