Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Pozegnanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Pozegnanie

Tak to w zyciu bywa...

Niestety, przez jakis, prawdopodobnie spory kawalek czasu, nie bede mial dostepu do kompa, na ktorym moglbym pograc. Stad moja aktywnosc na serwerach na dlugie miesiace spadnie do zera. Mam nadzieje, ze nie calkowicie, i ze uda mi sie zrealizowac drugi film... Nie znikne za to z forow.

Mam nadzieje, ze kiedys jeszcze zobaczymy sie w wirtualnym swiecie.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-01-2003 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Re: Pozegnanie

mam nadzieje ze juz bedziesz gdy ja powroce .

bez ciebie nie bedzie to ten sam swiatek T2

Old Post 07-01-2003 17:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Re: Re: Pozegnanie

quote:
Napisane oryginalnie przez PoL| Icea_PL

bez ciebie nie bedzie to ten sam swiatek T2

Dokładnie szkoda - zycze powodzenia i szybkiego powrotu na serwery!

Old Post 07-01-2003 17:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zoltan berg
Guest

yav oczywiscie zal sciska, leska w oku sie kreci.
rozmowa o sys (kazdy z sys wie oco chodzi) to wspomnienie, ktore pozostanie. To ty nam pokazywales, pokazujesz mam nadzieje ze jak najszybciej bedziesz pokazywal zpowrotem oco chodzi w tej grze. mianowic o ludzi
oto zebysmy pamietali o sobie, a o tobie sie nieda zapomniec

P.S. z zyczeniami szybkiego powrotu do "zdrowia"

Old Post 07-01-2003 20:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Heh, postaram sie wrocic jak najszybciej... Zalezy mi, w tej chwili wrecz musze zrobic drugi film o T2... A tego bez kompa nie zrobie...

Old Post 07-01-2003 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pajda
Warrior (Scrag)

Jako, ze nie gram w t2 online to sie nie zegnam ;P Zreszta i tak bedziemy na siebie pewnie wpadali na roznych forach etc ;P A jakbym bardzo teskil wezme sgk w lape ;D

Old Post 08-01-2003 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pajda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pajda Znajdź więcej post'ów przez  Pajda Dodaj Pajda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pajda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jesli cos tam mojego jeszcze bedzie...

Old Post 08-01-2003 16:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:28.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions