Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Co to sie porobilo....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Co to sie porobilo....

http://www.tribalwar.com/forums/sho...mp;pagenumber=1

Ktos w jaskini lwa (czyt. na forum opanowanym przez zwolennikow T1) napisal pare linijek prawdy... I to ktos z uznanego klanu Rapture...

Jak to sie ludziom poglady zmieniaja, strach sie bac... A przeciez T2 wciaz bylo takie "wolne", jak to panowie z T1 (i pewnego polskiego forum :-P) pisali...

Dobra, nie znecam sie dalej, tak naskrobalem, bo sie ubawilem... Gdy sam skrobnalem kiedys tam posta do Marweasa piszac, zeby przy T3 nie sluchal wylacznie zwolennikow T1, bo sa zbyt leniwi by sie nauczyc T2, to ktos mnie skomentowal: "wlasnie sadze, ze gosc popelnil forumowe samobojstwo", hiehiehie... A tu prosze...

BTW: w czasie pozegnalnego wieczorku zdarzylo mi sie na Feign dotrzec w pogoni za capperem przeciwnika do jego flagi rowno z capperem, jedyna roznica byla taka, ze ja bylem swiezo po respawnie, a wiec bez EP... wiec z ta szybkoscia... to zalezy, kto co wie o T2 :-)

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-01-2003 22:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PoL| Icea_PL
Guest

Re: Co to sie porobilo....

ludzie z t1 zaczynaja dorastac, boja sie ze przechodzac w t2 stana sie newbie... ale w koncu ja tez to przeszedlem i nie zaluje... w zadnym stroniu (noo w t1 to nie bylem weteranem ale gralem duzooooooooooooo)...

oby szybko sie nawrocili chociaz czy ja wiem czy T2 potrzebuje multum graczy... z jednej strony to wiecej serwerow a z drugiej wiecej tloku... ale co tam

ot tak sobie to napisalem, jestem po treningu - zmeczony i moge troche bredzic

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2003 19:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions