Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > TOWER & PL|Eagle
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

TOWER & PL|Eagle

Panie (bo jest!!! :-), Panowie z ]|[

Mam do Was mala prosbe. Jak zapewne zauwazyliscie, serwer PL|Eagle jest serwerem publicznym, na dodatek jedynym dzialajacym serwerem polskim (na szczescie to ostatnie sie niedlugo zmieni :-) ). Jesli chcecie sobie potrenowac, prosze do mnie mailowac ([email protected], [email protected], gg 1373140 lub w T2 badz przez tmaila) z dzien dwa przed dniem treningu. Zaloze Wam wowczas haslo i bedziecie mogli trenowac bez zadnego zaklocania ze strony przypadkowych graczy.

W zamian oczekuje:

- ze grajac na Orzelku bez hasla nie bedziecie opuszczali serwera gdy wchodzac gracze spoza Waszego klanu; wyglada to "srednio" i sprawia, ze gracz wchodzacy - na publiczny, otwarty przeciez serwer - czuje sie jak piate kolo u wozu. Nie tylko Wy gracie, szanujcie zatem innych.

- po skonczonym treningu oczekuje, ze bedziecie mnie scigac w T2, na GG i emailami, abym mogl zdjac haslo (to taka mala uwaga odnosnie ostatniego treningu, kiedy to zalozylem Wam haslo proszac, abyscie po zakonczeniu treningu mnie o tym poinformowali, po czym o 2 w nocy wlazlem i zdjalem haslo, bo nikt z Was sie nie pofatygowal... a fe...)

Mam nadzieje, ze to zalatwi temat. Dodam takze, ze z chwila postawienia serwera sYs postaram sie, aby jednym z adminow zostal ktos z ]|[, tak abyscie mogli trenowac na nim wedlug uznania.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-12-2002 18:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:44.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions