Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Kogo dzis pokonalem , kogo zamiezam pokonac
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Iris
Guest

Kogo dzis pokonalem , kogo zamiezam pokonac

Wczorajszy dzien zaliczam do dosc udanych.
Dobry server, sporo ludzi i dobry ping.

Pokonalem J@rzabka, Sargatha i Fausta
I nierowny pojedynek z Gaz' ktory wypadl na moja niekorzysc.
-------
Dzisiaj rowniez niezle.

Pokonalem Steef'a (1:1 w meczach) i Set'a.

Edytowane przez Iris dnia 05-12-2002 o godz. 23:15

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-12-2002 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Re: Kogo dzis pokonalem , kogo zamiezam pokonac

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris

I nierowny pojedynek z gaz ktory wypadl na moja niekorzysc.
-------
Dzisiaj rowniez niezle.

Pokonalem Steef'a i Set'a.
Bez porazek.

fajnie fajnie, ale po co nowy topic?

Old Post 05-12-2002 22:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris

I nierowny pojedynek z Gaz' ktory wypadl na moja niekorzysc.
-------
Dzisiaj rowniez niezle.

Pokonalem Steef'a (1:1 w meczach) i Set'a.

prowokator
.
.
.
DRUGI!!!!!!!

you accept (reject, respect);

Old Post 05-12-2002 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

e no dostalem w drugim meczu przez laga ale nie mocno :-o A seta kiedy pokonales ? Hmmm jakoś nie widzialem Ogólnie to słaby jesteś myślalem ze ciut lepszy jestes ... a tu zonk

Old Post 06-12-2002 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil steef Kliknij tutaj by wysłać e-maila do steef Znajdź więcej post'ów przez  steef Dodaj steef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać steef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

Podobno mysleliscie ze jestem zalosny, zdziwko co? Jak narazie wiekszosc z was leje.

Skill jak skill - w zaleznosci od pinga i przeciwnika raz lepiej raz gorzej.

Old Post 06-12-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Iris Znajdź więcej post'ów przez  Iris Dodaj Iris do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Iris prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fajnygosc
Warrior (Scrag)

iris ale ty serio jakis po****** jesteś,
masz jakis kompleks "gracza w komputer".

Old Post 06-12-2002 02:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fajnygosc Znajdź więcej post'ów przez  fajnygosc Dodaj fajnygosc do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fajnygosc prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

callvote topic close 1

Old Post 06-12-2002 06:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez fajnygosc
iris ale ty serio jakis po****** jesteś,
masz jakis kompleks "gracza w komputer".

Kolo ma poczucie humoru i dajecie sie sprowokowac.
Wyjdzie na turnieju co prezentuje.

Old Post 06-12-2002 07:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Iris
Guest

No juz kilka osob doswiadczylo tego jakiego skilla soba prezentuje. np. J@rzabek juz przestal drzec ryja. Stef proboje sie ladnie tlumaczyc...
Nadal bede gral i wszystkich was tutaj zapraszam na server dzis wieczorkiem.

Nice is to be important but more important is to be the best!

Old Post 06-12-2002 07:51
killertowa
Elite (Fiend)

Wczorajszy dzień również i ja zaliczam do udanych.
W nic nie grałem. Nie przegrałem zatem z nikim. Inni też mają udany dzień bo z nimi nie wygrałem.
Spędziłem miły dzień z rodziną. Wypiłem świetne brandy u sąsiada. Kupiłem prezent mikołajkowy dla dziecka.
Miałem chwlię czasu by posłuchać w spokoju dobrej muzyki i oddać się refleksji.
Pomimo spóźnienia do pracy nikt mnie za to nie objechał. Wręcz przeciwnie - było wczoraj bardzo fajnie.

A i jeszcze jedno. Mój dobry chumor wzmocnił się po obejrzeniu okładki ostatniego wydania Polityki. Wydaje mi się, że ten gość w środku to Maciek, który był z nami pewnej letniej soboty w Ślizgu. Teraz wiem, czemu przyjeżdżając grać w quake'a nie mógł oderwać się od counter strike'a

Zachęcam i innych do dzielenia się swoimi pozytywnymi odczuciami, szczęśliwymi chwilami. Tak niewiele miłych rzeczy pokazują przecież w telewizyjnych dziennikach

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 06-12-2002 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

quote:
Napisane oryginalnie przez Iris Stef proboje sie ladnie tlumaczyc...

o lul widziales ze tam dalem cos takiego jak :-> swoja droga pamietasz wynik 1 meczu ? Dobra nie wazne ...
Ale wiesz co ... za bardzo sie nosisz z tymi wygranymi :-o Nie wygrales jak narazie z nikim dobrym

BTW. Co dostaliscie na mikołaja ? :-ooo

Old Post 06-12-2002 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil steef Kliknij tutaj by wysłać e-maila do steef Znajdź więcej post'ów przez  steef Dodaj steef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać steef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Tylko błagam, nie zamykajcie tego wątka!!!!!
Wrócę tu.

Wróciłem
Iris
Bardzo fajny topic IMHO, ale wydaje się, jakbyś po macoszemu potraktował jego drugą część kogo zamierzam pokonać.
Mógłbyś jakieś szczegóły podać?
Jakaś wish list?

Szkoda, ze nie gram promoda, chętnia bym się widział w towarzystwie steefa i innych po stronie "pokonanych"
(pokonany 1:1 to swoiste rozumienie matematyki, btw.)

Old Post 06-12-2002 08:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Tylko błagam, nie zamykajcie tego wątka!!!!!
Wrócę tu.

Wróciłem
Iris
...

LOL
Nie bądź złośliwy. Chłopak musiał opuścić parę lekcji by nauczyć się fragować.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 06-12-2002 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

ale lolowy topic
Moze zrobimy ankiete na temat "kto najlepiej stara sie pokazac ze jest durniem"

Mamy juz kilku kandydatow

Old Post 06-12-2002 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari

To do mnie to alibi???
quote:
Towarzysz Killer napisałbył
W nic nie grałem. Nie przegrałem zatem z nikim. Inni też mają udany dzień bo z nimi nie wygrałem.

Czad! (a co tam, pocukrujmy sobie )

Temat bardzo, moim zdaniem, potrzebny.
Zaspokaja kilka potrzeb drzemiących w każdym z nas.
Pierwsza to zaspokojenie własnego ego.
Nikt przecież nas nie pochwali. Możemy zrobić to tylko sami.
Jak tylko z kimś wygram, nie omieszkam wpisać się do tej księgi.
Druga to przegląd aktualnego stosunku sił w świecie Q3
Na podstwie tutejszych wpisów będzie można zorientować się kto w jakiej jest formie, kogo można wyzwać (na pojedynek! na pojedynek!), a kogo lepiej unikać by nie narazić się na stes i zachwianie poczucia własnej wartości.
Trzecia to mozliwość wyśmiania co bardziej przez nas nielubianych kolegów w momencie gdy ich xywki znajdą się na liście pogromionych.
Przyznajmy - nic tak nie polepsza humoru jak porażka nielubianej osoby.
Zatem zachęcam do wpisów!!!
GL+HF, bojsy i gerlsy!

Old Post 06-12-2002 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

quote:

quote:
Chłopak musiał opuścić parę lekcji by nauczyć się fragować

E tam fragować umie , ale nie tak jak myślałem

Edytowane przez steef dnia 06-12-2002 o godz. 09:57

Old Post 06-12-2002 09:42
killertowa
Elite (Fiend)

Z obawy, że do poniedziałku topic może być już zamknięty, chcę podzielić się z wami jeszcze raz swoją radością.
Dzisiejszy ranek należy do dość udanych. Najpierw wizyta mikołaja. Potem do pracy, znowu spóźniony i znowu brak kąśliwych uwag na ten temat. No i ten topic, jak dla mnie jest to TEMAT TYGODNIA.
Gdy pomyślę sobie ile jeszcze pozytywnych rzeczy może tu zostać napisanych.....
Naprawdę gorąco zachęcam was byście pisali tu o udanych dniach. Pamiętajcie, że Saari zaproponowała ekscytujący konkurs

Jeżeli chodzi chodzi o moje sukcesy i porażki w q3 to, a zatem okazję do przyporządkowania mnie do swojej prywatnej listy tych, których można wyzwać na pojedynek, tych których trzeba wyzwać bo na razie z nikim innym wygrać się nie da oraz tych, z których można się pośmiać to przedstawiam co następuje:
niedawno pokonani:
keel,
anarki,
tank jr (nie to, że lubię grać z dzieciakami, ale ten strasznie fikał)
SoReN,
Kowal,
KiKi,
chyba jeszcze był zalosny jestem, ale on był jakiś taki zmienny raz dobry raz nie - chociaż wygrana 1:1 kwalifikuje go tej grupy
niedawno przegrałem z:
little girl
Z
2Pizza
+ jeszcze paru innych, których ksyw nie pamiętam

Old Post 06-12-2002 10:07
slawek
.

Wreszcie wyszło szydło z worka!!!!
ANARKI ty lamusie!! Buhahahaha ale obciach, man!
Zawsze mówiłem, że celniej szczam niż ty fragujesz. Ale LOL - przerypać z Killertowa! Weź, ty lolku i ciamajdo nie pokazuj mi się więcej na oczy!!!

... ulżyłem sobie...
... znaczy - wracam z wc

Old Post 06-12-2002 10:27
steef
aka Liroy

quote:
ANARKI ty lamusie!! Buhahahaha ale obciach, man!
Zawsze mówiłem, że celniej szczam niż ty fragujesz. Ale LOL - przerypać z Killertowa! Weź, ty lolku i ciamajdo nie pokazuj mi się więcej na oczy!!!

miazga !

BTW. A mnie sie udalo wygrac z keelem ! Ale prze hoooy z niego

Old Post 06-12-2002 10:42
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
ale lolowy topic
Moze zrobimy ankiete na temat "kto najlepiej stara sie pokazac ze jest durniem"

Hehe - dobre...

Old Post 06-12-2002 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
callvote topic close 1

vote passed

Old Post 06-12-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Exclamation Open

I naprawde prosze bez histerii...

Wystaczy kliknac "zglos post do moderatora" i wszyscy moderatorzy beda wiedziec. Mozna w cywilizowany sposob zalatwic a nie bluzgi....

Old Post 06-12-2002 15:19
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
vote passed

pokazałeś tym, że masz charakter

Old Post 06-12-2002 15:38
Goth1c
CPMA "4 fun" player

TOPIC KOMENTUJE TAK :

eLOeL

Old Post 06-12-2002 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Goth1c Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Goth1c Znajdź więcej post'ów przez  Goth1c Dodaj Goth1c do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Goth1c prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A mnie wczoraj pojechal kolega Goth1c

Old Post 06-12-2002 16:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
steef
aka Liroy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
A mnie wczoraj pojechal kolega Goth1c

mocno cie zbil ?

Old Post 06-12-2002 16:28
slawek
.

Jestem... tego... no...
wzruszony

Old Post 06-12-2002 16:31
[FPP]ziel1na
z1

co druga osoba chce eot ale jak topic fajny to niech sobie dalej bedzie

Old Post 06-12-2002 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa
pokazałeś tym, że masz charakter

ktos przynajmniej mnie docenil

Old Post 06-12-2002 17:15
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez steef
mocno cie zbil ?

Nie, bylo jakies 10:7 czy cos. Nie pamietam.

Old Post 06-12-2002 18:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:20.    Strony (12): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions