TOWER & PL|Eagle
Panie (bo jest!!! :-), Panowie z ]|[
Mam do Was mala prosbe. Jak zapewne zauwazyliscie, serwer PL|Eagle jest serwerem publicznym, na dodatek jedynym dzialajacym serwerem polskim (na szczescie to ostatnie sie niedlugo zmieni :-) ). Jesli chcecie sobie potrenowac, prosze do mnie mailowac ([email protected], [email protected], gg 1373140 lub w T2 badz przez tmaila) z dzien dwa przed dniem treningu. Zaloze Wam wowczas haslo i bedziecie mogli trenowac bez zadnego zaklocania ze strony przypadkowych graczy.
W zamian oczekuje:
- ze grajac na Orzelku bez hasla nie bedziecie opuszczali serwera gdy wchodzac gracze spoza Waszego klanu; wyglada to "srednio" i sprawia, ze gracz wchodzacy - na publiczny, otwarty przeciez serwer - czuje sie jak piate kolo u wozu. Nie tylko Wy gracie, szanujcie zatem innych.
- po skonczonym treningu oczekuje, ze bedziecie mnie scigac w T2, na GG i emailami, abym mogl zdjac haslo (to taka mala uwaga odnosnie ostatniego treningu, kiedy to zalozylem Wam haslo proszac, abyscie po zakonczeniu treningu mnie o tym poinformowali, po czym o 2 w nocy wlazlem i zdjalem haslo, bo nikt z Was sie nie pofatygowal... a fe...)
Mam nadzieje, ze to zalatwi temat. Dodam takze, ze z chwila postawienia serwera sYs postaram sie, aby jednym z adminow zostal ktos z ]|[, tak abyscie mogli trenowac na nim wedlug uznania.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|