Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > KTO Tak naprawdę gra ??????????
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

KTO Tak naprawdę gra ??????????

No właśnie zastanawiam sie czy opróczy tych ludeńków których mam na swojej liście w komunikatorze ktos gra z polski rególarnie
Wychodzi mi że grajacych z dobrą częstotliwością, że tak powiem zawodowo na ponad 100 zapisanych do PF gra ok 30 wliczajac tez polaków za granicą.

Zatem potwierdzać w tym temacie wierność do naszych cudownych trybików, proźbe taką składam do graczy
(Sysy wiadomo ze grają i ludzie z Pol więc nie proszę ich specjalnie o notki raczej ) zależy mi na niezrzeszonych co by sie ujawnili i jakoś tak skumplowali z nami bo potrzeba narybku by w końcu kilka klanów polskich powstalo.
Pisac zatem.
Kto zacz ile gra i kiedy i ile gral bedzie, czy bedzie i jaki ma nr. butów i długość............... kabla od myszki.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-10-2002 11:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Gorefest
Skilled (Knight)

No yak to kto?!?
JA gram!!! Czy długo to nie wiem , zależy od dnia (komp to nie wszystko) ale na trybiki codziennie muszę znaleźć czas choćby po północy
Grałem,gram,będę grał,nr.butów 45,kabel od myszki koło 1 metra...

Old Post 04-10-2002 18:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Gorefest Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Gorefest Znajdź więcej post'ów przez  Gorefest Dodaj Gorefest do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Gorefest prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Qter Horda
Skilled (Knight)

Talking

NO jeden żuczek ktorego nie znalem. Pieknie i podobno wierny trybikom. Tak dalej bracie byle tak dalej czekam dalej na ten wywsyp postow no co jest.

Old Post 04-10-2002 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Qter Horda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Qter Horda Znajdź więcej post'ów przez  Qter Horda Dodaj Qter Horda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Qter Horda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

no ja tez sobie troszke od czasu, do czasu pogrywam....

Old Post 05-10-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Icea
Guest

A ja chcialbym sobie pogrywac... ale niemoge/niemam czasu [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
moze cos sie zmieni za 2-3 misiace...

wiara matka ludzi (niepoprawiac)

Old Post 05-10-2002 14:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Solaker
Guest

Ja zamierzam zacząć porządnie wziąść się za grę. Niestety nie za bardzo mogę grać wieczorami/w nocy, ale za to rypię w Tribesy prawie codziennie o wcześniejszej porze. (Zresztą dzisiaj nawet się pod Orzełka podpiąłem )

Old Post 05-10-2002 19:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rzbik
Skilled (Knight)

gram

ha! czasem można mnie dojrzeć na Orzełku (i gdzie indziej też), jako że każdy poczciwy człowiek zna wartość Tribes2.. niestety ostatnio niezbyt często katuje mortarem, ale na to składa się wiele czynników.. gdyby warunki mi sprzyjały, to zaklinam się na swój fuzor, że rezałbym codzień :)

Old Post 06-10-2002 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rzbik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rzbik Znajdź więcej post'ów przez  Rzbik Dodaj Rzbik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rzbik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

tez pogrywam niekiedy :-)

Old Post 07-10-2002 11:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Mi się też zdarza . Ale ostatnio pingi nie te co kiedyś....

Old Post 11-10-2002 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
-=[Szuwar]=-
Guest

Znow gram

Wlasnie wczoraj zainstalowalem T2. O szlag, a myslalem ze to jest jak jazda na roweze ze sie tego nie zapomina. Ehhh W sumie i tak dobry w tT2, to ja nie bylem o ile pamieta mnie ktos. Narazie bede staral sie duzo pograc . Wykozystac to ze chory jestem. Potem kto wie. Nareszcie mam pozadne lacze i moge sobie normalnie pograc bez takich komiksowych scenek co wtedy.

Old Post 23-10-2002 07:56
savko
Spinfuzer

Re: KTO Tak naprawdę gra ??????????

Ja tez chce dobre laczeeee ...
Nie wytrzymalem ostatnio i zainstalowalem Trybiki, ale nie wiem ile wytrzymam grania nad ranem

Pomienialo sie troche po tym patchu i sie przyzwyczaic nie moge. Co wchodze do IS wydaje mi sie ze Shocklance slysze
Wie ktos moze jak Practice Hud dziala? Czuje ze przydaloby mi sie troche cwiczen dla przypomnienia

Old Post 23-10-2002 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ja grywam jak nie mam lagów a to ostanio nieczęsto się zdarza.

Old Post 26-10-2002 01:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Grywam tylko i wylacznie na Hjuston Wehikles Gdzie sa Bory Turcholskie?

Old Post 03-11-2002 15:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

www.mapapolski.pl, wpisz wdzydze

Old Post 04-11-2002 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ashton
Skilled (Knight)

no ja wlasnie dostalem trajbsa i probuje grac jakby ktos chcial moj gg/icq to: 2001561/70569523

Old Post 22-11-2002 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ashton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ashton Znajdź więcej post'ów przez  Ashton Dodaj Ashton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ashton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SkornikoFF
Training (Enforcer)

Cool

Ja tez sie tu zablakalem.
Wkancu wymienilem sprzet i moge grac.
Chociaz co do lacza to pozostawia duzo do zyczenia ale da sie jeszcze popykac.

Old Post 23-11-2002 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SkornikoFF Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SkornikoFF Znajdź więcej post'ów przez  SkornikoFF Dodaj SkornikoFF do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SkornikoFF prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wojtas
Guest

Angry

Ja tez troche gram ale nie za czesto z powodu lacza niestety.

Old Post 25-11-2002 13:26
Valkiria
Guest

Hm

Wiecie już przecież, że też gram od niedawna. I jak narazie jestem w trybach codziennie.
Pozdrovka for @ll

Old Post 25-11-2002 15:05
zoltan berg
Guest

Ja gram

Old Post 10-12-2002 13:48
sYs|zirrus
Guest

Dobra, też się przyznam

Old Post 11-12-2002 19:23
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Valkiria:

>Wiecie już przecież, że też gram od niedawna. I jak narazie
>jestem w trybach codziennie.

Ona mnie podglada!!!

>8^D

Old Post 11-12-2002 19:56
$tarfish
Guest

Cool

Hmmm coz wszyscy wiedza ze ja... nooooo wiecie nie?!!?!? gram

Old Post 11-12-2002 22:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions