Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Milego ogladania...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Milego ogladania...

"Travel", 9:58, 187 MB.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-11-2002 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Taaaaaaaa juz sciagam - przez modemik..............
damn - yav skroc to jakos do max 8 MB. (zmiensz obraz)

Z chcecia sobie obejrze (nie gralem w T2 od pol roku)

Old Post 12-11-2002 19:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

zasYsam

Old Post 12-11-2002 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Filmik wpakowalem na TribesMedia, sciagajcie na razie stad:

ftp://66.126.138.31/tribesmedia/upl...vel-T2movie.zip

Jesli nie dziala, znaczy, ze przeniesli i link jest nastepujacy:

ftp://66.126.138.31/tribesmedia/dow...vel-T2movie.zip

a w ogole to bedzie za pare godzin do odszukania normalnie przez WWW na www.tribesmedia.com w dziale filmow T2.

Sorry Icea, nie zmniejsze... nie mam kiedy, a toto blokuje kompa na dosc dlugo. Dociagaj, mam nadzieje, ze sie nie rozczarujesz :-)

Old Post 12-11-2002 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Kolejne lineczki:

http://dynamic4.gamespy.com/~tribes...wnload&id=1

http://www.clan-zerohour.com/public...vel-T2movie.zip

Old Post 13-11-2002 10:29
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie ukrywam, ze zyczliwe przyjecie filmu przez miedzynarodowa spolecznosc T2 jest dla mnie duza satysfakcja i bardzo sie z tego ciesze. Troche sie zatem pochwale :-) Oto linki na fora:

http://forums.gameshrine.com/genera...asc&start=0

http://www.teamwarfare.com/forums/s...4279&page=1

http://www.tribalwar.com/forums/sho...mp;pagenumber=1

Yuuupppi >8^D

Old Post 13-11-2002 14:06
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jeszcze jeden sznurek do filmu:

http://www.fileplanet.com/dl/dl.asp...vel-t2movie.zip

Old Post 13-11-2002 18:01
sYs|yavor
Elite (Fiend)

I kolejny link:

http://victoria.bittah.org/hosted/s...vel-T2movie.zip

Sorry ze tak dopisuje wciaz, ale filmik sie bardzo spodobal, cieszy sie sporym zainteresowaniem i wciaz sa problemy z jego dociagnieciem, a toto sporo wazy.

Old Post 14-11-2002 00:06
Qter Horda
Skilled (Knight)

TO JEST WYPAS ABSOLUTNY ODLOT TU YAVORKU SZCZERE GRATULACJE.
Ja wiedzialem w co gram ale nie wiedzialem ze ta gra ma az tyle DUSZY no chłopie !!!!!!!!!!!

ZROBILES KAWAL NIESAMOWICIE DOBREJ ROBOTY JA CHCE 1,5 godzinny FILM W KINIE z fabula pod tytulem tribes 2 i jak zdiecia benda takie to podziekuje

GRATULACJE I POKLONY CZEKAMY NA NASTEPNE CZESCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 14-11-2002 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jeszcze lineczka:

http://www.clan-zerohour.com/public...vel-T2movie.zip

Old Post 14-11-2002 15:34
bizonek
def

yavor: zajebiste.
ale czemu musiałem sie z PT.com dowiedziec o tym ?
ale naprawde, tak wgniatajcego filma nie widziałem.

Old Post 14-11-2002 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Homic
Training (Enforcer)

Thumbs up Re: Milego ogladania...

Chylę czoła, szczeka mi opadła. Dzięki, chce jesszcze.

Old Post 15-11-2002 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Homic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Homic Znajdź więcej post'ów przez  Homic Dodaj Homic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Homic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A co mi tam... Oto post PaveHawka, admina jednego z serwerow australijskich:

Oh, my webserver has recorded ~94Gbytes downloaded. 441 downloads (not including partial content downloads - downloading in seperate parts/resumes).

Juppppiii, ciesze sie jak maly szczyl Te downloady wylacznie w okresie sroda-piatek, heh... W zyciu nie przypuszczalem, ze film spotka sie z takim zainteresowaniem i tak zyczliwym przyjeciem... Tym bardziej, ze kawalek mu do idealu... W kazdym razie jak bede mial chwile wolna, pomysle o wersji "deluxe", z paroma dyskretnymi bajerami :-))) No i poprawionymi bledami, hehehe...

Old Post 16-11-2002 09:26
sYs|yavor
Elite (Fiend)

O, a to jest opinia, ktora chyba najlepiej mowi, dlaczego ludzie graja w te gre i co ich tak naprawde przy niej trzyma:

did you see those scenes with the shrikes? just beautyful. those are people playing, completely oblivious to the beauty they're creating.

Ta giera nie dosc, ze wciaga, to jest jeszcze po prostu piekna. O czym wiele osob, niestety, nie wie, lub zapomnialo.

Old Post 16-11-2002 09:31
bizonek
def

hyhy :-]
gierka jest piękna,
tylko ja mam lagi.
;/
ale niedługo POL-34 będe miał.

Old Post 16-11-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Angry

Niestety, najdalej po minucie ogladania system wywala mi się na amen. na czarno lub na niebiesko :-(((. Nie wiecie, co to za cholera?
To troszkę, co widziałem, jest rrrrewelacyjne!

Old Post 16-11-2002 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zerknij na forum www.teamwarfare.com (link powyzej). Tam ktos pisal o konfliktach miedzy kodekami...

Old Post 16-11-2002 17:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

O lol...:

over 150 Gigs of data transfered over the first two days, amazing

:-)))

Drugi admin mirrora pisal o 90 GB... Heeeh, yuuupi i w ogole, w zyciu nie przypuszczalem, ze film sie tak spodoba (bym go lepiej zrobil, hihihi...)... Juuuupi, ciesze sie jak glupi (sam nie czuje jak rymuje...)

Old Post 16-11-2002 20:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A tak w ogole to potraktujcie ten temat jako cos w stylu mojego bloga :-P

Old Post 16-11-2002 20:55
Rzbik
Skilled (Knight)

Post wooohaa!

no chłopie.. przesadziłeś na maxa! i tak krew mnie zalewa, bo znowu mam problemy z netem i nie moge porezać w T2, a po obejrzeniu TRAVEL'a to mnie juz tak trafia, że chyba w piwnicy sam skonstruuje fuzora i zrobie adminowi z doopy jesień średniowiecza, jeśli rozłąka z T2 będzie się przedłużać...
no to siekierka dla yavora za ten film!

Old Post 17-11-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

yav, a co z VFA ?
Bo można zrobić logo VFA i byś gdzieś tam wepchał.

Old Post 18-11-2002 01:58
Late
Aww, that's too late!

Przejrzałem całe forum na Warfare (15 stronek), wywaliłem wszystkie kodeki i wszystko, co pokazuje jakiekolwiek obrazki (nawet IrfanViev :-) ), a system dalej się sypie.

Obejrzałem zatem film w czterech kawałkach i jestem pod wrażeniem. To jest nie tylko najlepszy, ale PIERWSZY film o Tribes2 - dotąd robiono tylko chaotyczne składanki. Kilka nieprawdopodobnych fragów z dużej odległości i cudowne panoramy w drugiej części - szczególnie bitwa na Damnation przepięknie pokazana. Widać przestrzeń walki, widać oddech tej gry - Yavor, you are the greatest (i twój kamerzysta też)!

A teraz na smutno. Ten film to chyba epitafium T2. Na serwerach pustki, coraz mniej ludzi widać - ostatnio nie bardzo jest gdzie pograć. Team Rabbit chyba się nie przyjął - zresztą trudno się dziwić, to taka raczej cienka gierka. Wygląda na to, że ostatni patch dobił T2, zamiast je ożywić. Chyba że... znalazłem gdzieś w necie takiego posta:

A probably Tribes like title is under developement now. Made by the ex-Dynamix ppl it's going to be called Metal Drift. They said they "wanna do everything right what they have done wrong in Tribes2".

GL

Edytowane przez Late dnia 18-11-2002 o godz. 20:18

Old Post 18-11-2002 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

hmhm czy ja wime czy malo ludzi gra... mi sie zdaje ze coraz wiecej tylko ze stara gwardia woli sobie w classica pograc niz w normalnego base

Old Post 19-11-2002 06:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

...tylko ze stara gwardia woli sobie w classica pograc niz w normalnego base...

Może i masz rację, w classica nie próbowałem. A w base grało wczoraj wieczorem w całej Europie może ze 100 osób najwyżej. Serwery stoją, a na nich 0/0.

GL

Old Post 19-11-2002 07:23
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nowy patch jest juz do sciagniecia z www.tribalwar.com, to ujednolici scene. W tej chwili calkiem sporo serwerow chodzi na starej wersji, jest troche na nowej i efekt jest taki, ze stowke masz tu, stowke tam i razem robia sie trzy stowki. Albo cztery (nie dawajcie tego pani od matematyki do sprawdzania )...

A moze nie graja bo "Travel" ogladaja??? ;-P

Old Post 19-11-2002 11:02
$corcerer
Mad WildCat driver

Yavor- ten filmik jest po prostu wyrabisty, jak go ogladalem, to po prostu szczeka mi opadla i musialem ja zbierac z podlogi!!!!!!!!!

Old Post 21-11-2002 18:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Dzieło sztuki! Naprawde piękne!

Old Post 23-11-2002 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Panowie, dziekuje za mile slowa, ale nie przesadzajcie :-) "Travel" konczylem na zlocie, robiac "udzwiekowienie" w malej sali, na ktorej bylo 37 kompow i ponad 50 ludzi... Z trudem slyszalem, co robie... Ten film ma na tyle powazne bledy montazowe i produkcyjne, ze mysle o jego reedycji, z wymienionymi niektorymi ujeciami i poprawionym dzwiekiem...

Za to drugi film, przy ktorym jestem wlasnie w fazie tworzenia scenopisu i preprodukcji, zapowiada sie... rzeklbym ciekawie, o ile uda sie zrealizowac to, co zamierzam... Jesli tak, pierwsze dwie minuty tego filmu spowoduja u mnie opad szczeki, a to sie zdarza bardzo, bardzo rzadko

Old Post 23-11-2002 22:55
bizonek
def

Echhh a ja znowu nie moge grac :/
Kurwde
Ale scena T2 powoli umiera, ale mam nadzieje ze ekipa ex-Dynamix zrobi ta nowa giere zajebiscie

Old Post 24-11-2002 10:16
sYs|yavor
Elite (Fiend)

A umierania nie zauwazylem, wrecz przeciwnie, stabilnie dochodza wciaz nowi gracze... Zreszta bedzie ich dochodzilo znacznie wiecej, ludzie maja wreszcie kompy, na ktorych gra moze dzialac w miare dobrze. Poza tym niedlugo wznowienie T2 (zapewne znowu w oszalamiajacej cenie nieco ponad 2 biletow kinowych...), wiec nie wydaje mi sie, aby scena umierala. Szczerze mowiac spodziewam sie raczej, ze scena T2 w Polsce wlasnie dopiero sie rozwinie. Zawsze mowilem, ze T2 jest gra, ktora w chwili premiery wyprzedzala swoj czas o 2 lata. Teraz nadszedl jej czas

Old Post 24-11-2002 11:39
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:15.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions