Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Mam problem
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
SkornikoFF
Training (Enforcer)

Angry Mam problem

Ostatnio przy logowaniu na server wyskakuje mi taki komunikat:
"Login Failed - Your internet connection maybe heving problems or the servers may be temporarily unavailable. (Error code: WS_Commserv_Failure)." , tylko ze ja mam wpisany poprawny login i haslo i zawsze sie to pojawia.
Moze ktos wie jak sie tego pozbyc ??

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-11-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SkornikoFF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SkornikoFF Znajdź więcej post'ów przez  SkornikoFF Dodaj SkornikoFF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SkornikoFF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Też mam ten problem! Najprawdopodobniej goscie z sierry cos spieprzyly.

Old Post 30-11-2002 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Angry

No właśnie- coś mi sie wydaje że serwery autentukacji się powiesiły http://board.fpp.pl/images/icons/icon8.gif
Angry

Old Post 30-11-2002 22:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Kurde balans - chyba pol polski nie moze grac w trybiki, halo niech sie odezwie reszta!

Old Post 30-11-2002 22:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wojtas
Guest

Angry

Tez mam ten problem probowalem pare razy i wyskakuje ten sam blad

sierra sux

Old Post 01-12-2002 01:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

lol wcale nie pol polski tylko wszyscy gracze mam nadzieje ze na poprawe nie bedziemy czekac tyle ile ostatnim razem.

Old Post 01-12-2002 08:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|Piotrusek
lol wcale nie pol polski tylko wszyscy gracze mam nadzieje ze na poprawe nie bedziemy czekac tyle ile ostatnim razem.

:S Ile czkaliscie ostatnio bo to wydarzenie ominelo mnie?

Old Post 01-12-2002 10:42
remiq
Farmer

Będąc przy temacie problemów, często wyskakuje mi podczas gry okno "Unhandeled Exerption ********". Po czym nie daje się dalej grać. Wie ktoś jak to usunąć?

Po zainstalowaniu któregoś z patchy znikneła mi rubryka News. Błąd gry czy kolejna rewelacja Sierry?

Ktoś z Was używa skryptów PJ?(Forum, itp)

Pozdrawiam,
Remigiusz

Old Post 01-12-2002 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Thumbs up

Juz dziala! Udało mi sie zalogowac

Old Post 01-12-2002 11:16
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Newsy i fora Sierra usunela w ramach "poprawiania" gry.

Unhandled Exception... No wiec tak

1) Zoptymalizuj twardy dysk
2) Ustaw na sztywno swapa na jakies pol giga
3) Przeskanuj pliki programem antywirusowym (dobrym)
4) Przeskanuj kompa za pomoca Add-aware (www.lavasoft.de), wywal wszystko to, co wykryje.
5) Sprobuj w parametrach DirectX-a (w Uruchom wpisac dxdiag) zmniejszyc wspomaganie sprzetowe dzwieku, najlepiej na minimalne (minimalne WLACZONE :-) nie wylaczaj, bo T2 sie w ogole nie odpali)
6) Zredukuj liczbe kodekow, ktorych uzywasz, do najpopularniejszych i najpotrzebniejszych
7) Zastanow sie, czy Kazaa jest Ci naprawde potrzebna 24h/dobe Odinstaluj to swinstwo, z nim jest zwiazanych sporo programow "promocyjnych", slabo wplywajacych na stabilnosc pracy T2
8) Zainstaluj najnowszego patcha
9) Przed uruchomieniem T2 zrob reset
10) Po resecie wcisnij Ctrl-Alt-Del i recznie usun wszystkie taski "niesystemowe", a dopiero potem odpalaj T2
11) Zredukuj ustawienia dzwiekowe (jesli nie daly efektu pozycje 1-10)
12) Zredukuj ustawienia grafiki (jesli nie daly efektu pozycje wczesniejsze)
13) Jesli nie dziala, pozostaje modlitwa... Co prawda to tez nie pomoze, ale bedziesz mial lepsze samopoczucie

Old Post 01-12-2002 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
remiq
Farmer

Smile

eee, dzięki biorę się za próbowanie.

Old Post 01-12-2002 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil remiq Znajdź więcej post'ów przez  remiq Dodaj remiq do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać remiq prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoltan berg
Guest

Wink

jezeli pomysly yavora niezadzialay, jest sposub zawsze skuteczny sprawdzajacy sie w wielu popularnych programach.

niewlaczaj T2.

Old Post 10-12-2002 13:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie? Heh. Jest inny, abys zrobil wszystko, zeby tylko odpalic T2... Po prostu sciagnij klienta T2TV i obejrzyj meczyk, jak jest tam dolaczony jako demowka. Gwarantuje, ze zrobisz wszystko, zeby odpalic T2

Old Post 10-12-2002 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:18.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions