Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > co sadzisz o upgrade bety 2.6
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Angry co sadzisz o upgrade bety 2.6

ja sie nawet nie bede wypowiadał bo moim zdaniem poprostu szkoda słów....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-01-2003 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

mi tam jak narazie styka, gralem pol godzinki i jest kul.

Old Post 17-01-2003 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

sr8 ******i .........niema autozooma ,po icie w waist wykrwawia sie po 4 sekundach co jest wiecznoscia.....przerzucam sie na g36 chyba ;o

Old Post 17-01-2003 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

nie jest zle :p

PS. czekam na nowe wymowki slabych graczy... :o

Old Post 18-01-2003 00:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

LuZnY :*

Old Post 18-01-2003 00:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
leon
Skilled (Knight)

Talking :D

B0rG ty to jednak jestes przehooj
Co do bety 2.6a ujdzie jest OK! Gram spasem i bede gral! Teraz troszke trzeba sie naskakac, przed przeciwnikiem, uniczkow wiecej trzeba porobic przed kulami, ale da sie zabic pacjeta. Nawet i jednym szczalem, wiec jest ok. Mowie o bliskich starciach.

O tuz to LuZnY "na nowe wymowki SLABYCH GRACZY!"

Old Post 18-01-2003 01:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil leon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do leon Znajdź więcej post'ów przez  leon Dodaj leon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać leon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ehh

mi te sr8 nieprzeszakdza...tak powinno być! ta beta jest najlepsza z tych wszystkich które SID wypóścił!!!!!!! mam 2 skriny z dzisiejszej gry...i 2...no ujdziePP 1:

GrEaTEyE

Old Post 18-01-2003 01:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

a tu 2

prosze...ten o odrobinke lepszy.....

GrEaTEyE

Old Post 18-01-2003 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Thumbs down

do dupy z tymi twoimi skrinami
ciemne, rozmyte, male sam wykonuje lepsze

Old Post 18-01-2003 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Post sr8

hmmm moze zrobia skrypta na sr8.... z tym autozoom'em
a wiecie moze które servery sa juz przestawione?

Old Post 18-01-2003 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: sr8

quote:
Napisane oryginalnie przez PuMPeR
a wiecie moze które servery sa juz przestawione?

wszystkie oprocz polskich

Old Post 18-01-2003 08:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: Re: sr8

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
wszystkie oprocz polskich

GuriaS a okulary ci kupic ?

Old Post 18-01-2003 09:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

no wlasnie Guri! snajper.pl jest, nasz zajebisty server na ktorym za przekroczenie 20 fragow w 20 min dostajesz bana z podejrzeniem o czita! :o

Old Post 18-01-2003 11:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: a tu 2

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
prosze...ten o odrobinke lepszy.....

niewiem czy tylko ja... ale mam takie wrażenie, że ludzie którzy robia screeny ze swoich statów i potem sie nimi chwalą.....

no, nie graja dla przyjemności tylko dla statów :/

ewentualnie dla przyjemnego poczucia, że mają dobre staty (co akurat na jedno wychodzi :/)

IMHO screenshoty z gry na publicznym servie są bez sensu (o ile nie jest to jakiś mecz z drużyna przeciwnika) - przeciez z nich nie wynika nic.

dziękuję za uwagę...

P.S. niedługo odpalę 2 nowe servy na w miarę szybkich łączach to tak dla Waszej radości i satysfakcji

Old Post 18-01-2003 12:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-v3-Yarecki
Old DeatH

serfki Qllll!!

Papug, bedziesz zbawiony (ale nie śpiesz sie ;-))).

A kiedy bedzie można votować???

Old Post 18-01-2003 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil -v3-Yarecki Kliknij tutaj by wysłać e-maila do -v3-Yarecki Znajdź więcej post'ów przez  -v3-Yarecki Dodaj -v3-Yarecki do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać -v3-Yarecki prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

Papuga na prezydenta !

Old Post 18-01-2003 13:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
doctur|potfur
tadadadamdadam

hm

hm po co wam kolejne serwery jak i tak teraz polowa stoi pusta

Old Post 18-01-2003 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Re: Re: Re: sr8

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
GuriaS a okulary ci kupic ?

w eye widze 3 servy [UPC,coolnet,debianek] i zaden nie jest na 2.6a... tylko tam patrze na servy, wiec jak sie pomylilem to "Sorry bout that"

Old Post 18-01-2003 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

papuga...to też była gra teamowa..niebyło Ciebie, niewidziałeś..a że ładny score mam to moge sie pochwalic...zazdrośniki
Dla mnie jush od poczatku 2.6a było wszystko jasne...ide na zagraniczny, za 30 minut bedzie na PL...sprawdziło sie i jestem bardzo zadowolony naszym modzikiem, a szczególnie tą wersją
P.S. papug..tosh to byl ich trening

GrEaTEyE

Old Post 18-01-2003 14:38
capone
+SG+SkUbAnY

Talking gitara

ja powiem krotko zreszta jak sie wiekszosc pewnie domysla ja sie ciesze z tylko jednej rzeczy ze spas wreszcie jest slabszy i sie szansy wyrownaly a reszta poprawek i zmian nieszcegolnie mnie obchodzi to tyle.

Old Post 18-01-2003 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil capone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do capone Znajdź więcej post'ów przez  capone Dodaj capone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać capone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

Unhappy ueeeee

A ja moge wyprobowac tylko z botami... buuuu! Bo z moim pingiem 600-999 to nie zagram na publicznym (ale z ta siecia w hooja leca - mysle ze szybko cos zrobia...)

Właśnie słucham:

Old Post 18-01-2003 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

eeee

rombi...znasz taka godzine która nazywa sie: 00:30 ? bo u mnie od tej pory mam 50...tzn. od tej godziny i już wypróbowałem to co chciałem i nadal sr8+ump rox!

GrEaTEyE

Old Post 18-01-2003 17:36
doctur|potfur
tadadadamdadam

bah bah

hm papi kiedys byla mowa ze jak wyjdzie latka do 2.6 to zupgreadujesz kill to bylby nastepny serwer

Old Post 18-01-2003 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

dodac mapke ut_sanc do map cycle plees swietna mapa .... nowa i kazdy ja ma...

Old Post 18-01-2003 18:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

no jak dojdzie kill to bedzie jazda...ej co sadzicie o spasie? niezauważyliscie ze po 2 strzalach, 3 strzał rwie do góry?

GrEaTEyE

Old Post 18-01-2003 18:27
kood
just lame

narzekacie narzekacie zamist wsadzic sobie dydusia w gebe i zamilknac. Sr-8 rox nadal, zwlaszcza z tym zoomem, wydaje mi sie realniej i fajniej, walki na snajpy nabraly uroku....

Old Post 18-01-2003 19:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

quote:
Napisane oryginalnie przez kood
narzekacie narzekacie zamist wsadzic sobie dydusia w gebe i zamilknac. Sr-8 rox nadal, zwlaszcza z tym zoomem, wydaje mi sie realniej i fajniej, walki na snajpy nabraly uroku....

ja tez uwazam ze sr8 wymiata ilepiej z tym zoomem bo po strzale mozna sie dokladnie rozejrzec a ja mam tak ze mi klawisza na reset zooma brakuje pod reka i dla mnie jest wygodniej jak go nie ma auto po strzale co do walki na snajpy to mi sie podobaly szczegolnie z quick silverem

Old Post 18-01-2003 19:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

ut_sanc

A co sadzicie o nowe mapce ? mi sie bardzo podoba ,mam nadzieje ze sie zadomowi i beda na niej rozgrywane rownierz mecze w Cb itp. Tak dorzucic sanc do mapcycla !

Old Post 18-01-2003 21:43
One*Szot
Guest

Thumbs down Beta 2.6a

Chwile testowalem, a wiec według mnie

+ oslabienie spasa
+ no i poprawienie jakies tam bogow np. z callvote

- zwalili skiny/texstury broni, nie wiem po jakiego hu*a, fps umnie nadal taki sam
- zwalili z tym oslabieniem sr8 oraz z tym resetem zooma ... ehh psg, nadal ma normalny zoom ehh
- wedlug mojich testow na bocikach, najlepsza bronia w wersji 2.6a jest g36 w ktorym bardzo mocno wzrosla, do przesady, nie nie jestem frajerem ktory mowi ze to lamerska bron

Ogulnie naprawili pare bledow, i zrobili nowe ehhh glupiego robota ... moze w nastempnych wersjach beda jakies postepy ...

Old Post 18-01-2003 21:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

Arrow gr8

Fajnie Gr8 ze o tej godzinie ja jush nie gram - mam pewne powody (a raczej jeden...) - z którego sie nie ciesze... Ale raczej tesh by byly zle pingi.... (chociaz nie jestem pewien )

Właśnie słucham:

Old Post 18-01-2003 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:06.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions