Re: Re: Re: Re: Re: hrh
quote: Napisane oryginalnie przez PAPUGa
no dobra, no....
zgaduję: too-many-reinitializations masz w momencie wchodzenia na serwer pierwszy raz, prawda? i o ile nie zmienisz konfiga, settingów - to już potem się gra dobrze?
sugerowałbym przyspieszyć system - a powyłączaj wszystkie demony i serwery? a dołóż ramu?
a jeśli Ci się pojawi w trakcie gry, hm... spróbuj usunąć dotychczasowego konfiga. no, ale piszesz że już to robiłeś...
jest jeszcze opcja, że nie wyczyściłeś katalogu .q3 w swoim home...
no nie wiem, z linuksa to ja nie jestem zbyt dobry 
i jak już mówiłem: Bobek, do tablicy!
Pudło! 
ad1. Nie - z wymiatacza wypier... mnie za kazdym razem!!!!! na innych serverach może mi sie zdarzylo RAZ!!!!
ad2. system pracuje jak już powiedziałem dobrze - a po moim wstępnym tuningu już nie zawiele da się powyłączać - ramu mam 512MB chyba starczy nie??? zwłaszcza że nawet w trakcie gry jest "relatywnie" PUSTY 
ad3. wywalałem i to i owo - w krytycznym momencie nawet całość - i gre - i konfigi... i nic... inne serwery ok.. a Ten cholerny wymiatacz mnie wywala...
ad4. a ja pracuje na linuxach jakies 6 lat juz... a od 2 lat nawet żona moja nie używa windozy do czego innego niż granie w settlersy... - ale jakimś specjalnym GURU nie jestem 
ad5. BOBEK - pod pręgierz (jak to się to pisze ?!?!?! )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|