Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Przeglądarka i buddies
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Przeglądarka i buddies

Qrczak jestem mocno wqurzony... sytuacja wygląda tak:
Pewnego pięknego dnia (tzn we wtorek) odpalam sobie z kumplem tryby i chcemy pograć razem na jakimś serwerku... on miał wejść na jakiś serwer, a ja też tam wejść poprzez filtr buddies.okazało się że nic nie zostało znalezione, no to wchodze w buddies>rebulid (pam skrypty PJ) i okazuje sie że cała lista moich kumpli WYPAROWAŁA!!!
No więc wchodze w przeglądarke (T-Browser) a tam mój profil sie nie ładuje, i co gorsz nie znajduje żadnych członków Polskiego forum ani innych klanów, ani żadnego wojownika!
ten sta jak juz mówiłem trwa od wtorku (albo poniedziałku) Czy Wy tez Tak macie??? jak nie to pliz, POMOCY!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-12-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|Piotrusek
Heavy Lover

normalka... znow sierra cos psuje u siebie ja juz sie przyzwyczailem

Old Post 27-12-2002 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|Piotrusek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sYs|Piotrusek Znajdź więcej post'ów przez  sYs|Piotrusek Dodaj sYs|Piotrusek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|Piotrusek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

Angry Nom

u mnie tak samo ;[

Old Post 27-12-2002 10:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Takie sytuacje wystepuja co pewien czas, kiedy panowie z Sierry "troszcza" sie o serwery i o to, aby nam sie "lepiej" gralo... Po prostu poczekaj... Nie cierpie takich sytuacji, ale mimo wszystko staram sie pamietac, ze gdy nie ma buddy list to sytuacja jest dokladnie taka, jak zawsze w innych grach sieciowych, wiec i tak jest w miare niezle... ;-)

Old Post 27-12-2002 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Yo $cro. Tez to mam, nie moge wejsc przegladarka na strone polskiego forum. A tak wogule to...

Old Post 27-12-2002 12:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
JAKuS
Combat (Death Knight)

bleee ?

btw.
wiecie moze czemu od paru tygodni mam tak ze jak chce wejsc na jakis server to musze robic pare podejsc ?...czasem nawet 20 minut czekaem by wejsc na server.
laduje sie i bec.. pasek sie zatrzymuje, a jak sie polaczy to albo jest ok, albo mam tak ze nie moge wydawac zadnych komend glosowych i nie slysze co inni mowia i jeszcze ze jak zmieniam bron to celownik pozostaje ciagle taki sam...big lol

a pingi na serverach nie przekraczaja 200, czasem nawet 150.

Old Post 27-12-2002 13:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil JAKuS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do JAKuS Znajdź więcej post'ów przez  JAKuS Dodaj JAKuS do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

Ufff, no to mnie uspokoiliście... juz myślałem o reinstalu kompa

Old Post 27-12-2002 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
savko
Spinfuzer

Mnie wszystko poznikalo jak zainstalowalem skrypty PJ i myslalem ze przez nie... Nawet odinstalowalem, ale nie pomoglo, wiec zainstalowalem z powrotem. Od paru z nich mozna sie uzaleznic

Old Post 27-12-2002 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil savko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do savko Znajdź więcej post'ów przez  savko Dodaj savko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać savko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:45.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions